EXCLUSIV | Albert Voinea vorbește despre despărțirea de Turris Oltul: ”Îmi pare rău, relația mea cu Turris a fost bună spre foarte bună.” Motivul avalanșei de rezilieri și ce speră atacantul

Adrian MUJEA 06 Jan. 2021, 12:05 Liga 2

Turris Oltul Turnu Măgurele continuă șirul despărțirilor de titularii din prima parte a sezonului cu atacantul Albert Voinea (28 ani). Jucătorul pleacă de la echipa din județul Teleorman după doar un an, după ce fusese transferat în iarna trecută de la Ripensia pentru suma de 60.000 de euro.

Albert Voinea și-a reziliat contractul cu Turris Oltul: ”Ni s-a propus reducerea salariilor”

Albert Voinea crede că rezultatele modeste din prima parte a sezonului Ligii 2 a condus la situația actuală, în care la Turnu Măgurele se dorește reducerea drastică a bugetului.

”Ideea este că s-a dorit reducerea salariilor, pentru că nu mai sunt șanse la play-off. Ni s-a propus reducerea salariilor, au fost discuții și fiecare cum a considerat de cuviință. Eu am ajuns la un numitor comun să reziliem contractul. Nu știu dacă echipa se va retrage, eu îmi doresc să continue. Îmi pare rău, relația mea cu Turris a fost bună spre foarte bună. Era altceva dacă promovam anul trecut, sau dacă aveam rezultate mai bune acum. Poate dezamăgirea de atunci, plus că acum nu ne așteptam să fim departe de play-off… Chiar nu știu de ce nu am fost mai sus în clasament, am fost o echipă foarte bună, au fost condiții bune pentru realizarea obiectivului, avem bază nouă”, a spus Albert Voinea pentru Liga2.ro.

Voinea speră să revină în Liga 1

Voinea nu și-a ales încă viitoarea destinație, dar speră să revină la Liga 1. ”Sunt în așteptare de oferte, să văd ce oferte pot să apară, de asta se ocupă agentul meu, Bogdan Apostu, și sper să găsim cea mai bună soluție, fie la Liga a 2-a sau chiar la Liga 1. Eu sper și la Liga 1. Sunt la o maturitate fotbalistică care îmi permite să mă gândesc, cred că aș face față fără probleme la o echipă de play-out”, a mai spus Voinea.

Albert Voinea a prins 11 minute la Liga 1 pentru Pandurii, în sezonul 2010-2011. După echipa din Târgu Jiu, atacantul a mai trecut pe la Gloria Bistrița, Damila Măciuca, CS U Craiova, Metalul Reșița, Șoimii Pâncota, CSM Râmnicu Vâlcea, Unirea Târlungeni, ACS Șirineasa (actuala Viitorul Pandurii), CNS Cetate Deva, ACS Dumbrăvița, Ripensia Timișoara și Turris Oltul Turnu Măgurele.

În actualul sezon de Liga 2 a evoluat în 11 meciuri pentru Turris Oltul și a înscris 4 goluri. Când a fost achiziționat de la Ripensia avea 13 goluri marcate în 21 de meciuri, fiind golgheterul campionatului.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-a-fi-sau-a-nu-fi-in-liga-2-turris-oltul-e-la-rascruce-va-avea-loc-o-sedinta-si-atunci-se-va-hotari-ce-se-va-intampla-mai-departe-cum-se-poate-continua-activitatea-in-o-19163575

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-catalin-pirvulescu-primul-transfer-pentru-play-off-facut-de-viitorul-pandurii-m-am-dus-cu-gandul-sa-promovam-19163737

Adrian MUJEA 06 Jan. 2021, 12:05 Liga 2
Pe aceeași temă