OFICIAL | Marcel Pușcaș s-a întors la ”FC U” Craiova, dar funcția de președinte rămâne la Mircea Bornescu. Poziția atribuită de clubul din Bănie

Andrei PASCU 25 May. 2021, 19:49 Liga 2
OFICIAL | Marcel Pușcaș s-a întors la ”FC U” Craiova, dar funcția de președinte rămâne la Mircea Bornescu. Poziția atribuită de clubul din Bănie

U Craiova 1948 SA continuă schimbările, după promovarea în Liga 1. După ce a făcut primul transfer, prin aducerea lui Juan Francisco Bauza (25 de ani) de la FK Csikszereda, și anunțurile conform cărora antrenorul Eugen Trică, ”secundul” Ovidiu Dănănae și opt jucători nu vor mai continua din această vară, a venit și prima numire în conducere.

Marcel Pușcaș, numit director general la ”FC U” Craiova 

”FC U” Craiova a anunțat marți seară revenirea în club a lui Marcel Pușcaș, dar în funcția de director general. El a mai fost implicat la echipa din Bănie, în perioada octombrie 2018 – 29 iulie 2020, dar pe o altă poziție de conducere, președinte. Acum, pentru că poziția respectivă este ocupată de Mircea Bornescu, lui Marcel Pușcaș i s-a găsit o alta.

Marcel Pușcaș se întoarce la Fotbal Club Universitatea 1948, în postura de director general!

Bine a revenit”, este scurtul anunț de pe pagina de Facebook a oltenilor, Fotbal Club Universitatea 1948.

Marcel Pușcaș, după plecarea de la ”FC U” Craiova, de anul trecut: ”Ce nu mi s-a cerut să fac, într-adevăr, n-am făcut” 

Plecarea din luna iulie a anului trecut nu era catalogată drept o experiență neplăcută de Marcel Pușcaș, dar recunoștea că au fost anumite neînțelegeri, motiv pentru care s-a ajuns la rezilierea contractului. Într-o afirmație de la finalul anului trecut, Marcel Pușcaș dădea chiar impresia că a rămas în relații bune cu Adrian Mititelu.

Decizia din acest moment, de a reveni la ”FC U” Craiova, dă și mai mult senzația că așa au stat cu adevărat lucrurile și că nu a existat vreun conflict între cei doi.

Eu cred că am lucrat bine și absolut tot ce mi s-a cerut să fac, am făcut, ce nu mi s-a cerut să fac, într-adevăr, n-am făcut! Discuțiile pot continua, dar aș vrea să mă opresc aici, pentru că nu mai avem timp să ne certăm. Suntem prea bătrâni să ne certăm și să ne mai împăcăm… Să rămână așa!

Eu nu am lucrat niciodată în 30 de ani, de după Revoluție, adică n-am fost angajatul nimănui… de 30 de ani am firmele mele. Nu sunt dispus să dau socoteală vreunui șef. A fost pentru prima dată în viață când am fost salariatul cuiva (n.r. – al lui Adrian Mititelu).

Acest club e al familiei Mititelu, să nu uităm treaba asta. Sigur că nu poți interveni în problemele unei familii. Ce trebuia să fac? Să dau oameni afară? Să le spun să vină la program?, spunea Marcel Pușcaș la finalul anului 2020.

U Craiova 1948 SA urmează să numească și noul antrenor. Favorit, Adrian Mutu 

În perioada următoare, U Craiova 1948 SA va numi și un nou antrenor. ProSport a aflat că Adrian Mutu are șanse extrem de mari să vină în Bănie, cele două părți fiind înțelese în proporție de 95 la sută. În caz că negocierile vor pica, una din variantele de rezervă ale lui Adrian Mititelu și Adrian Mititelu Junior este Dan Petrescu.

Sunt în discuții cu mai multe echipe în acest moment, printre care și FC U Craiova. Au un proiect interesant. Veți vedea în zilele următoare unde merg, dar ce este important acum este ca echipele acestea să își rezolve situațiile cu actualii antrenori”, recunoștea Adrian Mutu, pentru ProSport, cu privire la ofertele pe care le are.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gabriel-manu-atac-la-presedintele-marius-burca-dupa-despartirea-de-metaloglobus-venim-din-doua-lumi-diferite-eu-din-fotbal-el-din-alta-lume-dezvaluiri-despre-situatia-clubului-19186841

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-valentin-suciu-semneaza-prelungirea-cu-fk-csikszereda-antrenorul-a-declinat-oferte-din-liga-2-si-liga-1-pentru-continuitate-in-proportie-de-99-la-suta-raman-transferuri-19186842

https://liga2.prosport.ro/seria-1/frf-a-stabilit-datele-primei-etape-din-liga-2-si-liga-3-sezonul-2021-2022-19186779

 

 

 

Andrei PASCU 25 May. 2021, 19:49 Liga 2
Pe aceeași temă