EXCLUSIV | Liviu Mihai negociază rezilierea cu Turris Oltul și are deja primele oferte, de la două cluburi din Liga 2. Formația din Turnu Măgurele se pregătește să mai renunțe la alți trei fotbaliști importanți

Răzvan STÎNGĂ 06 Jan. 2021, 18:28 Liga 2
EXCLUSIV | Liviu Mihai negociază rezilierea cu Turris Oltul și are deja primele oferte, de la două cluburi din Liga 2. Formația din Turnu Măgurele se pregătește să mai renunțe la alți trei fotbaliști importanți

Seria plecărilor de la Turris Oltul continuă și este departe de a se încheia. În aceste zile, clubul negociază și alte despărțiri, iar printre fotbaliștii care nu vor mai continua la Turnu Măgurele se numără și mijlocașul central Liviu Mihai (32 de ani). Venit în urmă cu câteva luni la Turris Oltul, se pregătește de rezilierea pe cale amiabilă.

Mihai a declarat pentru Liga2.ro că situația lui se va regla în perioada imediat următoare, poate chiar până la finalul acestei săptămâni. Se așteaptă la o reziliere pe cale amiabilă cu clubul, pentru că vrea să devină liber cât mai repede. El a ajuns în septembrie la Turris Oltul, dar lucrurile s-au complicat pe parcurs.

Liviu Mihai: ”Urmează să facem o înțelegere amiabilă. Eu pe unde am fost, n-am plecat cu scandal și nici aici nu o să fie așa” 

După cum a declarat mijlocașul, jucătorii echipei care anul trecut s-a luptat la promovarea în Liga 1 au fost anunțați, în decembrie, că se schimbă strategia începând cu noul an. Nu au primit prea multe informații, dar li s-a transmis că aceia dintre ei care au salarii mari nu vor mai continua.

Liviu Mihai este gata să meargă la altă echipă, în acest moment fiind în discuții preliminare cu două cluburi din Liga 2.

”Urmează să reziliez cu Turris Oltul, suntem în tratative. Au fost niște probleme acolo, ne-au spus și nouă jucătorilor despre ce e vorba. Se schimbă strategia din ce am înțeles, dar nu știu exact, cel puțin eu, ce înseamnă asta concret.

Urmează să facem o înțelegere amiabilă. Eu pe unde am fost, n-am plecat cu scandal și nici aici nu o să fie așa. Pentru că eu nu îmi doresc asta, dar nici clubul, sunt sigur de asta. O să reziliem în zilele următoare. O să fie ceva rapid, dar o să vedem în ce mod se închide situația mea acolo.

Am câteva discuții cu anumite echipe din Liga 2, dar mai întâi aștept să reziliez cu Turris. Cu cât se rezolvă mai repede situația de acolo, cu atât mai bine, pentru că echipele deja încep pregătirile. Unele au început deja și o să văd unde merg. Să văd ce oferte mai apar, cum decurg negocierile”, a declarat Liviu Mihai pentru Liga2.ro.

  • În cele câteva luni petrecute la Turris Oltul, Mihai a jucat 14 meciuri și a marcat un gol, în egalul cu Dunărea Călărași din deplasare, scor 1-1.
  • Mijlocașul născut la Constanța a jucat, înainte să semneze cu Turris Oltul, la echipele Astra, Petrolul, Farul, Unirea Slobozia, Poli Iași și Chindia Târgoviște.

Turris Oltul se pregătește să se despartă și de Blănaru, Pușcaș și Țegle 

Plecarea lui Liviu Mihai nu va fi nici pe departe ultima de la Turris Oltul din această iarnă. Se mai negociază plecările atacantului Ștefan Blănaru (31 de ani), dar și a mijlocașilor Cristian Pușcaș (26 de ani) și Alin Țegle (24 de ani).

Turris Oltul s-a despărțit în această iarnă de cei mai importanți jucători pe care îi avea în lot, iar soarta echipei va fi decisă de finanțatorul ei în zilele următoare. Silviu Pană (ajuns la Petrolul) și Adrian Voicu (achiziționat de U Craiova 1948 SA) au plecat când mai erau de jucat încă trei meciuri în 2020, apoi i-au urmat Ștefan Bărboianu (întors la Petrolul), Cătălin Pîrvulescu (ajuns la Viitorul Pandurii), Denis Ispas (ajuns la U Craiova 1948 SA), Alin Buleică, Ionuț Cioinac, David Duțu sau Albert Voinea.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și FC Turris Turnu Măgurele

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-albert-voinea-vorbeste-despre-despartirea-de-turris-oltul-imi-pare-rau-relatia-mea-cu-turris-a-fost-buna-spre-foarte-buna-motivul-avalansei-de-rezilieri-si-ce-spera-ata-19163789

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-catalin-pirvulescu-primul-transfer-pentru-play-off-facut-de-viitorul-pandurii-m-am-dus-cu-gandul-sa-promovam-19163737

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-a-fi-sau-a-nu-fi-in-liga-2-turris-oltul-e-la-rascruce-va-avea-loc-o-sedinta-si-atunci-se-va-hotari-ce-se-va-intampla-mai-departe-cum-se-poate-continua-activitatea-in-o-19163575

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 06 Jan. 2021, 18:28 Liga 2
Pe aceeași temă