Seria plecărilor de la CSM Alexandria continuă. S-a reziliat contractul și cu Sabin Iakabfi, prezentat deja de noua echipă

Andrei PASCU 11 Feb. 2024, 18:59 Liga 2
Seria plecărilor de la CSM Alexandria continuă. S-a reziliat contractul și cu Sabin Iakabfi, prezentat deja de noua echipă

CSM Alexandria și Eugen Trică au mai renunțat la un fotbalist. Până la urmă, acordul cu fundașul lateral Sabin Iakabfi (22 de ani) a fost încheiat, discuții pentru reziliere fiind purtate de mai mult timp, după cum Liga2.ro a anunțat încă din momentul reunirii echipei, din urmă cu o lună.

Deja, apărătorul a semnat cu un alt club, tot din Teleorman, cu o formație din Liga 3, Cetatea Turnu Măgurele, clasată pe locul 1 în Seria 6.

Încă o plecare de la CSM Alexandria, Sabin Iakabfi 

CSM Alexandria a schimbat semnificativ lotul în această iarnă, iar cea mai recentă plecare este reprezentată de cea a lui Sabin Iakabfi, prezentat deja de formația din Liga 3, antrenată de Valentin Bădoi, fostul mijlocaș la Rapid.

Iakabfi, născut în Brașov, a fost utilizat în nouă meciuri de Liga 2 în prima parte a campionatului, timp în care a totalizat 441 de minute. Eugen Trică a decis că nu mai are nevoie de serviciile sale, iar în cele din urmă, după discuții destul de lungi, a fost reziliat contractul.

Fundașul lateral a făcut o bună parte din pregătire alături de CSM Alexandria, el fiind parte din lot și chiar jucând în penultimul cel mai recent amical disputat de echipă, contra Gilortul Târgu Cărbunești, care a avut loc chiar în această săptămână, miercuri, 7 februarie.

CSM Cetatea Turnu Măgurele a ajuns la un acord și a semnat cu fundașul lateral Sabin Iakabfi (2001). Jucătorul a evoluat ultima dată la CSM Alexandria.

Îi urăm bun venit și mult succes lui Sabin la CSM Cetatea Turnu Măgurele!”, a comunicat Cetatea Turnu Măgurele.

CSM Alexandria va arăta mult schimbată la reluarea Ligii 2

În actuala pauză competițională, în urma anunțurilor oficiale ale CSM Alexandria și ale informațiilor obținute pe parcursul iernii de Liga2.ro, au mai fost încheiate raporturile contractuale cu jucătorii Ovidiu Horșia (ajuns la Unirea Ungheni), Constantin MitulețuCiprian GrozaMihai Nițescu, Marius Ciobanu-Vanghele, Enrichi Finica, Adrian Gîdea (ajuns la FC Bihor Oradea), Ianoș Brînză, Eduard Sîrbu (SCM Râmnicu Vâlcea), Ciprian Perju, Alexandru Mogoș, Ionuț Daniel Voicu și Cosmin Neagu (SCM Râmnicu Vâlcea).

În privința achizițiilor, la Alexandria au ajuns Florin Răsdan (ex CSM Slatina), Alberto Călin (ex Chindia), Mario Răducan (ex Gloria Băneasa), Blaise Yameogo (ex Gloria Bistrița Năsăud), Leandro Desabato (ex Rotonda, liga a patra din Italia), David Sala (împrumutat de la Universitatea Craiova) și Nestorly Lumbu (ex CSC Șelimbăr).

Cetatea Turnu Măgurele, achiziții pentru promovarea în Liga 2 

Cetatea Turnu Măgurele vrea promovarea în Liga 2, iar în pauza de iarnă se află pe locul 1 în Seria 6 din Liga 3, cu 32 de puncte în urma a 15 etape scurse, la patru puncte peste SCM Râmnicu Vâlcea, ocupanta poziției a 2-a.

Pentru a crește șansele la promovare și pentru a întări echipa, Valentin Bădoi a reușit să-i mai aducă, pe lângă Sabin Iakabfi, și pe Andrei Jercălău (portar, 18 ani, sub formă de împrumut de la Petrolul, după ce în primă fază fusese rechemat de clubul din Ploiești la început de 2024), Ionuț Cătălin Popescu (mijlocaș, 23 de ani, ultima dată la CSM Reșița) sau Claudiu Pleșa (mijlocaș, 19 ani, ultima dată la CS Mioveni).

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și Cetatea Turnu Măgurele

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-lucrari-de-infrastructura-la-stadion-19299386

https://liga2.prosport.ro/seria-1/flavius-stoican-despre-lupta-la-promovare-din-liga-2-19299382

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-cantonament-finalizat-in-turcia-19299377

https://liga2.prosport.ro/seria-1/prima-victorie-in-turcia-pentru-csm-resita-19299367

Andrei PASCU 11 Feb. 2024, 18:59 Liga 2
Pe aceeași temă