Vești proaste pentru CSC Șelimbăr. Bogdan Rotar a primit un verdict dur după accidentarea suferită în meciul cu Chindia. Nici pe Hanzu nu se poate baza o perioadă

Marius ANGHEL 23 Aug. 2024, 13:01 Liga 2
Vești proaste pentru CSC Șelimbăr. Bogdan Rotar a primit un verdict dur după accidentarea suferită în meciul cu Chindia. Nici pe Hanzu nu se poate baza o perioadă

Veste proastă pentru unul dintre jucătorii achiziționați în această vară de CSC Șelimbăr.

Atacantul Bogdan Rotar (22 de ani), revenit la echipa pentru care a mai evoluat în prima parte a anului 2022, a ieșit accidentat de pe teren în meciul cu Chindia Târgoviște, la doar câteva minute după ce fusese introdus pe gazon, iar verdictul medicilor nu este unul deloc bun.

Rotar a suferit o ruptură de ligament și, cel mai probabil, nu va mai juca în acest an 2024.

Un alt jucător din lotul lui Constantin Schumacher, Benjamin Hanzu, este indisponibil în acest moment, după ce săptămâna trecută a trecut printr-o operație de apendicită.

Bogdan Rotar s-a accidentat grav la meciul cu Chindia și probabil nu va mai juca pentru CSC Șelimbăr în 2024

Revenit la CSC Șelimbăr în această vară, după ce a mai jucat pentru echipă în partea a doua a sezonului 2021-2022 de Liga 2, în șapte meciuri atunci, Bogdan Rotar a avut parte de mult ghinion la primul meci în campionat în care a fost trimis pe teren de antrenorul Constantin Schumacher.

Dacă în partida cu Metaloglobus (scor 3-1), de debut în noul sezon, chiar dacă a fost în cadrul etapei a 2-a a Ligii 2, nu a fost utilizat, rămânând pe bancă, la meciul cu Chindia (scor 1-2), din runda a 3-a, Rotar a fost trimis pe teren de Schumacher, însă a rezistat doar 12 minute. În minutul 80 a fost introdus în locul fundașului Salvatore Marrone, în încercarea de a forța atacul și a egala, însă după doar câteva minute a fost nevoit să părăsească terenul, din cauza unei accidentări. În minutul 90+2, Rotar a fost înlocuit cu Raul Gherman, iar atacantul a izbucnit în plâns când a ieșit afară, simțind că accidentarea sa este una gravă.

La câteva zile distanță, CSC Șelimbăr a anunțat oficial că Bogdan Rotar nu va mai juca în următoarele luni, fiindcă a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior, la piciorul stâng.

”Jucătorul nostru, Bogdan Rotar a primit diagnosticul final în legătură cu accidentarea suferită în partida de la Târgoviște.
Bogdan a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior, al piciorului stâng și nu va fi prezent pe gazon în următoarele luni.
Multă sănătate, Bogdan!”, a transmis CSC Șelimbăr.

  • Rotar jucase ca titular pentru CSC Șelimbăr în meciul din Turul 3 al Cupei României, în care echipa sa s-a făcut de râs în fața trupei din Liga 3 CSM Unirea Alba Iulia, pe terenul căreia a cedat cu scorul de 1-2, părăsind, astfel, competiția după doar un meci.

Benjamin Hanzu s-a operat de apendicită!

Tot la capitolul indisponibili este și Benjamin Hanzu, și el achiziționat de CSC Șelimbăr în această vară, după ce ultima dată a evoluat la ACS Mediaș, în Liga 3, de unde a fost luat și Bogdan Rotar.

Hanzu, care luna viitoare, în data de 14 septembrie, împlinește 22 de ani, a fost operat, marțea trecută, 13 august, de apendicită, astfel că este indisponibil cel puțin o lună după intervenție.

”Benjamin Hanzu a trecut prin operația de apendicită, marți, în urma unor dureri suferite.
Astăzi, “Beni” a fost externat, a ajuns acasă, iar totul a decurs firesc. Recuperarea acestuia va dura între 3 și 4 săptămâni.
«Aștept cu nerăbdare să mă întorc la antrenament.» ne-a transmis tânărul fotbalist, iar noi îi urăm însănătoșire grabnică”, a informat CSC Șelimbăr, publicând și o scurtă declarație din partea jucătorului.

Hanzu nu a apucat să joace pentru CSC Șelimbăr în acest sezon, la partida cu Metaloglobus rămânând, la fel ca Măluțan, Olariu și Rotar, pe banca de rezerve.

CSC Șelimbăr joacă la FCU Craiova în runda a 4-a a Ligii 2

Altfel, în această săptămână, CSC Șelimbăr a deplâns trecerea în neființă a doctorului Tudor Tolciu, ”unul dintre cei mai devotați doctori ai medicinei sportive care decenii la rând a avut grijă de sportivii sibieni”, după cum a scris clubul, iar despre Tudor Butucel a comunicat faptul că a fost convocat la naționala U21 a Moldovei.

CSC Șelimbăr joacă astăzi, 23 august, de la ora 17:00, în deplasare la FCU Craiova, în etapa a 4-a a Ligii 2.

După primele trei runde, în care are o restanță, echipa sibiană ocupă locul 12-13 din 22, cu 3 puncte și golaveraj 4-3, având aceeași linie de clasament cu nou-promovata CS Afumați.

Foto: CSC Șelimbăr

Marius ANGHEL 23 Aug. 2024, 13:01 Liga 2
Pe aceeași temă