Turris Oltul a renunțat la doi fotbaliști într-o zi. Ștefan Bărboianu și Cătălin Pîrvulescu, primele nume care nu mai continuă la echipă din această iarnă

Răzvan STÎNGĂ 18 Dec. 2020, 19:20 Liga 2
Turris Oltul a renunțat la doi fotbaliști într-o zi. Ștefan Bărboianu și Cătălin Pîrvulescu, primele nume care nu mai continuă la echipă din această iarnă

Turris Oltul s-a despărțit de doi jucători într-o zi. Vineri, 18 decembrie, formația din Turnu Măgurele a anunțat primele plecări din această iarnă. Eugen Trică și stafful său au decis să renunțe la fundașii Ștefan Bărboianu (32 de ani) și Cătălin Pîrvulescu (29 de ani).

Cătălin Pîrvulescu, fotbalist important în 2020 pentru Turris Oltul 

Bărboianu nu a jucat prea mult pentru Turris Oltul în actuala stagiune. Venit în august la Turnu Măgurele, apărătorul a evoluat în numai opt partide, șapte în Liga 2 și una în Cupa României. Părvulescu a fost utilizat însă mai mult, în 15 meciuri, 14 în campionat și unul în Cupa României. El s-a alătuat echipei în vara anului trecut.

Multumim pentru tot, Catalin!

Pirvulescu Catalin, fundasul care a fost alaturi de noi din iulie 2019, si-a incheiat contractul cu AFC, dupa multe jocuri disputate in tricoul alb-albastru.

Mult succes in continuare, Catalin!”, se arată în comunicatul emis de FC Turris Turnu Măgurele, în privința despărțirii de Cătălin Pîrvulescu.

Mulțumim, Stefan Barboianu!

Dupa Pirvulescu Catalin, un alt jucator s-a despartit astazi de clubul nostru.

Stefan Barboianu, fundasul ce a fost alaturi de noi din august anul acesta, si-a incheiat contractul cu AFC Turris.

Mult succes in continuare, Fane!”, a precizat FC Turris Turnu Măgurele, în ceea ce-l privește pe Ștefan Bărboianu.

Turris Oltul a testat câțiva tineri în partidele amicale 

Turris Oltul nu a intrat în vacanță imediat după terminarea meciurilor oficiale, organizând un mini-turneu alături de Unirea Bascov și Academia Sport Team București. La fel ca în cazul ultimelor meciuri din Liga 2, formația din Turnu Măgurele nu s-a descurcat bine nici în aceste teste.

Turris Oltul nu a putut trece de Unirea Bascov (locul 5 în Seria 6 din Liga 3). A fost învinsă cu 2-1. Partida s-a desfășurat pe durata a 45 de minute, după cum a anunțat formația din eșalonul al treilea. De partea cealaltă, Turris Oltul nu a făcut vreo precizare în ceea ce privește acest turneu amical desfășurat la Turnu Măgurele.

Ocupanta locului 13 în Liga 2 s-a văzut învinsă și de Academia Sport Team, în fața căreia a pierdurt la o diferență mai mare, de două goluri, 0-2.

Turris Oltul s-a folosit de aceste două partide de verificare să testeze mai mulți tineri, astfel că în perioada următoare sunt șanse ca echipa lui Eugen Trică să anunțe mai multe veniri de jucători tineri.

Turris Oltul, fără victorie în ultimele jocuri din Liga 2

Turris Oltul n-a câștigat în ultimele șase etape din Liga 2. Ultimul succes datează din mandatul fostului antrenor, Erik Lincar, 4-1 cu CSM Reșița, pe teren propriu. În mandatul lui Eugen Trică singura victorie a fost obținută în Cupa României, 1-0 cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în 16-imi.

În rest, în campionat, formația teleormăneană a înregistrat patru remize (0-0 cu FK Csikszereda, 0-0 cu Viitorul Pandurii, 1-1 cu Dunărea Călărași și 1-1 cu Fotbal Comuna Recea) și o înfrângere (1-2 la CSM Slatina).

Cu 19 puncte acumulate în 15 meciuri, Turris Oltul se află pe locul 13 în clasamentul Ligii 2. În 2021, echipa lui Eugen Trică mai are programate cinci partide cu: U Craiova 1948 SA (deplasare), Petrolul (deplasare), Aerostar Bacău (acasă), ASU Poli (deplasare) și SCM Gloria Buzău (acasă).

Foto: FC Turris Turnu Măgurele 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/turris-oltul-nu-se-regaseste-nici-in-meciurile-amicale-a-pierdut-ambele-teste-ale-mini-turneului-organizat-la-turnu-magurele-19162273

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-stefan-barboianu-discurs-manifest-dupa-turris-oltul-fotbal-comuna-recea-1-1-nu-avem-scuze-avem-toate-conditiile-sa-facem-performanta-suntem-datori-previziunile-19161489

https://liga2.prosport.ro/seria-1/prima-plecare-de-la-ripensia-portarul-george-paduraru-a-parasit-clubul-a-fost-un-exemplu-de-seriozitate-si-profesionalism-19162758

 

Răzvan STÎNGĂ 18 Dec. 2020, 19:20 Liga 2
Pe aceeași temă