Turris Oltul va arăta cu totul diferit la reluarea campionatului. Alin Buleică și David Duțu nu mai rămân nici ei la echipă pentru 2021

Autor: Andrei PASCU Publicat: 31 Dec. 2020, 13:48 Actualizat: 31 Dec. 2020, 13:59 Liga 2
Turris Oltul va arăta cu totul diferit la reluarea campionatului. Alin Buleică și David Duțu nu mai rămân nici ei la echipă pentru 2021

Turris Oltul se desparte de jucători de la o zi la alta. Deși nu s-a făcut un anunț oficial în ceea ce privește cele mai noi plecări, se pare că la echipa din Turnu Măgurene nu vor mai rămâne pentru a doua parte a campionatului Ligii a 2-a nici mijlocașul Alin Buleică (29 de ani) și portarul David Duțu (20 de ani)

Buleică și Duțu, plecările cu numerele șapte și opt de la Turris Oltul în această iarnă 

Turris Oltul a ajuns la un număr impresionant de jucători cu care nu va mai continua la reluarea sezonului, în 2021. Odată cu Buleică și Duțu, formația pregătită de Eugen Trică ajunge la opt jucători de care se desparte în actuala pauză de iarnă.

Buleică a jucat destul de mult în prima parte a campionatului. A prins nu mai puțin de 15 partide, dintre care 14 în Liga 2 și una în Cupa României. Și sezonul trecut a evoluat tot pentru Turris Oltul, unde a prins un total de 14 meciuri

David Duțu a fost folosit în șapte meciuri, toate în Liga 2. Și el a fost în lotul echipei din Turnu Măgurele sezonul trecut, când a evoluat în și mai multe partide, 12.

Turris Oltul a anunțat oficial doar patru plecări 

Turris Oltul s-a despărțit oficial de Silviu Pană (29 de ani), care a semnat deja cu Petrolul, de Ștefan Bărboianu (32 de ani), care s-ar fi înțeles și el cu ploieștenii și va fi prezentat oficial la reunirea echipei, de Cătălin Pîrvulescu (29 de ani) și de Ionuț Cioinac (29 de ani). La nivel neoficial, formația pregătită de Eugen Trică a renunțat, pe lângă Alin Buleică și David Duțu, la Denis Ispas (27 de ani) și la Adrian Voicu (28 de ani), care și-au găsit și ei noi angajamente. Au fost transferați de U Craiova 1948 SA.

Mai mult, numărul plecărilor se poate mări la nouă. Florian Haită (20 de ani), împrumutat de Turris Oltul de la Viitorul Constanța, a fost chemat de urgență la pregătirea echipei de la malul mării. Va face cantonamentul de iarnă alături de aceasta, iar dacă antrenorul Mircea Rednic va fi mulțumit de el, atunci va rămâne și nu se va mai întoarce la Turris Oltul.

Turris Oltul, fără victorie în ultimele jocuri din Liga 2

Turris Oltul n-a câștigat în ultimele șase etape din Liga 2. Ultimul succes datează din mandatul fostului antrenor, Erik Lincar, 4-1 cu CSM Reșița, pe teren propriu. În mandatul lui Eugen Trică singura victorie a fost obținută în Cupa României, 1-0 cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în 16-imi.

În rest, în campionat, formația teleormăneană a înregistrat patru remize (0-0 cu FK Csikszereda, 0-0 cu Viitorul Pandurii, 1-1 cu Dunărea Călărași și 1-1 cu Fotbal Comuna Recea) și o înfrângere (1-2 la CSM Slatina).

Cu 19 puncte acumulate în 15 meciuri, Turris Oltul se află pe locul 13 în clasamentul Ligii 2. În 2021, echipa lui Eugen Trică mai are programate cinci partide cu: U Craiova 1948 SA (deplasare), Petrolul (deplasare), Aerostar Bacău (acasă), ASU Poli (deplasare) și SCM Gloria Buzău (acasă).

Foto: FC Turris Turnu Măgurele și Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

 

 

 

Autor: Andrei PASCU Publicat: 31 Dec. 2020, 13:48 Actualizat: 31 Dec. 2020, 13:59 Liga 2
Pe aceeași temă