Andrei Prepeliță a trecut la treabă! Prima achiziție făcută la Gloria Buzău

Andrei PASCU 22 Jun. 2023, 17:42 Liga 2
Andrei Prepeliță a trecut la treabă! Prima achiziție făcută la Gloria Buzău

Andrei Prepeliță a trecut repede la treabă după ce a semnat cu Gloria Buzău, unde a fost numit antrenor principal. Încă de când a intrat în negocieri cu formația din Liga 2 a început să contureze lista cu achiziții, iar recent a fost oficializată și prima mutare.

Gloria Buzău a anunțat, joi, 22 iunie, aducerea ”extremei” Andreas Mihaiu, în vârstă de 24 de ani, sezonul trecut în SuperLiga României, la recent retrogradata în Liga 2- Chindia Târgoviște.

Andreas Mihaiu, prima achiziție pentru Gloria Buzău după numirea lui Andrei Prepeliță

Din luna mai a rămas fără contractul cu echipa Chindia Târgoviște, moment în care oferea un interviu în exclusivitate pentru ProSport. De atunci întărea ideea de a găsi un nou contract, iar acum va fi chiar adversarul fostului său club, în urma acordului cu Gloria Buzău.

Andreas Mihaiu a jucat 11 meciuri pentru Chindia Târgoviște în sezonul trecut de SuperLiga României, reușind să înscrie un gol, într-un meci cu FC Botoșani. În sezonul 2021/2022, fotbalistul a bifat 10 apariții în tricoul lui Dinamo, în prima ligă, și a marcat un gol, în poarta celor de la Academica Clinceni.

Andreas Mihaiu, noul jucător al echipei Gloria Buzău, s-a format la Dinamo

Formată la Academia Dinamo, ”aripa” născută la Slatina a mai evoluat la fosta Turris Oltul Turnu Măgurele, unde a fost cedată de ”câini” în sezonul 2017/2018. Acum a semnat cu Gloria Buzău.

BUN VENIT, ANDREAS MIHAIU!

O dată instalat antrenorul, a început la Gloria și campania de transferuri de jucători. Prima achiziția din ”era” Prepeliță este Andreas Mihaiu, fost jucător la Dinamo, ultima dată la Chindia Târgoviște.

Pe numele său complet Andreas Mircea Mihaiu, jucătorul născut la Slatina în 1998 a făcut junioratul la Dinamo București, semnând apoi cu echipa a doua a ”câinilor”. În carieră a evoluat la Dinamo, Turnu Măgurele și Târgoviște. În sezonul anterior, Andreas a jucat de 10 ori pentru Chindia în Superligă, a marcat o dată și a primit trei catonașe galbene. De asemenea are în palmares o promovare cu echipa din Târgoviște (sezonul 2018/2019).

Mult succes la Gloria, Andreas!”, a anunțat Gloria Buzău despre Andreas Mihaiu.

Gloria Buzău, doar plecări până la aducerea lui Andreas Mihaiu

Urmează și alte achiziții importante pentru Gloria Buzău, care deocamdată a consemnat doar plecări. Valentin Munteanu a rupt contratul cu formația din Liga 2, Bogdan Oteliță a semnat cu Sepsi OSK, iar Relu StoianAriel Lopez și Pablo Gaitan au ajuns cu toții la SC Oțelul, nou-promovată în SuperLiga României.

Din informațiile Liga2.ro, la Gloria Buzău nu va mai continua nici fundașul polonez Kamil Wiktorski.

Foto: Gloria Buzău și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/erik-lincar-face-noua-echipa-a-concordiei-pe-schelet-de-la-u-cluj-cei-patru-jucatori-care-au-semnat-cu-ilfovenii-exlcusiv-19275688

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-tunari-a-anuntat-o-noua-achizitie-19275710

https://liga2.prosport.ro/seria-1/primele-doua-achizitii-ale-argesului-jucatori-care-vara-trecuta-promovau-in-prima-liga-cu-echipele-lor-fc-hermannstadt-si-u-cluj-19275704

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-s-a-reunit-19275689

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andreias-calcan-si-a-gasit-rapid-o-noua-echipa-dupa-ce-a-retrogradat-si-s-a-despartit-de-arges-s-a-intors-la-un-club-la-care-a-mai-jucat-e-un-moment-fericit-pentru-mine-19275683

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-pelici-onorat-ca-o-va-antrena-pe-campionii-fc-arges-cu-totii-trebuie-sa-ne-gandim-doar-la-promovare-strategia-sa-pentru-formarea-unui-lot-aproape-de-la-zero-19275677

Andrei PASCU 22 Jun. 2023, 17:42 Liga 2
Pe aceeași temă