Echipa lui Dan Alexa continuă achizițiile pentru Liga 3. A ajuns la 12 jucători prezentați, iar ultimii doi sunt Victor Rîmniceanu și Alin Țegle

Marius ANGHEL 20 Jul. 2024, 16:10 Liga 2

Retrogradata din Liga 2 CS Tunari a perfectat două noi achiziții de jucători peste nivelul unde va activa în sezonul 2024-2025.

Victor Rîmniceanu, ultima dată la FC Voluntari, și Alin Țegle, ultima dată la Gloria Bistrița Năsăud, au semnat cu trupa ilfoveană din Liga 3.

Tunariul a ajuns la nu mai puțin de 12 transferuri anunțate în această vară.

Victor Rîmniceanu și Alin Țegle au semnat cu CS Tunari

CS Tunari a anunțat sâmbătă, 20 iulie, acorduri cu Victor Rîmniceanu și Alin Țegle, fotbaliști cu mare experiență.

Portarul de 34 de ani a fost legitimat în ultimele cinci sezoane la FC Voluntari, în prima ligă, fără să joace la prima echipă a ilfovenilor în ultimele două ediții de campionat. Ultima sa prezență pe teren pentru FC Voluntari a fost în aprilie 2022, într-un 0-1 acasă cu CFC Argeș! A mai jucat în cariera sa pentru CSM Râmnicu Vâlcea, CS Turnu Severin, Petrolul, CS Otopeni, Dinamo II, Concordia Chiajna, Viitorul Constanța, Dinamo și Sepsi OSK. În 2017 a ieșit campion cu echipa lui Hagi.

Țegle este un mijlocaș central în vârstă de 28 de ani, care în ultimul sezon a activat la CSM Slatina, în Liga 2, și la Gloria Bistrița Năsăud, în Liga 3. În cariera sa a mai jucat pentru Gloria Bistrița Năsăud, Luceafărul Oradea, CSM Reșița, Turris Oltul Turnu Măgurele și Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

”Campion al României la Tunari!
Victor Râmniceanu a semnat cu Arsenal!
Portarul de 34 ani, fost campion al României cu Viitorul Constanța, este noul jucător al echipei antrenate de Dan Alexa.
Desemnat de 3 ori portarul campionatului, în Liga 1, Râmniceanu a mai evoluat în cariera sa la echipe precum Dinamo, Sepsi sau Voluntari.
Bun venit în familia noastră!

Arsenal Tunari l-a transferat pe Alin Țegle!
Mijlocașul de 28 de ani, cu peste 100 de meciuri la Liga a 2 a, a semnat cu echipa antrenată de Dan Alexa.
În cariera sa, mijlocașul central a mai evoluat la Slatina, Reșița sau Bistrița.
Bine ai venit în familia noastră!”, sună anunțurile celor de la CS Tunari despre Rîmniceanu și Țegle.

lfovenii au ajuns la 12 achiziții anunțate vara aceasta

În afară de Cătălin Hlistei (ex Concordia Chiajna), Denis Furtună (ex Zimbru Chișinău), Claudiu Dragu (ex Concordia Chiajna) și Rareș Bălan (ex Gloria Bistrița Năsăud), despre care am scris la momentul respectiv, CS Tunari și-a mai prezentat oficial încă șase noi jucători.

Au mai semnat cu clubul Codrin Cărăușu (19 ani, atacant, ex FC Botoșani), Pedro Paul (22 ani, fundaș central portughez, ex CSM Sighetu Marmației), Mario Geantă (18 ani, mijlocaș central, ex SC Popești Leordeni), Adrian Mușat (18 ani, portar, ex FCSB U19), Alexandru Serafim (19 ani, fundaș stânga, ultima dată la AFC Câmpulung Muscel, aparține de Dinamo) și Darius Gavrilă (17 ani, mijlocaș ofensiv, ex Dinamo U18).

”Atacant de națională la Tunari!
Bine ai venit, Cărăușu Codrin!
Tânărul internațional român, de 19 ani, este noul jucător al echipei noastre! Cu 13 prezențe în Liga 1, pentru Botoșani, Codrin va îmbrăca tricoul Arsenalului în noul sezon.
Clubul nostru îi urează multă baftă și cât mai multe goluri, atât în tricoul Arsenalului, dar și pentru echipa națională de tineret.

Bine ai venit, Pedro Paul!
Jucător de naționalitate portugheză la Arsenal Tunari!
Fotbalist polivalent, fundaș central și mijlocaș la închidere, Pedro a lăsat Sighetul Marmației pentru a se alătura lotului condus de Dan Alexa.
În vârstă de 22 de ani, Pedro are dubla cetățenie, româno- portugheză, fiind născut în orașul Portimao, situat în regiunea Algarve.

Bine ai revenit, Mario Geantă!
Arsenal Tunari și-a asigurat serviciile tânărului Geantă Mario Sebastian (18 ani).
Crescut la academia celor de la FCSB, Mario, a evoluat ultima dată pentru Popești Leordeni.
Îi urăm cat mai multe performanțe în tricoul nostru!

Adrian Mușat a semnat și e gata să apere poarta Arsenalului!
Arsenal Tunari și-a luat portar de la FCSB.
Noul nostru portar are o înălțime de peste 1.90 m, este născut în anul 2006 și vine de la academia celor de la FCSB.
Bun venit în familia tunarilor și cat mai multe performanțe în tricoul nostru!

Bine ai venit, Serafim Alexandru!
Fundașul stânga de la Dinamo a semnat cu Arsenal Tunari! Tânărul fotbalist, născut in 2005, s-a alăturat lotului condus de Dan Alexa.
În sezonul trecut a evoluat pentru Muscelul Câmpulung, echipă care a promovat în liga a ll-a.
Îți urăm mult succes!

Bine ai venit, Darius Gavrilă!
Considerat unul din cei mai buni mijlocași din generația lui, “diamantul” lui Dinamo, născut în anul 2007, v-a evolua în acest sezon sub comanda lui Dan Alexa.
Darius Gavrilă e de la 6 ani în academia lui Dinamo, e un produs 100% al clubului din “Ștefan cel Mare”. A jucat pentru “câini” la toate categoriile de vârstă, de la U7 la U18.
Bine ai venit în familia tunarilor și cat mai multe performanțe în tricoul nostru!”, sună anunțurile celorlalți jucători care au semnat în această vară cu CS Tunari.

 

  • CS Tunari a obținut certificarea pentru a continua la Liga 2, însă niciun club cu drept de joc în eșalonul secund nu s-a retras din competiție în această vară, cel puțin până acum. lfovenii ar avea nevoie de două abandori pentru a fi reprimită în liga secundă, deoarece, dintre retrogradate, Unirea Dej a fost mai bună decât ea.

Foto: Flaviu Buboi (Sport Pictures) și CS Tunari

Marius ANGHEL 20 Jul. 2024, 16:10 Liga 2
Pe aceeași temă