Bogdan Rusu a semnat cu CS Mioveni după despărțirea de Dunărea Călărași. ”Am întărit compartimentul ofensiv”

Marius ANGHEL 02 Oct. 2020, 20:02 Liga 2
Bogdan Rusu a semnat cu CS Mioveni după despărțirea de Dunărea Călărași. ”Am întărit compartimentul ofensiv”

CS Mioveni suferă în atac în acest debut de sezon, antrenorul Claudiu Niculescu anunța noi achiziții, iar echipa argeșeană a reușit cu puțin timp înainte de încheierea perioadei de transferuri să își aducă încă un jucător. E vorba despre Bogdan Rusu (30 de ani), care a devenit liber de contract după o perioadă mai lungă în care s-a judecat cu Dunărea Călărași.

Bogdan Rusu a semnat cu CS Mioveni

Cu patru meciuri consecutive în startul noului sezon al Ligii 2 în care nu a marcat, abia în etapa a 5-a reușind să treacă cu 2-1 de modesta Pandurii și să obțină prima victorie, CS Mioveni avea nevoie de un atacant pentru a-și mai regla din minusuri. Astfel, a ajuns la un acord cu Bogdan Rusu, care a devenit liber de contract după ce s-a judecat pentru acest lucru cu Dunărea Călărași, club care nu l-a plătit mai multe luni din cauza problemelor finaciare.

”Echipa noastră a mai realizat în aceste zile un transfer. Atacantul Bogdan Rusu, ultima oară la Dunărea Călăraşi, s-a alăturat lotului pregătit de Claudiu Niculescu, iar marţi poate debuta cu Turris.
Bogdan Rusu are 30 de ani şi în cariera sa a mai evoluat pentru Aerostar Bacău, Farul, Astra, CF Brăila, SC Bacău, FC Braşov, Foresta Suceava, Hermannstadt, Petrolul şi Dunărea Călăraşi.
Atacantul are 40 de meciuri jucate în Liga 1, 20 în Cupa României, 201 meciuri în Liga a II-a unde a marcat 78 de goluri.
Prin aducerea lui Rusu, antrenorul Claudiu Niculescu a întărit compartimentul ofensiv al CS Mioveni, acolo unde mai evoluează Sergiu Negruţ, Davide Massaro şi Sebastian Ivan”, a anunțat CS Mioveni pe site-ul oficial.

În sezonul trecut, Bogdan Rusu a evoluat în 24 de meciuri pentru Dunărea Călărași, în toate ca titular, și a înscris 9 goluri.

Rusu, a 12-a nouă achiziție făcută de CS Mioveni

Pentru acest sezon de Liga 2, CS Mioveni i-a mai adus pe portarul Iustin Popescu (Chindia), fundaşii Fabrizio Constantin (Unirea Bascov), Alexandru Iacob (Rapid), Dorinel Oancea (ex Campionii FC Argeș), Guilherme Gomes Garutti (ex Sertaozinho), mijlocaşii Laurenţiu Marinescu (Petrolul), Szilard Vereş (FK Csikszereda), Daniel Toma (ex Farul, aparține de FCSB), Marius Chindriș (ex Farul), Eithan Velblum (ex Bnei Yehuda Tel Aviv), Antonio Niță (ex Progresul Spartac) şi atacantul Sergiu Negruţ (Turris).

De asemenea, lotului antrenat de Claudiu Niculescu s-au mai alăturat în această vară Sebastian Ivan (revenit după împrumutul la Unirea Bascov), Bogdan Zamfirescu (mijlocaș) şi Constantin Şerban (fundaș), ultimii doi de la echipele de juniori.

CS Mioveni joacă în încheierea etapei a 6-a, marți, de la ora 19:30, pe teren propriu cu Turris Oltul Turnu Măgurele. Echipa lui Claudiu Niculescu ocupă locul 13 după cinci etape, cu 6 puncte.

Marius ANGHEL 02 Oct. 2020, 20:02 Liga 2
Pe aceeași temă