Încă trei transferuri făcute de CS Mioveni. Unul a fost utilizat în două meciuri de Liga 1 de Campionii FC Argeș

Marius ANGHEL 08 Oct. 2020, 18:00 Liga 2
Încă trei transferuri făcute de CS Mioveni. Unul a fost utilizat în două meciuri de Liga 1 de Campionii FC Argeș

CS Mioveni a avut două nume noi în lotul pentru meciul cu Turris Oltul, iar clubul argeșean a anunțat, ulterior, la două zile distanță, că a perfectat încă trei transferuri pentru acest nou sezon. Valentin Cristea (20 de ani), Jose Andre Cozma (17 ani) și Adrian Măr (18 ani) sunt cele mai recente achiziții ale galben-verzilor.

Valentin Cristea, Jose Andre Cozma și Adrian Măr au semnat cu CS Mioveni

În primul ”11” al meciului de marți cu echipa din Turnu Măgurele, Claudiu Niculescu l-a trimis în banda dreaptă, la mijlocul terenului, pe Andre Jose Cozma, un jucător născut în Spania din părinți români. Acesta mai jucate în acest debut de sezon de Liga 1 în două meciuri pentru Campionii FC Argeș, timp de trei minute, fiind scos imediat de antrenorul Ionuț Badea pentru a fenta regula ”under”. Anterior a mai fost legitimat în Liga 3 la Hușana Huși.

Cu Turris Oltul a jucat până în minutul 61, când a fost înlocuit de Constantin Șerban.

Ca rezervă în partida cu teleormănenii a mai fost un nume nou. Este vorba despre Valentin Cristea. Fundașul originar din Slobozia a jucat ultima dată la CS Tunari, în Liga 3. În sezonul 2017/2018 a prins 28 de minute într-un meci de Liga 2 pentru Academica Clinceni.

În fine, Adrian Măr, care nu a prins lotul de 20 la partida Mioveniului din etapa a 6-a a Ligii 2, a fost crescut de LPS Cluj și ultima dată a fost legitimat la Sănătatea Cluj.

”Echipa noastră a mai realizat la începutul acestei săptămâni încă trei transferuri.

Astfel, au fost aduşi mijlocaşii Valentin Cristea şi Jose Andre Cozma şi fundaşul care poate evolua şi mijlocaş stânga, Adrian Măr.

Jose Andre Cozma este năsuct în 2002 şi este din Huşi. Mijlocaşul dreapta a venit de la FC Argeş, piteştenii transferândul la începutul lui 2020, şi a debutat în acest sezon în Liga 1, dar nu a evoluat decât în trei partide, câte foarte puţin la începuturile de joc, după care a fost schimbat. Cozma a jucat în meciul nostru cu Turris, o oră, după care a fost schimbat.

Valentin Cristea este născut în 2000 , evoluează ca mijlocaş dreapta şi a fost adus de la Academica Clinceni, acolo unde se află din 2017. La meciul Mioveniului cu Turris a fost rezevă.

Adrian Măr este născut pe 14 iulie 2002 şi a semnat şi el cu echipa noastră zilele trecute. A venit de la LPS Cluj şi poate juca mjlocaş central, mjlocaş stânga sau chiar fundaş stânga”, a anunțat CS Mioveni.

15 achiziții făcute de CS Mioveni

Pe lângă cei trei jucători, CS Mioveni i-a mai adus pentru acest sezon de Liga 2 pe portarul Iustin Popescu (Chindia), fundaşii Fabrizio Constantin (Unirea Bascov), Alexandru Iacob (Rapid), Dorinel Oancea (ex Campionii FC Argeș), Guilherme Gomes Garutti (ex Sertaozinho), mijlocaşii Laurenţiu Marinescu (Petrolul), Szilard Vereş (FK Csikszereda), Daniel Toma (ex Farul, aparține de FCSB), Marius Chindriș (ex Farul), Eithan Velblum (ex Bnei Yehuda Tel Aviv), Antonio Niță (ex Progresul Spartac) şi atacanții Sergiu Negruţ (ex Turris Oltul) și Bogdan Rusu (ex Dunărea Călărași).

De asemenea, lotului antrenat de Claudiu Niculescu s-au mai alăturat în această vară Sebastian Ivan (revenit după împrumutul la Unirea Bascov), Bogdan Zamfirescu (mijlocaș) şi Constantin Şerban (fundaș), ultimii doi de la echipele de juniori.

CS Mioveni joacă în etapa a 7-a sâmbătă, de la ora 16:45, în deplasare la Concordia Chiajna. Echipa argeșeană se află în acest moment pe locul 13 în Liga 2, cu 7 puncte acumulate în șase meciuri.

Foto: Turris Oltul Turnu Măgurele

https://liga2.prosport.ro/seria-1/claudiu-niculescu-isi-mentine-discursul-si-dupa-remiza-cu-turris-oltul-trebuie-sa-ma-repet-este-extrem-de-greu-ce-probleme-reclama-la-cs-mioveni-comparatia-cu-dinamo-si-singura-v-19151330

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-turris-oltul-de-la-ora-1930-argesenii-au-castigat-precedentele-doua-intalniri-cu-teleormanenii-19151278

Marius ANGHEL 08 Oct. 2020, 18:00 Liga 2
Pe aceeași temă