Succes muncit și apreciat de Eugen Neagoe: ”Bine că am terminat jocurile de acasă cu victorie.” CFC Argeș s-a chinuit cu CSC Dumbrăvița

Andrei PASCU 03 May. 2024, 18:10 Liga 2
Succes muncit și apreciat de Eugen Neagoe: ”Bine că am terminat jocurile de acasă cu victorie.” CFC Argeș s-a chinuit cu CSC Dumbrăvița

Eugen Neagoe spera să termine sezonul, în meciurile de pe teren propriu, cu victorie alături de Campionii FC Argeș, lucru care s-a și întâmplat. Piteștenii au trecut, în etapa a 6-a a play-out-ului de Liga 2, ultima de acasă din acest campionat, de CSC Dumbrăvița, la Mioveni, scor 1-0.

Antrenorul a tras concluziile din tabăra Argeșului și a semnalat anumite momente mai puțin bune, dar și detalii care l-au mulțumit, cum ar fi atitudinea jucătorilor și faptul că au reușit, per total, să aducă trei puncte în clasamentul din Liga 2.

Victorie chinuită pentru CFC Argeș în ultimul meci de pe teren propriu

Eugen Neagoe nu avea cum să treacă peste modul în care CSC Dumbrăvița a avut anumite ocazii, el semnalând că își dorea o prestație mai convingătoare a jucătorilor săi. Voia ca apărarea sa să nu fie depășită deloc și în atac să fie semnalate mai multe faze importante de gol.

Prima și singura reușită a întâlnirii de vineri a picat destul de repede, în minutul 20, când Valentin Buhăcianu a marcat din careu, simplu, din câțiva metri. Antrenorul gazdelor a fost mulțumit că a reușit să câștige, pentru că voia neapărat să termine meciurile de pe teren propriu cu o victorie.

Eugen Neagoe, impresiile partidei CFC Argeș – CSC Dumbrăvița

La fel ca la mai toate conferințele de presă, Eugen Neagoe a remarcat iar problemele pe care le-a întâmpinat în această stagiune, care au făcut ca Argeș să evolueze în play-out-ul Ligii 2 și să nu se lupte pentru revenirea în SuperLiga României.

Bine că am terminat aceste jocuri de acasă, din acest campionat, cu victorie, chiar dacă a fost una muncită. Cu mult efort, dar, când nu ai omogenitate, când sunt mulți copii… spre final eram cu trei copii sub vârstă pe teren, dar asta nu scuză prestația. Trebuia să fie un joc mult mai cursiv, să avem ocazii de a marca, să nu fim precipitați.

Trebuie să le mulțumim oamenilor care au fost alături de noi, a spus Eugen Neagoe, conform Radio Timișoara.

CFC Argeș, pe podium

Campionii FC Argeș este parte din Grupa A a play-out-ului, fiind acum, înainte de ultima etapă, pe locul 3, cu 33 de puncte. Are de recuperat două puncte în raport cu locul 2, ACSM Ceahlăul, și șapte față de prima poziție, CSM Reșița.

În play-out, piteștenii au trei victorii și două eșecuri, cu șapte goluri marcate și trei primite. Sunt la egalitate de puncte cu locul 4, Metaloglobus, pe care îi devansează la golaveraj.

Declarația lui Eugen Neagoe după CFC Argeș – CSC Șelimbăr 1-0:

https://www.youtube.com/watch?v=gHl1ysjfggY

Foto și video: Campionii FC Argeș

Andrei PASCU 03 May. 2024, 18:10 Liga 2
Pe aceeași temă