CS Mioveni a achiziționat încă doi jucători și așteaptă actele pentru un israelian și un brazilian, pe care îi are în lot de o săptămână | EXCLUSIV

Marius ANGHEL 15 Sep. 2020, 20:56 Liga 2
CS Mioveni a achiziționat încă doi jucători și așteaptă actele pentru un israelian și un brazilian, pe care îi are în lot de o săptămână | EXCLUSIV

CS Mioveni continuă să-și completeze lotul pentru acest sezon de Liga 2, după ce în scurta perioadă de pregătire din această vară nu a apucat să își acopere toate locurile rămase vacante în urma plecărilor masive după ratarea promovării. La ultimul meci, argeșenii au avut doi noi jucători în lot, chiar titulari, iar acum pregătesc încă două legitimări. De această dată a unui israelian și a unui brazilian.

Dorinel Oancea și Marius Chindriș au debutat ca titulari la CS Mioveni, la scurt timp după ce au semnat contractul

La meciul din deplasare cu Unirea Slobozia, de sâmbăta trecută, încheiat la egalitate, scor 0-0, Claudiu Niculescu a trimis în primul ”11” doi noi jucători, legitimați cu câteva zile înainte de partida din etapa a 3-a.

În apărare a apărut Dorinel Oancea (23 de ani), fundaș originar din Câmpulung Muscel care în precedentele trei ediții de campionat a evoluat la Campionii FC Argeș. Cu echipa piteșteană a promovat în Liga 1 în această vară, însă n-a fost păstrat în lot.

La mijlocul terenului a fost titularizat Marius Chindriș (29 de ani), mijlocaș arădean care în această vară a semnat cu Farul Constanța și care s-a despărțit de ”marinari” cu o zi înainte să debuteze la noua sa echipă. Acesta a mai evoluat în cariera sa la UTA, Național Sebiș, Petrolul și în sezonul trecut a fost legitimat la Viitorul Șelimbăr.

Amândoi au fost integralist în jocul de la Slobozia.

”Am ales CS Mioveni pentru că este clubul care m-a dorit, un club cu obiectiv, unde se face performanţă. Ştiam că la Mioveni este un colectiv bun, unit, cu jucători de calitate, cu un staff dedicat și profesionist. Anul trecut echipa a avut un parcurs foarte bun, dovadă faptul că a fost la numai câteva secunde de promovare, iar eu sper ca anul acesta deznodământul să fie altul. Îmi doresc să ajut cât mai mult echipa prin evoluțiile mele, iar la finalul celor 19 meciuri să ne situam în primele șase echipe şi să accedem în play-off. Este un început greu, trei puncte în trei etape, dar niciun obiectiv mare nu se îndeplinește uşor. Am încredere în mine și în colegii mei că vom lega și victoriile, nu doar egalurile”, a declarat, pentru csmioveni.ro, Dorinel Oancea, după debutul în tricoul galben-verde.

Eithan Velblum și Guilherme Gomes Garutti se antrenează de o săptămână cu CS Mioveni

De o săptămână, în pregătire cu CS Mioveni sunt și doi jucători străini. Aceștia s-au înțeles cu conducerea clubului în privința cantractului și acum își așteaptă, fiecare, cartea verde pentru a putea fi legitimat.

Este vorba despre mijlocașul central israelian Eithan Velblum (23 de ani), jucător crescut de Maccabi Haifa și trecut și pe la Hapoel Ramat Gan, Hapoel Nazareth Illit și Bnei Yehuda Tel Aviv. Pentru aceasta din urmă a evoluat în sezonul trecut în 14 meciuri, doar de două ori fiind titular și acumulând doar 419 minute pe teren.

Guilherme Gomes Garutti este un fundaș central de 26 de ani, brazilian, care ultima dată a fost legitimat la Sertaozinho, pentru care în 2020 a jucat în trei meciuri. Tot în acest an a jucat șase meciuri și pentru Aparecidense. CS Mioveni va fi prima echipă din afara Braziliei pentru care va juca, după ce până acum a mai făcut-o și pentru Marilia, Guarani, Barretos, OAste, Anapolina sau Portuguesa.

Velblum (foto, stânga) are și cetățenie română, iar Garutti (foto, dreapta) are și cetățeni italiană.

Alte șase noi achiziții făcute de CS Mioveni

Cu CS Mioveni au mai semnat în această vară portarul Iustin Popescu (Chindia), fundaşii Fabrizio Constantin (Unirea Bascov), Alexandru Iacob (Rapid), mijlocaşii Laurenţiu Marinescu (Petrolul), Szilard Vereş (FK Csikszereda), Daniel Toma (ex Farul, aparține de FCSB) şi atacantul Sergiu Negruţ (Turris).

De asemenea, lotului antrenat de Claudiu Niculescu s-au mai alăturat Sebastian Ivan (revenit după împrumutul la Unirea Bascov), Bogdan Zamfirescu (mijlocaș) şi Constantin Şerban (fundaș), ultimii doi de la echipele de juniori.

Claudiu Niculescu, dorit la ”U” Cluj

CS Mioveni are numai remize la scorul de 0-0 în acest debut de sezon, cu ASU Poli (deplasare), SCM Gloria Buzău (acasă) și Unirea Slobozia (deplasare), cu cele trei puncte acumulate fiind pe poziția a 13-a în clasamentul Ligii 2.

După egalul de la Slobozia, conducerea și Claudiu Niculescu au fost băgați în ședință de primarul Ion Georgescu, iar antrenorul trebuie să își conducă echipa la victorie în meciul de sâmbătă, de la ora 11:00, de pe teren propriu, cu Metaloglobus, pentru a-și păstra locul.

Claudiu Niculescu este dorit de suporterii echipei ”U” Cluj ca antrenor în locul lui Adrian Falub, demisionar în această săptămână.

Foto: Petronel Tudor / Info Ialomița

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-a-inregistrat-al-treilea-0-0-consecutiv-dar-claudiu-niculescu-nu-e-ingrijorat-vom-trece-peste-aceasta-frustrare-ca-nu-reusim-sa-marcam-19147827

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-viseaza-frumos-dupa-rezultatul-pozitiv-cu-cs-mioveni-enache-costea-ii-felicit-pe-jucatori-punctul-este-unul-binemeritat-19147791

Marius ANGHEL 15 Sep. 2020, 20:56 Liga 2
Pe aceeași temă