Presiuni la CFC Argeș pentru îndepărtarea lui Eugen Neagoe? Viorel Tudose are informații că se ”tot încearcă o lovitură de palat” și amenință că pleacă dacă se întâmplă asta: ”Să nu mai încerce pe la spatele meu”

Marius ANGHEL, Daniel VLAD 12 Dec. 2023, 14:05 Liga 2
Presiuni la CFC Argeș pentru îndepărtarea lui Eugen Neagoe? Viorel Tudose are informații că se ”tot încearcă o lovitură de palat” și amenință că pleacă dacă se întâmplă asta: ”Să nu mai încerce pe la spatele meu”

Principalul sponsor al Campionii FC Argeș susține că este la un pas să își retragă sprijinul financiar dacă antrenorul Eugen Neagoe va fi demis de la echipă, informație pe care o are din anumite surse.

Viorel Tudose spune că știe că se fac anumite presiuni din partea unui ”fost bun fotbalist al lui FC Argeș, glorie nu o pot numi”, acum antrenor, pentru ca Neagoe să fie îndepărtat, iar respectivul să fie numit în locul său. Nu îi dă numele, însă amenință că dacă se va întâmpla, atunci el va pleca imediat din club.

Toate indiciile oferite de Tudose duc către Nicolae Dică, cel cu care a mai avut un conflict public acum câteva luni, deranjat de faptul că fostul mijlocaș a ales să se ducă se negocieze cu FC Botoșani, deși era așteptat la negocieri la Pitești pentru a fi instalat în locul lui Alexandru Pelici, antrenorul cu care s-a început sezonul.

Forțează Nicolae Dică revenirea la Campionii FC Argeș? Viorel Tudose amenință cu retragerea finanțării dacă Neagoe va fi îndepărtat

CFC Argeș începea sezonul cu mari planuri: să termine pe primele două locuri, direct promovabile, și să revină în SuperLigă, de unde retrograda în vară după trei ani petrecuți la acest nivel fotbalistic. După 15 etape, echipa ocupă locul 15 din 20, cu 18 puncte acumulate și este la jumătatea distanței, ca puncte, dintre ultima poziție care duce în play-off și ultima retrogradabilă în Liga 3. Cum din sezonul regular au mai rămas doar patru etape, șansele de accedere în play-off sunt de ordinul miracolului.

În ultimele șase etape din 2023, trupa piteșteană a fost condusă de antrenorul Eugen Neagoe. Nici cu el pe bancă nu s-au obținut rezultatele dorite, ci două victorii, un egal și trei eșecuri.

Anterior, echipa a fost condusă de Alexandru Pelici și de Eugen Beza, acesta din urmă rămânând ca interimar și apoi antrenor principal după ce fusese ”secund” în stafful lui Pelici.

Sponsorul Viorel Tudose susține că are informații conform cărora, în culise, se încearcă îndepărtarea lui Neagoe. Acest lucru l-ar face ”un fost bun fotbalist al lui FC Argeș”, pentru a fi el numit ca antrenor. Tudose nu spune despre cine este vorba, însă, din indiciile date de el, ar fi vorba despre Nicolae Dică. Declară că dacă acest lucru se va întâmpla, atunci el își va retrage sprijinul financiar și nu va mai fi alături de club.

”Sunt multe lucruri de spus, iar eu nu fug de răspundere, ca alții. Dar, vreau să vă spun ceva foarte important. Am un mesaj de făcut, iar eu sper că cine trebuie să îl vadă, îl va vedea. Dacă se reușește așa cum am auzit că se încearcă de câtre un fost bun fotbalist al lui FC Argeș, glorie nu o pot numi, că nu a câștigat nimic pentru FC Argeș, ci a câștigat prin alte părți, îndepărtarea lui Neagoe și numirea sa în locul acestuia, atunci eu voi pleca de la echipă în următoarea secundă și îmi voi retrage sprijinul financiar.

I-am spus chiar și acestui fost fotbalist al lui FC Argeș, care acum e antrenor, să își vadă de treaba lui și să nu mai încerce pe la spatele meu prin diferite canale îndepărtarea lui Neagoe și numirea sa în funcția de antrenor principal. Tot încearcă o lovitură de palat ca să îmi demonstreze el mie ce mare și tare este el. Deci, mă repet, dacă reușește cumva pe la spatele meu acest lucru, atunci eu voi pleca imediat de la FC Argeș. Nu îi voi da numele, dar sunt sigur că o să vă dați voi seama la cine mă refer”, a spus Tudose pentru ProSport.

CFC Argeș, în august 2023: ”Poziția oficială a clubului este identică cu a dlui Viorel Tudose, de nu mai colabora cu Nicolae Dică din poziția de antrenor”

La conferința de presă de prezentare a lui Eugen Neagoe ca antrenor la CFC Argeș, sponsorul echipei piteștene a vorbit la plural despre antrenori cu care a negociat, însă s-a referit în mod expres la Nicolae Dică, pe care l-a dorit în locul lui Alexandru Pelici, acesta ar fi revenit la echipa pe care a mai antrenat-o în două rânduri, atât în Liga 3, de unde a promovat-o pe când se numea SCM Argeșul Pitești, cât și în Liga 2, însă a fost ofertat și de FC Botoșani, a mers la discuții la trupa din Moldova, unde nu a semnat.

Tudose a aflat atunci și s-a simțit trădat de Dică, fiindcă antrenorul a trecut clubul din orașul natal în plan secund în fața unei prim-divizionare. L-a atacat public, Dică a răspuns, iar clubul alb-violet a avut și el o reacție în care s-a poziționat de partea lui Tudose și a comunicat că fostul atacant nu va mai fi ofertat niciodată să vină ca antrenor.

”Ne exprimam regretul pentru decizia lui Nicolae Dică, iar poziția oficială a clubului este identică cu a dlui Viorel Tudose, principalul sponsor al echipei, de nu mai colabora cu acesta din poziția de antrenor”, comunica, la finalul lunii august a anului 2023, Campionii FC Argeș.

Dică a fost văzut apoi în tribună la mai multe meciuri ale echipei.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viorel-tudose-plin-de-ironii-la-adresa-jucatorilor-de-la-cfc-arges-19295923

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-selimbar-echipa-din-liga-2-cu-cele-mai-multe-reveniri-de-la-0-1-19295956

https://liga2.prosport.ro/seria-1/raul-rotund-csc-selimbar-cel-mai-bun-tanar-marcator-din-liga-2-19295949

Marius ANGHEL, Daniel VLAD 12 Dec. 2023, 14:05 Liga 2
Pe aceeași temă