Imagini noi cu stadiul lucrărilor la Municipalul din Sibiu! Primăria: ”În 2022 aplaudăm victoriile pe stadion”

Ovidiu BOICA 25 Nov. 2021, 10:47 Liga 2

Imagini noi spectaculoase cu stadionul Municipal din Sibiu au apărut zilele trecute într-un filmuleț postat pe contul de Facebook al Primăriei Municipiului Sibiu. În filmuleț se poate vedea cât de avansate sunt lucrările la arena din Parcul Sub Arini, casa echipei din Liga 2 FC Hermannstadt.

”Lucrările continuă la Stadionul Municipal Sibiu. Generații de copii care fac sport, vor crește cu un stadion la standarde UEFA, în orașul lor”, este mesajul Primăriei Municipiului Sibiu.

Filmulețul de un minut și nouă secunde se încheie cu mesajul: ”În 2022 aplaudăm victoriile pe stadion”.

Noul stadion din Sibiu ar putea fi gata în 2022, transmite Primăria Sibiu

Noul stadion din Sibiu va avea 12.363 de locuri, din care 302 la sectorul VIP. Arena include, printre altele, o sală de atletism, care va fi amplasată sub viitoarea tribună a doua, o sală de box, la parter, sub Peluza Sud, unde vor fi și spații de alimentație publică.

Suprafața de joc va avea 105 metri lungime și 68 lățime, exact cât cea de pe ”Camp Nou” din Barcelona, iar gazonul va fi natural, ramforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație.

FC Hermannstadt e pe locul 3 în Liga 2 și își joacă meciurile de acasă la Mediaș

FC Hermannstadt își desfășoară antrenamentele de zi cu zi pe gazonul noului stadion, iar meciurile oficiale și le dispută la Mediaș, pe stadionul Gaz Metan, acolo unde a evoluat și în sezonul în care a retrogradat din Liga 1. În vară, conducătorii clubului au luat în calcul ca echipa să joace acasă la Cisnădie, însă nu s-a ajuns la un acord, iar trupa lui Marius Măldărășanu s-a întors la varianta Mediaș.

După 14 etape, FC Hermannstadt ocupă locul 3 în clasamentul Ligii 2, cu 31 de puncte, fiind la opt puncte sub liderul Petrolul, echipă deja calificată matematic în play-off-ul de promovare, și la nouă puncte peste FK Csikszereda și Metaloglobus, primele formații aflate sub pozițiile care duc în play-off. Din sezonul regular au mai rămas de disputat cinci runde, două în acest an și trei în 2022, iar următorul meci pe care echipa sibiană îl are este cu Petrolul, programat vineri, de la ora 17:30, la Mediaș.

Primăriei Municipiului Sibiu a filmat stadiul lucrărilor la stadion, însă blochează distribuirea acestor imagini către publicul larg:

Capturi foto: Primăria Municipiului Sibiu

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-a-15-a-a-ligii-2-incepe-joi-si-se-termina-tot-marti-derby-ul-fc-hermannstadt-petrolul-se-joaca-vineri-programul-rundei-si-meciurile-televizate-19211293

https://liga2.prosport.ro/seria-1/raul-oprut-omul-meciului-pentru-fc-hermannstadt-cu-astra-fundasul-a-reusit-un-gol-si-doua-pase-decisive-n-a-fost-un-meci-atat-de-usor-trebuie-sa-nu-lasam-celelalte-echipe-sa-joace-19211000

https://liga2.prosport.ro/seria-1/victoria-cu-astra-a-reincarcat-cu-optimism-jucatorii-de-la-fc-hermannstadt-marius-maldarasanu-in-ultimul-timp-i-am-simtit-ca-isi-pierdusera-putin-increderea-19210970

https://liga2.prosport.ro/seria-1/de-ce-n-a-mai-ajuns-fc-hermannstadt-sa-joace-la-cisnadie-contre-intre-noul-presedinte-cd-al-clubului-sibian-si-primarul-huja-dupa-afirmatiile-facute-de-primul-a-pornit-cu-stangul-19204337

Ovidiu BOICA 25 Nov. 2021, 10:47 Liga 2
Pe aceeași temă