Gloria Buzău s-a despărțit de încă trei jucători. Printre ei, doi cu experiență, dar care nu au impresionat sezonul trecut

Andrei PASCU 04 Jul. 2023, 11:15 Liga 2
Gloria Buzău s-a despărțit de încă trei jucători. Printre ei, doi cu experiență, dar care nu au impresionat sezonul trecut

Gloria Buzău s-a despărțit de încă trei jucători, dintre care doar doi au fost în lotul utilizat în sezonul recent încheiat al Ligii 2, printre puținii care puteau rămâne în lot și pentru 2023/2024. Formația preluată de Andrei Prepeliță a încetat colaborările și cu Răzvan Greu, Istvan Fulop, dar și cu Andrei Banyoi, despre acesta din urmă extrem de puțini știau că era sub contractul cu clubul.

Conform informațiilor oferite de club, părțile au semnat rezilierile pe cale amiabilă, iar jucătorii sunt nevoiți să își caute noi cluburi.

Gloria Buzău s-a despărțit de Andrei Banyoi, Răzvan Greu şi Istvan Fulop

Andrei Banyoi (atacant, 23 de ani) a venit în vara trecută la Gloria Buzău, din Ungaria, de la Nyiregyhaza 2, dar la scurt timp a fost cedat sub formă de împrumut în Liga 3, la SCM Zalău. Acum, Gloria Buzău a decis să nu îl mai țină sub contract.

Răzvan Greu (atacant, 28 de ani) a sosit la Gloria Buzău la începutul anului, de la Unirea Dej. A strâns 12 partide, nu a marcat, iar acum a fost pus pe liber de formația din Buzău.

Istvan Fulop (mijlocaș, 33 de ani) a rezistat doar șase luni, el fiind adus în ianuarie, din Ungaria, de la formația Bekescsaba. A bifat doar trei partide, fiindcă în mare parte din timp a fost accidentat.

Mulţumim, Andrei Banyoi, Răzvan Greu şi Istvan Fulop!

Gloria Buzău şi jucătorii Andrei Banyoi, Răzvan Greu şi Istvan Fulop au încetat de comun acord relaţiile contractuale. Le mulţumim pentru profesionalismul de care au dat dovadă şi le dorim multă baftă în carieră!”, a anunțat Gloria Buzău.

Gloria Buzău, multe schimbări de lot

În privința venirilor, Gloria Buzău a prezentat până acum următorii jucători: Andreas Mihaiu (ex Chindia Târgoviște), Alexandru Greab (ex CS Mioveni), Ionuț Șerban (ex Campionii FC Argeș), brazilianul Marcus Diniz (ex Hapoel Umm al-Fahm FC – liga secundă din Israel), croatul Marko Pervan (ex Sloboda Tuzla – prima ligă din Bosnia și Herțegovina), Cristian Dumitru (ex FC Voluntari), Dominik Radic (ex NK Siroki Brijeg – prima ligă din Bosnia și Herțegovina) și Diego Ferraresso (ex Botev Vratsa – prima ligă din Bulgaria).

Gloria Buzău a anunțat prelungiri de contract doar cu Dinko Trebotic și Kamil Wiktorski, dintre fotbaliștii alături de care a încheiat sezonul precedent.

Foto: Gloria Buzău

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-si-a-completat-si-prezentat-stafful-tehnic-cinci-meciuri-amicale-si-cantonament-la-poiana-brasov-pentru-damboviteni-19276729

https://liga2.prosport.ro/seria-1/bogdan-rusu-a-schimbat-si-el-barca-in-judetul-arges-este-al-cincilea-jucator-care-a-retrogradat-cu-cs-mioveni-si-a-trecut-la-campionii-fc-arges-alta-retrogradata-in-liga-2-19276723

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-acord-pentru-primul-transfer-al-verii-a-batut-palma-cu-un-jucator-de-la-unirea-slobozia-dan-alexa-are-la-antrenamente-si-un-tanar-intors-de-la-farul-19276715

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-alexandria-a-mai-adus-trei-jucatori-19276677

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-s-a-inteles-cu-un-fotbalist-spaniol-19276708

 

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 04 Jul. 2023, 11:15 Liga 2
Pe aceeași temă