Sponsorul de la CFC Argeș a pus piciorul în prag, vrea demisia tuturor membrilor administrativi, în frunte cu Răzvan Tunaru și amenință din nou: ”Încasează un salariu extraordinar de mare și văd că nu vrea să facă nimic și nu își asumă public nimic” | EXCLUSIV

Marius ANGHEL, Daniel VLAD 23 Dec. 2023, 00:12 Liga 2
Sponsorul de la CFC Argeș a pus piciorul în prag, vrea demisia tuturor membrilor administrativi, în frunte cu Răzvan Tunaru și amenință din nou: ”Încasează un salariu extraordinar de mare și văd că nu vrea să facă nimic și nu își asumă public nimic” | EXCLUSIV

Sponsorul principal al Campionii FC Argeș a dezvăluit pentru ProSport că așteaptă demisiile tuturor celor din conducerea administrativă a clubului.

Nu este prima dată când Viorel Tudose afirmă că cei din pozițiile de conducere ar trebui să-și asume retrogradarea din prima ligă prin fapte, să plece, însă de această dată are tăria să și numească pe cineva. Directorul sportiv Răzvan Tunaru (foto principal, în dreapta) este dat ca exemplu.

Tudose trece la amenințări și susține că nu va mai fi dispus să bage mâna la nesfârșit în propriul buznar, pentru club, dacă dorința nu-i este îndeplinită.

Lui Viorel Tudose i s-a pus pata pe Răzvan Tunaru: ”Eu nu l-am dorit. M-am trezit aterizat cu el la echipă”

Aflată mai degrabă în lupta pentru menținerea în Liga 2 decât în cea pentru accederea în play-off-ul de promovare, fiindcă după 15 etape se situează abia pe locul 15, Campionii FC Argeș are parte de lupte interne și în această iarnă.

Viorel Tudose spune că a avut o discuție foarte serioasă cu primarul Cristian Gentea, cel care, de fapt, conduce CFC Argeș, și i-a transmis acestuia nemulțumirile sale, dar și condițiile în care dorește să continue ca sponsor al clubului.

”Am ajuns să fac acest lucru, deoarece eu nu accept să încasez lovituri pe la spate pe banii mei. Sau puteți să le spuneți lovituri sub centură. Sunt oameni care nu au ce să mai caute la acest club și văd că nu își asumă absolut nimic, dar nu își văd nici de treaba lor. Nu și-au asumat retrogradarea în Liga 2, dar văd că nu își asumă nici acest parcurs dezastruos al nostru, plus campania ratată de transferuri din vară. De câteva luni tot aștept și eu niște rapoarte de la domnul Tunaru.

Însă, nimic! După ce că încasează un salariu extraordinar de mare, câteva mii de euro, văd că nu vrea să facă nimic și nu își asumă public nimic. Eu nu l-am dorit la FC Argeș. M-am trezit aterizat cu el la echipă. Dar, gata! Mi-a ajuns! Pe această cale cer demisia public tuturor celor din conducerea administrativă, iar cu domnul Tunaru nu mai vreau să lucrez nici măcar o secundă. Dacă nu, uitați de mine”, și-a început discursul Tudose, pentru ProSport.

  • Răzvan Tunaru, din postura de director sportiv, s-a fotografiat alături de aproape toți jucătorii cu care CFC Argeș a semnat în campania de achiziții din vară. El a fost și cel care l-a prezentat pe antrenorul Alexandru Pelici.
  • Într-o publicație argeșeană, Ziar Top, Tudose a declarat de curând că Răzvan Tunaru câștigă 4.500 de euro pe lună și ”nu își asumă nimic, absolut nimic”.

”Eu bag mâna în buzunar să plătim rezilieri de contracte, iar apoi tot eu sunt făcut în fel și fel de unul și altul!”

De o perioadă, după încheierea meciurilor oficiale din 2023, Viorel Tudose a ieșit la atac, țintele sale fiind jucătorii, conducerea clubului, foștii antrenori, oricine. Spunea că a solicitat în repetate rânduri rapoarte, analize despre jucători, dar a rămas cu cerutul, fiind nebăgat în seamă.

De această dată, Viorel Tudose spune de ce a ajuns să le ceară demisia celor din departamentul administrativ al CFC Argeș.

”Nu se poate ca nimeni din conducere, iar aici era treaba lui (n.r. – Tunaru) să nu îmi prezinte și mie un raport legat de jucătorii aduși în vara asta. Au fost în cantonamente cu ei. Nu mi-a spus nimeni că cei care au fost aduși de Pelici sunt slabi sau nu se pregătresc bine. Așteptăm să îi vedem noi pe la televizor sau pe la meciuri că sunt lați? Așteptăm să ne spună Neagoe că jucătorii ăștia abia aleargă și nu pot să stea în picioare? Mâine sau poimâine vor veni prin birouri și vor da vina pe Neagoe. Asta cred că ar fi ultima!

Oamenii ăștia sunt în stare și de acest lucru. După ce că nu și-au asumat cu nimic îndepărtarea lui Prepeliță, iar apoi retrogradarea în Liga 2, văd că acum nu își asumă nici parcursul ăsta dezastruos din Liga 2.

Păi Neagoe a făcut transferurile în vară? Clubul ăsta trebuie reconstruit din temelii cu oameni noi și cu oameni capabili. Trebuie să plece de la primul până la ultimul om din conducerea administrativă. Mă refer și la cei care erau în club când echipa a retrogradat. Și cel de la publicitate, cel de la inscripționarea tricourilor, toți. Doresc o curățenie generală. Aici nimeni nu își asumă și nu și-a asumat nimic. Nimeni nu iese cu vreo declarație în public, iar apoi tot Tudose e făcut cum e făcut peste tot de unii și alții. Și pentru ce? Că am ajuns eu să bag mâna în buzunar să plătim tot felul de rezilieri sau nu mai știu eu ce din cauza unora care nu au avut habar de capul lor? Aștept un răspuns de la domnul primar Gentea, iar dânsul știe foarte clar lucrurile astea despre care eu v-am vorbit”, a mai spus Tudose.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/domagoj-babin-si-josip-mihalic-nu-mai-continua-cu-campionii-fc-arges-19296419

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sponsorul-principal-al-cfc-arges-reactie-fata-de-ultimele-declaratii-ale-lui-danut-coman-si-nicolae-dica-19296295

https://liga2.prosport.ro/seria-1/danut-coman-raspuns-transant-pentru-sponsorul-de-la-cfc-arges-19296266

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dica-dispus-sa-antreneze-din-nou-cfc-arges-desi-a-fost-declarat-persona-non-grata-19296128

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionii-fc-arges-inca-asteapta-pentru-numirea-presedintelui-19296027

Marius ANGHEL, Daniel VLAD 23 Dec. 2023, 00:12 Liga 2
Pe aceeași temă