Concordia Chiajna s-a răzbunat într-un amical pe CSM Alexandria, pentru eșecurile din Liga 2 și Cupă. Erik Lincar și Eugen Trică au nume noi în lot

Marius ANGHEL 28 Jan. 2024, 00:59 Liga 2

Concordia Chiajna și CSM Alexandria, colege în campionatul Ligii 2, ba chiar adversare și în această ediție a Cupei României, s-au întâlnit sâmbătă, pe terenul ilfovenilor, și într-un joc amical.

Echipa antrenată de Erik Lincar, aflată la primul său test în 2024, s-a impus la o diferență de scor clară, 5-1.

Concordia, victorie cu 5-1 în amicalul cu CSM Alexandria

Concordia Chiajna și CSM Alexandria s-au numărat printre ultimele echipe din Liga 2 care au sunat adunarea în 2024, ambele în data de 15 ianuarie, mai întârziată fiind doar Chindia. Acestea și-au programat pentru sâmbătă, 27 ianuarie, un joc amical, desfășurat pe unul dintre terenurile de iarnă secunde ale ilfovenilor. Trupa antrenată de Erik Lincar s-a și impus în acest joc, demonstrându-și superioritatea pe care o are în clasament, locul 8, cu 22 de puncte, față de locul 19, cu 8 puncte.

Dorin Codrea, Cătălin Hlistei, Laurențiu Corbu, Giovani Ghimfuș și Constantin Dima au înscris golurile Concordiei, în timp ce pentru Alexandria a punctat din penalty Gabriel Dodoi. A fost 3-1 la pauză și 5-1 la final.

Concordia Chiajna, prima repriză: Oncescu – Corbu, Stănică, Gerson, D. Ispas, D. Codrea, Gogescu, Hlistei, R. Moise, Torje, Ad. Bălan. 
Concordia Chiajna, a doua repriză: Dincă – C-tin. Dima, R. Lazăr, D. Stan, Ad. Iancu, Dumbravă, Vrdoliak, Cl. Dragu, Cocoș, Burcea, Ghimfuș (Rz. Lungu).

CSM Alexandria a comunicat public doar primul 11 utilizat, format din: Cristică – Acuna, Cană, Băican, Nedelea, Joshua, Desabato, Alb. Călin, Maxim, Yameogo, Dodoi. În partea secundă au fost ”rulați toți componenții lotului”, după cum a comunicat clubul.

  • În campionat, CSM Alexandria a câștigat cu 1-0 meciul cu Concordia, chiar la Chiajna, iar în Cupa României a avut câștig de cauză tot trupa teleormăneană, care s-a impus tot cu 1-0 și a mers mai departe în faza grupelor.

Jucători noi la ambele echipe. David Dincă s-a reunit cu Alexandria, dar a ajuns la Chiajna, unde a venit și Mario Vrdoliak

Ambele echipe au în lot jucători noi, față de ce au comunicat până acum. E de remarcat prezența portarului David Denis Dincă, fost la Steaua, în prima parte a sezonului titular la CSM Slatina, iar în această iarnă s-a reunit chiar cu CSM Alexandria, însă a ajuns la Concordia, după aceasta s-a despărțit de Ciontoș, plecat la CS Tunari.

Erik Lincar are la dispoziție și un mijlocaș defensiv bosniaco-croat, în vârstă de 30 de ani, și care ultima dată a fost legitimat la Akademija Pandev, în prima ligă din Macedonia. Este vorba despre Mario Vrdoliak, care a mai activat în România la Academica Clinceni, în 13 meciuri din sezonul 2021-2022 de primă ligă.

”În tricoul vulturilor verzi au debutat Denis Dincă (portar, 19 ani- venit de la CSM Slatina), Constantin Dima (fundaș central, 24 ani – venit de la Metaloglobus București), Claudiu Dragu (atacant, 31 ani – venit de la CSM Slatina), Cristian Gogescu (mijlocas, defensiv 18 ani – venit de la FCSB), Mario Vrdoliak (mijlocas defensiv, 30 ani – venit de la Brera Strumica – Liga 1 Macedonia) și Daniel Stan (fundaș central, 24 ani – venit în probe de la FC Bihor Oradea)”, a informat Concordia.

Și Eugen Trică are noutăți la CSM Alexandria, pe lângă cele cunoscute. Ca de exemplu: Acuna, Joshua sau Maxim, despre care clubul nu dă nicio informație clară.

Atât pentru Concordia, cât și pentru Alexandria urmează un amical cu CSM Slatina!

Pentru Concordia Chiajna, acest joc a fost primul amical disputat în 2024, în perioada de pregătire de iarnă. Urmează testul cu CSM Slatina, în 31 ianuarie, iar apoi cu Campionii FC Argeș (3 februarie), FC Pucioasa (7 februarie), Chindia Târgoviște (10 februarie), Progresul Spartac (14 februarie) și CS Dinamo (17 februarie).

În schimb, CSM Alexandria s-a mai duelat cu Petrolul Potcoava, pe care a învins-o cu scorul de 5-1. După întâlnirea cu Concordia Chiajna, următoarele programate vor fi cu CSM Slatina (3 februarie), Steaua (10 februarie) și Cetatea Turnu Măgurele (17 februarie).

Foto: Concordia Chiajna și CSM Alexandria

https://liga2.prosport.ro/liga-3/florin-achim-team-manager-la-minaur-baia-mare-19298128

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-alexandria-succes-in-primul-amical-al-iernii-cu-petrolul-potcoava-19298147

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mihai-ciontos-trece-de-la-concordia-chiajna-la-cs-tunari-19297733

Marius ANGHEL 28 Jan. 2024, 00:59 Liga 2
Pe aceeași temă