FC Hermannstadt joacă din nou pe stadionului Municipal din Sibiu! Doar amicale însă, ultimele două înainte de reluarea Ligii 2

Marius ANGHEL 15 Feb. 2022, 11:36 Liga 2

Întoarsă vinerea trecută în România din cantonamentul din Turcia, echipa FC Hermannstadt și-a reluat de ieri antrenamentele, după două zile libere, și și-a stabilit ultimele meciuri amicale înainte de reluarea campionatului Ligii 2.

Sibienii vor întâlni două formații din Liga 3, însă interesantă este locația unde vor avea loc aceste două partide: pe stadionul Municipal din Sibiu, încă nefinalizat.

FC Hermannstadt, amical cu Someșul Dej și CSM Deva înainte de reluarea Ligii 2

Joi, 17 februarie, de la ora 13:30, FC Hermannstadt o va întâlni pe arena unde momentan susține doar antrenamente, fiindcă este nefinalizată, pe Someșul Dej, a treia clasată în Seria a 10-a a Ligii 3 după 15 etape.

Ulterior, la două zile distanță, sâmbătă, 19 februarie, de la ora 12:00, tot pe stadionul Municipal din Sibiu, trupa antrenată de Marius Măldărășanu se va duela cu CSM Deva, a doua clasată în Seria a 7-a a Ligii 3.

Din cauza lucrărilor care au loc la construcția stadionului din Sibiu, întinse deja pe o perioadă de mai mulți ani, meciurile se vor disputa fără public în tribunele deja existente, anunță clubul poziționat pe locul 2 în Liga 2 după 16 etape.

Sibienii au primul meci oficial în 2022 cu Dunărea Călărași

Campionatul Ligii 2 este programat să se reia în jurul datei de 26 februarie, iar FC Hermannstadt va avea primul meci oficial în 2022 pe teren propriu, la Mediaș, cu Dunărea Călărași (locul 18). Ulterior, în ultimele două runde din sezonul regular, echipa sibiană va întâlni ”U” Cluj (locul 3), tot la Mediaș, și Poli Timișoara (locul 14), în deplasare.

Echipa antrenată de Marius Măldărășanu se află pe locul 2 în Liga 2 după 16 etape, cu 35 de puncte, la șapte puncte în spatele liderului Petrolul și la două peste ”U” Cluj. FC Hermannstadt este calificată matematic în play-off, la fel ca Petrolul, iar pentru ultimele patru poziții care duc în grupa de promovare se luptă, cu șanse mari, ”U” Cluj, Concordia Chiajna, FC Buzău, Steaua, FK Miercurea Ciuc și Unirea Slobozia.

Șase amicale disputate de echipa lui Măldărășanu în acest an

FC Hermannstadt a disputat în această perioadă de pregătire de iarnă șase amicale.

În țară, de la reunire și până la plecarea în cantonamentul din Turcia, a întâlnit colegele de campionat Unirea Dej (scor 1-0), la Florești, în județul Cluj, și CS Comunal Șelimbăr (scor 3-3), pe terenul ”Pietricica” din Sibiu.

În stagiul din Antalya, sibenii au înregistrat următoarele rezultate: 1-0 (1-0) cu FC Saburtalo Tbilisi (locul 4 în sezonul trecut al primei ligi din Georgia), 2-0 (1-0) cu Valmiera FK (locul 2 în sezonul trecut al primei ligi din Letonia), 1-1 (0-1) cu FK Vardar Skopje (locul 3 în grupa de Vest a ligii secunde din Macedonia de Nord) și 0-0 cu FK Khimki (locul 16, ultimul, în prima ligă din Rusia).

Foto: FC Hermannstadt

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-a-terminat-cantonamentul-din-turcia-cu-doua-victorii-si-doua-egaluri-obtinute-in-meciurile-amicale-concluziile-lui-marius-maldarasanu-video-19219153

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-a-castigat-si-al-doilea-amical-disputat-in-antalya-sibienii-au-mai-perfectat-o-achizitie-cu-sapte-prezente-in-liga-1-pentru-chindia-19218730

https://liga2.prosport.ro/seria-1/imagini-noi-cu-stadiul-lucrarilor-la-municipalul-din-sibiu-primaria-in-2022-aplaudam-victoriile-pe-stadion-19211340

Marius ANGHEL 15 Feb. 2022, 11:36 Liga 2
Pe aceeași temă