Marcel Pușcaș confirmă negocierile cu Daniel Paraschiv. ”FC U” Craiova va continua și seria plecărilor: ”Vor fi modificări în lot, valorice şi numerice”

Răzvan STÎNGĂ 26 May. 2021, 16:53 Liga 2
Marcel Pușcaș confirmă negocierile cu Daniel Paraschiv. ”FC U” Craiova va continua și seria plecărilor: ”Vor fi modificări în lot, valorice şi numerice”

Proaspăt numit director general la U Craiova 1948 SA, Marcel Pușcaș a trecut deja la treabă, s-a conectat cu tot ce ține de echipă și a făcut anumite precizări în ceea ce privește plecările și venirile de jucători din această vară, care încă nu s-au oprit.

”FC U” Craiova a renunțat deja la opt jucători până acum, dar faptul că a promovat în Liga 1 o forțează să mai rezilieze și cu alți fotbaliști, în schimbul cărora să vină alții, teoretic, mai valoroși. Se pare că, din informațiile oferite de Marcel Pușcaș, numărul celor care vor pleca va crește, dar totul depinde și de numirea noului antrenor.

Marcel Pușcaș: ”Vor fi modificări în lot, valorice şi numerice” 

În funcție de doleanțele viitorului ”principal”, lotul oltenilor are șanse mari să se schimbe într-o proporție foarte mare, comparativ cu sezonul de Liga 2 care s-a terminat în urmă cu mai puțin de o săptămână.

În privința venirilor, directorul general al craiovenilor a declarat că lista jucătorilor aflați în vizorul clubului este una stufoasă.

Vor fi modificări în lot, valorice şi numerice. Au plecat opt jucători, să vedem ce spune antrenorul dacă mai pleacă. Să cunoască şi el jucătorii, ne spune ce vrea. Am apucat să aduc şi eu jucători. A fost o listă la care s-a lucrat două luni. Şi acum se vor face transferuri la fel de bune”, a spus Marcel Pușcaș pentru TelekomSport.

Marcel Pușcaș a confirmat interesul pentru Daniel Paraschiv de la Viitorul Pandurii 

ProSport a anunțat în exclusivitate interesul celor de la ”FC U” Craiova pentru Daniel Paraschiv (22 de ani), atacantul echipei Viitorul Pandurii, aspect confirmat acum de Marcel Pușcaș. A recunoscut discuțiile cu vârful gorjenilor, dar mutarea nu e rezolvată.

În privința jucătorilor, da, suntem în discutii și cu Paraschiv, dar încă nu e concretizat. Sunt mai mulți jucători în vizor și e normal să fie așa, când treci de la un eșalon la altul. Eu îl știu pe Paraschiv de patru ani, e un tânăr de perspectivă. E o șansă și pentru el. Are calități interesante. De obicei, în perioada asta, toată lumea se mișcă. Foarte mulți, impresari, jurnaliști, care aruncă zvonuri”, a declarat conducătorul echipei din Craiova, pentru Pro X.

”FC U” Craiova, opt plecări și o venire până acum 

Plecările de jucători au început la U Craiova 1948 SA, la scurt timp după ultima etapă de Liga 2. Nu mai puțin de opt despărțiri au fost anunțate dintr-un ”foc”. E vorba de Ignacio Cacheiro, Andrei Ciolacu, Călin Cristea, Abdelaye Diakite, Alexandru Gîț, Arsene Luboya, Vali Munteanu și Federico Taborda. În același timp, ”FC U” Craiova a anunțat tot luni, 24 mai, plecările antrenorilor Eugen Trică și Ovidiu Dănănae.

La capitolul veniri, echipa patronată de Adrian Mititelu și fiul său are doar o certitudine, Juan Francisco Bauza (25 de ani) de la FK Csikszereda.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-stoian-se-desparte-de-ascoli-si-poate-semna-cu-fc-u-craiova-exclusiv-19186946

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-nicolae-constantin-este-noul-antrenor-principal-al-echipei-petrolul-m-am-intors-acasa-nu-va-fi-usor-sa-readucem-petrolul-acolo-unde-ii-este-locul-19186934

https://liga2.prosport.ro/seria-1/primul-jucator-la-care-rapid-renunta-dupa-promovarea-in-liga-1-19186918

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 26 May. 2021, 16:53 Liga 2
Pe aceeași temă