Două noi achiziții pentru CSM Alexandria. Unul dintre jucători vine de la Chindia, altul a fost la ultima echipă antrenată de Eugen Trică

Marius ANGHEL 09 Jan. 2024, 18:53 Liga 2
Două noi achiziții pentru CSM Alexandria. Unul dintre jucători vine de la Chindia, altul a fost la ultima echipă antrenată de Eugen Trică

CSM Alexandria a anunțat, marți seară, cu aproape o săptămână înainte de data la care se va reuni, încă două noi achiziții perfectate în această iarnă.

Clubul teleormănean care în ultimele zile din 2023 l-a numit ca antrenor principal pe Eugen Trică a comunicat acordurile cu Alberto Călin și Mario Răducan.

Din informațiile Liga2.ro, la Alexandria vor ajunge și trei jucători străini.

Alberto Călin și Mario Răducan au bătut palma cu CSM Alexandria

Prima achiziție a iernii la CSM Alexandria a fost Florin Răsdan, ultima dată la CSM Slatina. Acum, clubul a anunțat alți doi jucători cu care a ajuns la un acord.

Alberto Călin s-a despărțit de Chindia Târgoviște, unde era împrumutat de U Craiova, și va fi cedat la CSM Alexandria. Mijlocașul originar din Câmpina și care are 18 ani a evoluat în 6 meciuri (363 minute) de Liga 2 pentru trupa târgovișteană în prima parte a sezonului. În patru dintre ele a început ca titular, de trei ori a fost înlocuit și a reușit un gol, în 4-0 cu CSC Dumbrăvița. A prins și 2 jocuri din cele cinci disputate de Chindia în acest sezon al Cupei României. Cu CS Blejoi a intrat în minutul 68 și a înscris ultimul gol, de 5-0, iar cu Phoenix Buziaș (3-0) a fost titular și a evoluat până în minutul 62.

Mario Răducan este tot un mijlocaș de bandă dreaptă, născut tot în 2005, precum Călin, și l-a impresionat pe Eugen Trică la Gloria Băneasa, ultima lor echipă. Răducan aparține de Sport Team București și în vară era prezentat la Metalul Buzău.

”Alberto Călin și Mario Răducan vin la CSM Alexandria
Înainte de reînceperea pregătirilor, lotul echipei de fotbal CSM Alexandria va primi întăriri. Deocamdată putem anunța că s-a obținut acordul de transfer în cazul a doi jucători tineri, de mare perspectivă.
Alberto Călin, internațional de juniori, născut în 2005, aparținând de Universitatea Craiova, a jucat în prima parte a sezonului la Chindia Târgoviște. Din 15 ianuarie, Călin va fi jucătorul CSM Alexandria și va încerca, din postura de mijlocaș ofensiv, să pună umărul la salvarea de la retrogradare.
De asemenea, mijlocașul de bandă dreaptă Marius Răducan, care până acum a conlucrat cu Eugen Trică la Gloria Băneasa, va ajunge în lotul CSM Alexandria, din 15 ianuarie.
Conducerea CSM Alexandria se mai află în tratative și cu alți jucători despre aceste lucruri urmând a comunica oficial, la momentul oportun.
Hai CSM Alexandria!”, a transmis clubul din județul Teleorman.

Mai mulți jucători străini vor ajunge sub comanda lui Eugen Trică. Nimic nou la capitolul plecări

Informațiile Liga2.ro sunt că CSM Alexandria a ajuns la un acord cu un mijlocaș central la închidere originar din Argentina, cu cetățenie italiană, care a jucat în Serie C și D în ”Cizmă”. Acesta urmează să se alăture lotului la reunire, programată în data de 15 ianuarie.

Conducerea este în discuții avansate și cu un mijlocaș central francez, dar și cu un fundaș central cu dublă cetățenie, argentiniană-italiană, ultima dată activ în liga a doua din Chile.

Totodată, CSM Alexandria își dorește și un atacant masiv. Printre cei doriți se numără și Valmir Berisha, care nu mai intră în planurile lui Claudiu Niculescu la CSC Șelimbăr, însă vârful care a mai activat la Chindia, SC Oțelul și Minaur Baia Mare nu vrea la Alexandria și ține de contractul cu sibienii. Tot de la Șelimbăr a fost dorit și Ionuț Năstăsie, însă acesta a ales să meargă la CSM Slatina.

În ceea ce privește despărțirile, Trică nu-i mai dorește în lot pe Ianoș Brînză, Eduard Sîrbu, Ciprian Perju, Alexandru Mogoș, Ionuț Daniel Voicu, Adrian Gîdea, Cosmin Neagu și Sabin Iakabfi, însă cu niciunul nu s-a ajuns, până acum, la un acord de reziliere amiabilă a contractului. Înainte de ultimele meciuri din 2023, CSM Alexandria a anunțat despărțirea de Ovidiu Horșia, Constantin MitulețuCiprian Groza, Mihai Nițescu, Marius Ciobanu-Vanghele și Enrichi Finica.

Foto: Chindia Târgoviște

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-alexandria-a-renuntat-la-cantonamentul-montan-19296738

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-trica-taie-in-carne-vie-la-csm-alexandria-19296478

https://liga2.prosport.ro/seria-1/stadionul-din-alexandria-fara-termen-de-finalizare-al-lucrarilor-19296476

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-trica-este-noul-antrenor-al-csm-alexandria-19296430

Marius ANGHEL 09 Jan. 2024, 18:53 Liga 2
Pe aceeași temă