FK Miercurea Ciuc s-a întors încrezătoare din Turcia. Valentin Suciu e mulțumit de cantonament, a făcut precizări în privința accidentaților și a stabilit ultimul amical înainte de reluarea Ligii 2

Răzvan STÎNGĂ 15 Feb. 2022, 15:00 Liga 2
FK Miercurea Ciuc s-a întors încrezătoare din Turcia. Valentin Suciu e mulțumit de cantonament, a făcut precizări în privința accidentaților și a stabilit ultimul amical înainte de reluarea Ligii 2

FK Miercurea Ciuc a revenit în România după cantonamentul din Turcia, urmând să se pregătească pentru reluarea Ligii a 2-a pe plan local. În aceste ultime zile de antrenamente, formația lui Valentin Suciu va mai juca și un amical, după cum chiar ”principalul” a confirmat la sosirea în țară.

Valentin Suciu: ”Mă bucur că am reușit să ne pregătim bine în Antalya” 

Suciu este mulțumit de cum a decurs pregătirea în Turcia, de felul în care jucătorii s-au antrenat, dar mai are câteva lucruri de pus la punct până la prima rundă din Liga 2, din 2022.

Deși stagiul de pregătire din Antalya nu a fost lipsit de evenimente, în ideea în care anumiți jucători s-au accidentat, Valentin Suciu a declarat că problemele medicale nu sunt majore.

FK Miercurea Ciuc închide seria amicalelor cu SR Brașov 

În privința meciului amical pe care FK Miercurea Ciuc îl va juca până la prima rundă din campionat, adversar va fi o echipă din Liga 3, SR Brașov.

Mă bucur că am reușit să ne pregătim bine, pe terenuri bune, în condiții potrivite și, mulțumesc lui Dumnezeu, fără accidentări majore. Au mai rămas doar două săptămâni până la următorul meci de Liga 2, iar în ultimul weekend din februarie vom juca împotriva Dejului.

Cu o săptămână mai devreme, sâmbătă, 19 februarie, avem în plan o amical cu SR Brașov”, a spus Valentin Suciu pentru Szekely Sport.

FK Miercurea Ciuc, un singur eșec în amicalele din această iarnă 

De când au fost reluate antrenamentele, formația lui Valentin Suciu a jucat un total de șase partide de verificare. În România, înaintea plecării în Turcia, FK Miercurea Ciuc a disputat două teste, cu FK Miercurea Ciuc U19, de care a trecut cu 4-1, și AFC Odorheiu Secuiesc, de care trecut cu scorul de 4-2.

În Turcia, le-a întâlnit pe Dinamo Moscova 2, scor 1-1, Metallurg Lipetsk, scor 1-1, Vorskla Poltava U20, scor 4-0, și FC Samgurali, scor 1-2.

FK Miercurea Ciuc, în continuare cu șanse la play-off în ciuda unui început de sezon modest

După lanțul de cinci eșecuri la rând în primele cinci etape, FK Miercurea Ciuc a mai pierdut un singur meci din următoatele 11 etape, reușind să termine 2021 cu șanse la play-off-ul de promovare. Acum, e pe locul 7, cu 26 de puncte, la două de Steaua și FC Buzău, echipe aflate pe pozițiile 6 și 5.

În etapele rămase de jucat în 2022 în sezonul regular, ciucanii vor mai disputa trei meciuri, toate cu formații promovate la finele stagiunii trecute în Liga 2, Unirea Dej, CS Comunal Șelimbăr și FC Brașov.

Foto: Leczki Jozsi/ Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/liga-3/afc-odorheiu-secuiesc-intariri-de-la-fk-miercurea-ciuc-si-cs-comunal-selimbar-pentru-indeplinirea-obiectivului-de-a-promova-in-liga-2-19219461

https://liga2.prosport.ro/seria-1/o-noua-plecare-de-la-fk-miercurea-ciuc-atacantul-cedat-la-un-alt-club-suntem-recunoscatori-pentru-un-an-si-jumatate-de-colaborare-19219081

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-a-disputat-doua-amicale-intr-o-zi-in-cantonamentul-din-turcia-cum-s-a-descurcat-formatia-lui-valentin-suciu-19218710

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-n-a-reusit-sa-castige-nici-al-doilea-amical-din-turcia-s-a-impiedicat-de-dinamo-moscova-2-19218570

 

Răzvan STÎNGĂ 15 Feb. 2022, 15:00 Liga 2
Pe aceeași temă