CSM Alexandria s-a reunit și a anunțat alte două achiziții. Un atacant cu trecut în Liga 2 și un mijlocaș din Argentina, sub comanda lui Eugen Trică

Andrei PASCU 16 Jan. 2024, 15:08 Liga 2
CSM Alexandria s-a reunit și a anunțat alte două achiziții. Un atacant cu trecut în Liga 2 și un mijlocaș din Argentina, sub comanda lui Eugen Trică

CSM Alexandria s-a reunit și ea, luni, 15 ianuarie 2024, la stadionul CSS Peco, din localitate. Formația din Teleorman începe cursa pentru evitarea retrogradării din Liga 2, iar Eugen Trică încă lucrează la achiziții, dar sunt negociate în această perioadă și alte plecări, astfel că echipa va arăta foarte mult schimbată, în proporție foarte mare.

La reunire, conform informațiilor oferite de CSM Alexandria, s-au prezentat la terenul de antrenament 26 de jucători. Cei numiți au fost puțini.

Două noi achiziții la CSM Alexandria, care a ajuns la un total de cinci

Printre fotbaliști s-au regăsit și două noi achiziții, printre care Franck Blaise Yameogo, atacant în vârstă de 30 de ani, care ultima dată a evoluat în Liga 3, la Gloria Bistrița Năsăud. Vârful va încerca să aducă un plus în atac pentru CSM Alexandria, mai ales că știe fotbalul românesc și Liga 2, el mai evoluând la CSC Șelimbăr și Chindia Târgoviște până acum.

De altfel, a ajuns în țara noastră prima dată chiar la clubul din Târgoviște, în vara lui 2019. În acest timp, nu a marcat foarte mult, doar de două ori, deși a fost utilizat în 54 de partide din prima ligă în două sezoane, însă Eugen Trică are încredere că randamentul oferit la CSC Șelimbăr și Chindia au fost doar experiențe nereușite.

Mijlocaș din Argentina la Alexandria

O altă noutate anunțată de clubul din Teleorman este un fotbalist pe nume Desapato, despre care clubul nu oferă informații.

Din informațiile Liga2.ro, este vorba despre Leandro Desabato, mijlocaș în vârstă de 33 de ani, ultima dată sub contract cu Rotonda, o formație din liga a patra din Italia, pentru care a jucat 10 meciuri în acest sezon. În trecut, el a mai fost legitimat la formații din Argentina (țara natală), Brazilia și Japonia. El are cetățenie italiană și argentiniană.

  • Și alți fotbaliști mai sunt doriți de CSM Alexandria, după cum Liga2.ro a anunțat în exclusivitate de zilele trecute. Pe listă sunt atât nume din Liga 2, cât și din alte campionate.

David Dincă, la reunirea echipei antrenată de Eugen Trică

Unul dintre cei nou-veniți, Mario Răducan, nu a fost parte din echipă la prima ședință de pregătire, sau poate clubul a uitat că și el este o noutate.

Doar Florin Răsdan, Alberto Călin, Blaise Yameogo și Leandro Desabato au fost, conform CSM Alexandria, prezenți la reunire dintre cei achiziționați în această iarnă.

CSM Alexandria s-a reunit cu 26 de jucători la start

La Stadionul CSS Peco din Alexandria s-au reunit astăzi jucătorii echipei de fotbal CSM Alexandria, pentru prima dată în 2024, sub comanda noului antrenor, Eugen Trică.

La prima ședință de pregătire a anului au fost prezenți 26 de jucători, printre care și noutățile Florin Răsdan, Alberto Călin, Yameogo și Desapato.

Despre campania de transferări a clubului nostru, vom informa, cu mai multe detalii, în zilele următoare.

Hai CSM Alexandria!”, a notat CSM Alexandria despre reunire.

În fotografia postată de CSM Alexandria de la reunire, în grupul de jucători se regăsește și David Dincă. Sunt informații că portarul are șanse mari să facă trecerea de la CSM Slatina, dar cluburile nu au comunicat nimic în cazul său. Cu toate acestea, teleormănenii au scăpat acest detaliu în fotografia de la reunire. Dincă este primul din dreapta, ținând mănușile la spate.

La plecări sunt până acum confirmate următoarele nume: Ovidiu HorșiaConstantin MitulețuCiprian GrozaMihai Nițescu, Marius Ciobanu-Vanghele și Enrichi Finica. Din informațiile Liga2.ro, Trică nu-i mai dorește în lot nici pe Ianoș Brînză, Eduard Sîrbu, Ciprian Perju, Alexandru Mogoș, Ionuț Daniel Voicu, Adrian Gîdea, Cosmin Neagu și Sabin Iakabfi.

Trei adversari din Liga 2 în amicale pentru CSM Alexandria

CSM Alexandria va face pregătirea pe plan local, nemaifiind luat în calcul un stagiu de pregătire montan. Doar în localitate vor avea loc ședințele de pregătire, iar ulterior, după câteva zile, vor urma și câteva meciuri amicale, după cum a decis Eugen Trică.

Astfel, primul test va fi cu un club din Liga 3, Petrolul Potcoava (la 24 ianuarie), iar ulterior vor urma trei amicale cu formații din Liga 2, cu Concordia Chiajna (27 ianuarie), CSM Slatina (3 februarie), Steaua (10 februarie.

Ultimul amical va fi în compania unei echipe din Liga 3, Cetatea Turnu Măgurele (17 februarie), formație cu care CSM Alexandria împarte terenul pentru meciurile de pe teren propriu.

Foto: CSM Alexandria

https://liga2.prosport.ro/seria-1/prima-achizitie-a-iernii-la-cs-mioveni-alexandru-stan-de-la-rapid-19297515

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marius-constantin-si-ferencz-bajko-sunt-la-ceahlaul-19297497

https://liga2.prosport.ro/seria-1/claudiu-niculescu-despre-achizitiile-facute-de-csc-selimbar-19297484

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-a-inceput-antrenamentele-cu-27-de-jucatori-echipa-lui-erik-lincar-are-patru-plecari-si-doua-achizitii-in-aceasta-iarna-19297463

https://liga2.prosport.ro/seria-1/a-sunat-adunarea-si-csc-dumbravita-19297455

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-negociaza-doua-veniri-19297451

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jucatorii-chindiei-au-protestat-la-reunire-19297440

Andrei PASCU 16 Jan. 2024, 15:08 Liga 2
Pe aceeași temă