Eugen Neagoe, planuri la final de an. Ce jucători vrea să aducă la Campionii FC Argeș și ce cantonament pregătește

Andrei PASCU 23 Dec. 2023, 15:37 Liga 2
Eugen Neagoe, planuri la final de an. Ce jucători vrea să aducă la Campionii FC Argeș și ce cantonament pregătește

Campionii FC Argeș nu a stabilit sută la sută programul de pregătire pentru pauza de iarnă, înainte de începerea părții secunde din Liga 2. Piteștenii încă nu știu unde vor organiza al doilea cantonament, pentru că unul dintre ele, cel intern, a fost deja stabilit.

Eugen Neagoe a declarat că ar vrea și un cantonament în afară (intuim că Turcia este în planurile sale), însă trebuie să mai vorbească, în ultimele zile din acest an, cu conducerea clubului.

Eugen Neagoe vrea cantonament extern cu Campionii FC Argeș

Oricum, Campionii FC Argeș se va reuni la 10 ianuarie, iar ulterior va face analizele medicale. Opt zile va dura cantonamentul programat deja la Curtea de Argeș, unde probabil Eugen Neagoe va pune accentul pe pregătirea fizică.

Pe lângă discuțiile legate de stagiul de pregătire din afara României, Campionii FC Argeș va încerca să programeze și meciuri amicale, pentru ca Eugen Neagoe să vadă în ce măsură poate miza pe anumiți jucători.

Pe 10 ianuarie este reunirea lotului, iar apoi am stabilit un program cu cantonament și tot ce trebuie. Să vedem dacă până atunci vor interveni schimbări.

Oricum, după reunirea lotului, urmează a doua zi vizita medicală și, după o săptămână de pregătire la Pitești, am stabilit să facem un cantonament de opt zile la Curtea de Argeș, iar după aceea să vedem dacă reușim să mergem și în străinătate. O să am o discuție săptămâna acesta să vedem dacă vor mai fi modificări legate de program”, a spus Eugen Neagoe, conform Jurnalul de Argeș.

Eugen Neagoe vrea să aducă jucători români la Campionii FC Argeș

Referitor la transferuri, Neagoe a preferat să nu vorbească despre astfel de detalii. Chiar dacă de la echipă au plecat mijlocașii croați Domagoj Babin și Josip Mihalic, antrenorul nu a vrut să discute concret despre țintele și fotbaliștii trecuți pe lista neagră.

A mărturisit, însă, că ar dori să aducă la Campionii FC Argeș fotbaliști români, plecările lui Babin și Mihalic fiind alte două ale străinilor pe care i-a găsit în lot în momentul venirii sale. Pe parcursul campionatului de Liga 2, Eugen Neagoe a decis să renunțe și la Facundo Rizzi, dar și la un jucător român cu experiență,  Alexandru Răuță.

(N.r. – Despre lista cu jucătorii care vor pleca) ”Am discutat cu oamenii din conducere, dar deocamdată nu vă pot spune nimic. Vedem în continuare ce se va întâmpla. Sigur că trebuie să facem anumite schimbări în lotul echipei. Asta e clar. La orice echipă se întâmplă lucrurile acestea… Ați văzut și dvs… Despre veniri, despre plecări, așa este în fotbal.

Cu siguranță trebuie să aducem câțiva jucători. Sigur se va întâmpla acest lucru.

(N.r. – Jucători români, jucători străini?) Deocamdată nu ne-am gândit la acest aspect, o să discutăm… Dar sigur că eu mi-aș dori câți mai mulți jucători români”, a mai spus Neagoe.

Iarnă tumultoasă la Campionii FC Argeș 

Campionii FC Argeș este pe locul 15 în Liga 2, cu 18 puncte, cu un punct sub locul 14, CSC Dumbrăvița. Este la egalitate cu locul 16, Metaloglobus, dar are un avans de șase puncte peste locul 17, CS Tunari. Piteștenii sunt, la final de an, la patru puncte de locul 10, mijlocul clasamentului din Liga 2, ocupat de FK Miercurea Ciuc.

Din cauza parcursului sub așteptări, este posibil ca echipa să rămână fără antrenorul Eugen Neagoe, dar și fără sponsorul Viorel Tudose. Acesta din urmă a anunțat că sunt presiuni prin care se încearcă îndepărtarea ”principalului” și a precizat că va pleca dacă acest lucru se va întâmpla.

Oricum, la Campionii FC Argeș, din cauza parcursului de până acum, pot avea loc schimbări nu doar la nivelul lotului de jucători, ci și la nivelul conducerii. Viorel Tudose, sponsorul principal al clubului, vrea demisia tuturor membrilor administrativi, în frunte cu Răzvan Tunaru.

Foto: Răzvan Păsărică și Gabriel Neacșu / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/robert-ilyes-concentrat-si-in-vacanta-pe-calificarea-in-play-off-ul-din-liga-2-cu-fk-miercurea-ciuc-19296501

https://liga2.prosport.ro/seria-1/interviu-cu-dinu-maghici-despre-ascensiunea-corvinulu-19296495

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viorel-tudose-prea-o-curatenie-generala-la-cfc-arges-19296492

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/petru-cadar-a-primit-titlul-de-cetatean-de-onoare-al-brasovului-19296486

Andrei PASCU 23 Dec. 2023, 15:37 Liga 2
Pe aceeași temă