Eugen Trică ”taie în carne vie” la Turris Oltul după începutul modest pe banca teleormănenilor. Doi jucători ”grei” ai echipei au fost dați afară

Marius ANGHEL 28 Nov. 2020, 10:16 Liga 2
Eugen Trică ”taie în carne vie” la Turris Oltul după începutul modest pe banca teleormănenilor. Doi jucători ”grei” ai echipei au fost dați afară

Eugen Trică a început cu stângul ca antrenor la Turris Oltul Turnu Măgurele, echipă care își dorea participarea în play-off-ul Ligii 2 și apoi să lupte pentru promovare. După 0-0 acasă cu Viitorul Pandurii, formația teleormăneană a cedat cu 1-2 în deplasarea de la modesta CSM Slatina.

Noul antrenor al echipei din Turnu Măgurele nu e satisfăcut aceste rezultate, astfel că a decis să ia o decizie dură și să excludă din lot doi dintre jucătorii importanți, înaintea partidei din 16-imile Cupei României de astăzi, de la ora 11:00, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Este vorba despre mijlocașul Silviu Pană (29 de ani), căpitanul echipei în acest sezon, și atacantul Adrian Voicu (28 de ani), anunță Teresport. Amândoi jucătorii sunt ”grei” ai vestiarul echipei din Turnu Măgurele, titulari incontestabili.

Pană avea 12 meciuri și 3 goluri în acest sezon, după ce în cel trecut a avut 27 de partide și 9 goluri.

Voicu joacă la Turris Oltul de când echipa era în Liga 3 și i-a fost golgheter. În această ediție de Liga 2 avea 11 meciuri și 2 goluri. În cea trecută a avut 23 de apariții și 7 goluri.

Florin Matache s-a despărțit și el de Turris Oltul. Echipa din Turnu Măgurele mai are trei meciuri în 2020

Decizia despărțirii de Pană și Voicu vine la o zi după ce antrenorul cu portari Florin Matache (38 de ani) și-a încheiat în cele din urmă situația contractuală cu echipa.

Eugen Trică și-a format stafful tehnic după ce a fost numit antrenor principal la Turris Oltul. Alături de el, la echipa din Turnu Măgurele au ajuns Răzvan Stanca și Laurențiu Diniță. Stanca este antrenor cu portarii și îndeplinește sarcinile avute de Florin Matache. Diniță este antrenor secund.

Laurențiu Diniță a fost ultima dată antrenor principal la CSM Alexandria, în Liga 3, dar a pregătit și o echipă din Liga 2 din aceeași poziție, pe Concordia Chiajna. Trică și Diniță au colaborat în aceleași posturi ca la Turris Oltul și acum două sezoane de Liga 2, la Sportul Snagov.

Turris Oltul nu a mai continuat cu Erik Lincar pe banca tehnică, demițându-l după remiza de la FK Csikszereda (scor 0-0), din etapa a 11-a a Ligii 2. Alegerea conducerii a fost Eugen Trică, liber de contract din vară, când înainte de startul campionatului a reziliat înțelegerea cu U Craiova 1948 SA, echipă pe care a promovat-o în Liga 2.

În acest moment, Turris Oltul Turnu Măgurele ocupă locul 12 în clasamentul Ligii 2, cu 17 puncte acumulate în 13 meciuri. Pe lângă meciul de astăzi cu Sepsi OSK, din 16-imile Cupei României, echipa antrenată de Eugen Trică mai are două meciuri de disputat în Liga 2 în acest an. Pe 1 decembrie, de la ora 16:45, joacă în deplasare restanța cu Dunărea Călărași (etapa 12), iar pe 5 decembrie, de la ora 11:00, joacă acasă cu Fotbal Comuna Recea (etapa 15).

Foto: Leczki Jozsi și Sebastian Tătaru / Mediafax Foto

Marius ANGHEL 28 Nov. 2020, 10:16 Liga 2
Pe aceeași temă