Dorit de CFR Cluj, Daniel Paraschiv e în negocieri avansate cu ”FC U” Craiova. Alți patru jucători aflați de lista de achiziții a campioanei Ligii 2 pentru sezonul de Liga 1

Dorit de CFR Cluj, Daniel Paraschiv e în negocieri avansate cu ”FC U” Craiova. Alți patru jucători aflați de lista de achiziții a campioanei Ligii 2 pentru sezonul de Liga 1

Daniel Paraschiv (22 de ani), atacantul echipei Viitorul Pandurii Târgu Jiu, ar putea ajunge la ”FC U” Craiova, campioana Ligii 2 în 2021, nou-promovată în Liga 1. Evoluțiile bune din ultimele două sezoane au atras atenția cluburilor din prima ligă, inclusiv a campioanei CFR Cluj, cu care era în negocieri.

Până acum, pentru Liga 1, echipa patronată de Adrian Mititelu, l-a mai achiziționat pe argentinianul Juan Bauza, de la FK Csikszereda.

Daniel Paraschiv, dorit de CFR Cluj, ar putea ajunge la ”FC U” Craiova

Din informațiile ProSport, oficialii celor de la CFR Cluj, care îl doresc Daniel Paraschiv la gruparea antrenată de Edward Iordănescu, au aflat că vârful în vârstă de 22 de ani este în negocieri avansate cu echipa lui Adrian Mititelu.

Jucătorul originar din Brașov a avut un sezon bun, reușind să marcheze 9 goluri în cele 24 de meciuri de Liga 2 în care a evoluat pentru Viitorul Pandurii în stagiunea recent încheiată. În plus, a înscris de 4 ori în cele 5 jocuri de Cupa României din această ediție.

Petrolul, dar și mai multe cluburi din Liga 1 l-au ofertat pe Paraschiv. La echipa din Ploiești a ajuns totuși un jucător de la Viitorul Pandurii: Darius Buia.

Antun Palic, Mihai Răduț, Gicu Grozav și Raul Rusescu, pe lista de achiziții a oltenilor

Totodată, Adrian Mititelu i-a promis lui Adrian Mutu, antrenorul cu care a bătut palma și care va prelua banca tehnică a nou-promovatei în Liga 1, că îi va face o echipă cu care să se lupte pentru a intra în play-off.

Sursele ProSport susțin că mijlocașul croat Antun Palic (32 de ani), fost jucător la Dinamo, care a evoluat în ultimul sezon la Campionii FC Argeș, este pe lista jucătorilor doriți la Craiova, alături de Mihai Răduț, Gicu Grozav și Raul Rusescu.

Tratativele cu fotbalistul de 32 de ani ar putea fi finalizate cu succes, mai ales că el va putea fi adus din postura de jucător liber de contract.

Palic a jucat de-a lungul carierei pentru NK Zagreb, Lucko, Croatia Sesvete, Inter Zapresic, Dinamo Zagreb, Bangkok United, Krka, Dinamo, Mouscron, Sheriff Tiraspol, Kaposvar și Campionii FC Argeș. Pentru piteșteni a evoluat în 24 de meciuri de Liga 1, în care a înscris 2 goluri.

  • Marți, 25 mai, la ”FC U” Craiova s-a întors Marcel Pușcaș, însă de această dată în postura de director general, cu președinte, așa cum era în sezonului în care s-a reușit promovarea în Liga 2.

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/vesti-excelente-despre-adrian-mititelu-cand-ar-putea-fi-eliberat-din-inchisoare-ne-a-felicitat-pe-toti-19269199

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/fc-u-craiova-doua-lovituri-dupa-aducerea-lui-adrian-mutu-e-deja-acolo-19269271

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-marcel-puscas-s-a-intors-la-fc-u-craiova-dar-functia-de-presedinte-ramane-la-mircea-bornescu-pozitia-atribuita-de-clubul-din-banie-19186868

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-fc-u-craiova-a-perfectat-primul-transfer-pentru-liga-1-din-liga-2-jucatorul-vine-de-la-fk-csikszereda-19186000

https://liga2.prosport.ro/seria-1/prima-reactie-a-lui-eugen-trica-dupa-ce-fc-u-craiova-a-renuntat-la-el-eu-nu-sunt-napoli-sa-revin-de-sapte-ori-o-sa-merg-doar-in-galerie-exclusiv-19186748

Pe aceeași temă