EXCLUSIV | CSC Dumbrăvița profită de slăbiciunile echipelor timișorene Poli și Ripensia și acontează jucători de la acestea

Anda DELIU 12 Jan. 2023, 18:25 Liga 2
EXCLUSIV | CSC Dumbrăvița profită de slăbiciunile echipelor timișorene Poli și Ripensia și acontează jucători de la acestea

CSC Dumbrăvița va face primul antrenament din 2023 luni, 16 ianuarie, și, deocamdată, nu a anunțat oficial nici plecări, nici sosiri.

În contextul în care Politehnica și Ripensia Timișoara par că merg ambele spre prăpastia retrogradării, nou-promovata din comuna de lângă capitala Banatului pare că știe să profite din plin și e în discuții cu cel puțin trei fotbaliști de la cele două formații.

Adrian Zaluschi și Alexandru Piftor sunt aproape de CSC Dumbrăvița

Din informațiile Liga2.ro, la CSC Dumbrăvița au mari șase să ajungă mai ales Adrian Zaluschi și Alexandru Piftor.

Primul, timișorean, a plecat de la Poli, acolo unde lucrurile merg foarte prost din cauza problemelor financiare și a debandadei totale din conducere sau, mai bine zis, lipsa conducerii.

Zaluschi, ”număr 10” de 33 de ani, e ca și înțeles cu dumbrăvițenii, acolo unde are șase mari să fie coleg cu Alexandru Piftor. Mai tânăr cu 10 ani, el are tot profil ofensiv, dar joacă mai ales în bandă și e de origine din Botoșani. Rămâne însă în zona zona Timișoarei după ce la Ripensia s-a anunțat în vestiar că echipa de seniori nu mai e mare prioritate.

  • Zaluschi a evoluat în acest sezon în 8 meciuri (365 minute) de Liga 2 pentru Poli Timișoara și a marcat un gol, în timp ce Piftor a prins 13 jocuri (698 minute) la Ripensia în actualul campionat și a înscris 2 goluri.

Cristian Gavra, ca și plecat de la Ripensia, își caută echipă

Pe lângă cei doi, despre care informația e că vor juca în alb-verde mai mult ca sigur, o altă variantă este Cristian Gavra.

Atacantul de 29 de ani nu a plecat încă oficial de la Ripensia, dar sunt șase mari, căci informațiile publicației noastre sunt că negociază cu echipe din zonă. Celor de le Șoimii Lipova le-ar fi cerut 12.000 de lei salariu, dar arădenii au spus că este prea mult.

La Ripensia, Gavra lua un salariu de aproape 2.000 de euro, plus bonusuri și bani pentru benzină, deoarece făcea naveta.

Cosmin Stan îl vrea la Dumbrăvița, dar, deocamdată, mai sunt ceva semne de întrebare privind venirea sa, tocmai legate de aspectul financiar.

Unii jucători au deja noi echipe, Dumbrăvița nu a anunțat despărțirea

Încă din luna decembrie, Liga2.ro a anunțat în exclusivitate că dumbrăvițenii doresc să renunțe la șase jucători.

Este vorba de David Popa, Patrick Pașcalău, Adrian Bain, Adrian Ungureanu, Denis Blickling și Daniel Grigoriu. Primul a ajuns la Crișul Chișineu Criș, iar Pașcalău se antrenează de luni cu Poli.

Clubul spune, însă, că va anunțat totul când se semnează rezilierile oficiale.

Foto: Sebastian Tătaru (Sport Pictures) și Leczki Jozsi (Mediafax Foto)

Anda DELIU 12 Jan. 2023, 18:25 Liga 2
Pe aceeași temă