FOTO | CS Mioveni și-a reluat antrenamentele cu 20 de jucători, după o ședință ținută pe gazon de șefii clubului. Argeșenii au perfectat primele trei transferuri, dar au și alte noutăți în lot

Marius ANGHEL 20 Aug. 2020, 09:44 Liga 2

CS Mioveni a revenit la antrenamente după ce a ratat promovarea în Liga 1 la barajul cu Chindia Târgoviște, fiind echipa cu cele mai multe meciuri desfășurate în sezonul de Liga 2 afectat de pandemia COVID-19. 20 de jucători a avut la dispoziție Claudiu Niculescu, miercuri, printre aceștia fiind prezenți și câteva noutăți.

Într-o atmosferă încă apăsătoare din cauza nereușitei de a accede în prima ligă, accentuată și de prezența la Grupul Școlar Colibași, acolo unde a avut loc reunirea, a șefilor echipei, care au susținut o ședință chiar pe teren, jucătorii au început apoi pregătirea noului sezon de Liga 2, ediția 2020/2021.

Șase jucători plecați și deja achiziționați de alte echipe

Față de lotul cu care s-a încheiat sezonul trecut, Claudiu Niculescu și stafful său, care continuă pe banca echipei argeșene, nu-i mai au la dispoziție pe Dean Beța (fundaș, Steaua), Marian Anghelina (mijlocaș, ”FC U” Craiova), Andrei Hergheligiu (atacant, Concordia Chiajna), Valentin Balint (atacant, Petrolul), Cătălin Alexe (fundaș, Concordia Chiajna) și Simon Măzărache (atacant, Farul Constanța), jucători care ”au terminat contractele cu CS Mioveni şi nu au mai venit la reunire”, așa cum anunță trupa galben-verde. Aceștia au și semnat cu noi echipe, în ordinea în care i-am enumerat mai sus.

Trei noi achiziții pentru CS Mioveni și alți jucători noi sub comanda lui Claudiu Niculescu

Încă, printre cei 20 de jucători prezenți la reunire s-au aflat și noutăți pentru CS Mioveni.

”Au fost prezenţi şi au semnat contracte cu echipa noastră Alexandru Iacob de la Rapid, Sergiu Negruţ de la Turris şi Daniel Toma jucător al Stelei, dar care anul trecut a evoluat la Farul”, a anunțat echipa argeșeană.

Pe lângă cele trei noi achiziții, ”în zilele următoare mai sunt aşteptaţi patru – cinci jucători cu experienţă, pentru a semna cu CS Mioveni”.

În lotul primei echipe a CS Mioveni ”au fost urcaţi de la juniori” Bogdan Zamfirescu şi Alin Călin, Sebastian Ivan a revenit de la Unirea Bascov, iar alţi doi juniori, Popescu şi Constantin Şerban, au venit sub comanda lui Claudiu Niculescu.

Cine sunt noile achiziții ale CS Mioveni

Revenind la primele trei achiziții ale Mioveniului.

Alexandru Iacob (31 de ani) este fundaș central și s-a despărțit de Rapid, pentru care juca încă din Liga a 4-a. În acest sezon recent încheiat a avut 12 prezențe, toate ca integralist. În cariera sa a mai jucat pentru Corvinul Hunedoara, Steaua II, Gloria Buzău, Steaua, Victoria Brănești, Oțelul, Delta Tulcea, Viitorul, Rapdi, Ethnikos Achna, Pafos FC (ambele din Cipru) și Luceafărul Oradea.

Sergiu Negruţ (27 de ani) este atacant și în această vară s-a despărțit de Turris Oltul Turnu Măgurele, echipă cu care a semnat în vara trecută și unde a apucat să joace în doar 12 meciuri, în șapte a intrat ca titular și a înscris două goluri. În cariera sa a jucat pentru CFR Cluj, alături de care are un titlu (2012) și o Cupa României (2016), Unirea Alba Iulia, Damila Măciuca, CSM Râmnicu Vâlcea, Pandurii Târgu Jiu, PFC Beroe Stara Zagora (Bulgaria) și Kisvarda (Ungaria).

Daniel Toma (20 de ani) este un mijlocaș ofensiv care aparține de FCSB și care a jucat pentru FCSB II și în ultimele două sezoane a fost împrumutat la Farul Constanța. În campionatul recent încheiat a avut 15 prezențe pe teren, 11 ca titular, și a înscris un gol.

Bogdan Zamfirescu (19 ani, mijlocaș), Alin Călin (18 ani, atacant, cu 5 jocuri deja pentru prima echipă, unul în sezonul trecut) și Sebastian Ivan (23 de ani, atacant, cu 23 de meciuri jucate în trei ediții trecute ale Ligii 2) nu sunt străini de prima echipă a Mioveniului.

Lotul CS Mioveni prezent la reunire:

Flavius Croitoru, Bogdan Preda, Valentin Sima – Ionuţ Burnea, Andrei Traşcu, Andrei Tirică, Robert Gherghe, Alin Călin, Ionuţ Rădescu, Raul Costin, Mihai Işfan, Valentin Coşereanu, Davide Massaro, Bogdan Zamfirescu, Sebastian Ivan, Popescu, Constantin Şerban, Alexandru Iacob, Daniel Toma și Sergiu Negruţ.

CS Mioveni a mai anunțat și că ”Claudiu Niculescu are la dispoziţie un timp relativ scurt pentru pregătirea noului sezon, în cazul în care data stabilită iniţial de începere, rămâne 29 august, totuşi, trebuie avut în vedere că majoritatea jucătorilor nu au făcut decât o săptămână de pauză, după terminarea barajului, jucând până acum, în această vară, 7 meciuri oficiale.”

Rămâne de văzut cum va continua CS Mioveni din punct de vedere financiar, dacă va mai fi sau nu susținută de primărie, după ce edilul-șef Ion Georgescu susținea că nu se mai asociază cu sportul după ce s-a ratat promovarea. E posibil să fie o simplă declarație oferită în campania electorală.

Foto: CS Mioveni

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-editia-2020-2021-de-liga-2-are-loc-intr-o-varianta-inedita-doar-cu-o-mansa-in-sezonul-regular-apoi-cu-o-grupa-de-play-off-si-doua-de-play-out-campionatul-incepe-la-29-august-momentan-far-19144643

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-noi-probleme-dupa-ce-primarul-a-anuntat-ca-nu-mai-finanteaza-clubul-claudiu-niculescu-se-teme-ca-bugetul-poate-fi-afectat-serios-asa-va-fi-dat-peste-cap-19144775

 

Marius ANGHEL 20 Aug. 2020, 09:44 Liga 2
Pe aceeași temă