Sponsorul de la CFC Argeș explică despărțirea de antrenorul Eugen Neagoe: ”E mai bine pentru toată lumea!” Viorel Tudose îl așteaptă pe Dănuț Coman și amenință în continuare cu plecarea sa | EXCLUSIV

Daniel VLAD, Marius ANGHEL 22 May. 2024, 16:17 Liga 2
Sponsorul de la CFC Argeș explică despărțirea de antrenorul Eugen Neagoe: ”E mai bine pentru toată lumea!” Viorel Tudose îl așteaptă pe Dănuț Coman și amenință în continuare cu plecarea sa | EXCLUSIV

Viorel Tudose așteaptă cât mai repede instalarea lui Dănuț Coman ca președinte la Campionii FC Argeș, dar și preluarea pachetului majoritar al clubului din Trivale condus de primărie.

De ieri, aventura lui Eugen Neagoe ca antrenor la trupa piteșteană s-a încheiat. Cele două părți s-au despărțit amiabil, deși proiectul la care pornise nu viza promovarea, ci formarea unui lot puternic pentru atacarea promovării în noul sezon. Nu de puține ori, Neagoe s-a plâns despre condițiile găsite la club.

Viorel Tudose a vorbit despre plecarea lui Eugen Neagoe de la echipa din Trivale

Reporterul ProSport a stat de vorbă cu omul care l-a adus pe Eugen Neagoe la CFC Argeș, iar Viorel Tudose ne-a vorbit despre plecarea lui ”Geană”, dar și despre planurile sale de viitor cu clubul.

”Eu l-am susținut pe Eugen Neagoe și îmi pare rău că nu a reușit la noi. Însă, poate că nici el nu își mai dorea să se facă de râs la FC Argeș, pentru că sezonul ăsta a fost un adevărat calvar pentru FC Argeș și trebuie să spunem mersi că am rămas în Liga 2 și nu ne-am trezit prin Liga 3. Eu nu l-am adus pe Neagoe la FC Argeș ca să îl pun într-o postură atât de jenantă. Și am simțit clar că nici el nu mai voia să se facă de râs. Neagoe nu e un antrenor care să se bată cu FC Argeș pentru menținerea în Liga 2.

Așa că, de comun acord cu Eugen Neagoe, am decis să punem punct colaborării. El a încercat să facă tot ce a fost omenește posibil ca să avem rezultate, dar strategia noastră a fost total greșită încă de la începutul campionatului Ligii 2. În continuare, îl consider pe Neagoe unul dintre cei mai buni antrenori de la noi din țară și vă mai spun încă o dată că despărțirea asta poate că este mult mai bună pentru el. Un antrenor ca Neagoe nu merită să treacă prin astfel de rezultate”, a declarat Tudose.

  • ”Sunt foarte dezamăgit și de multe ori m-am simțit umilit, ceea ce nu mi s-a întâmplat în toată cariera, nici ca fotbalist, nici ca antrenor. Efectiv, în multe momente m-am simțit umilit la modul cum s-au derulat evenimentele la joc. Nu aș vrea să mai trec prin acele momente”, declara Eugen Neagoe la ultima conferință de presă la care a participat în calitate de antrenor al echipei piteștene.

”Vreau să vină cât mai repede Dani Coman la echipă. Doresc preluarea pachetului majoritar, dar și oprirea lui Tofan la FC Argeș”

În continuare, Viorel Tudose ne-a vorbit și despre obiectivele pe care le are la CFC Argeș.

”În acest moment, orice discuție legată despre înlocuitorul lui Eugen Neagoe este sistată până la venirea lui Dani Coman. La fel și despre plecări sau sosiri de jucători. Nu vom decide nimic fără Dani Coman.

Până nu vine el nu vom mai face nimic. Consider că în proporție de 99 la sută Dani Coman va prelua din funcția de președinte al clubului nostru, iar el va avea mână liberă. Însă, la rândul meu, și eu doresc preluarea pachetului majoritar al acestui club. Vreau să lucrez cu oameni profesioniști și vreau ca eu să fiu cel care îmi asum și răspund de unele lucruri. Dacă nu voi prelua pachetul majoritar, atunci vă mai spun încă o dată că eu voi pleca de la FC Argeș.

Nu în ultimul rând, voi avea ca obiectiv menținerea la echipă a căpitanului nostru indiferent de ofertele pe care el le are din prima ligă. Tofan trebuie menținut neapărat la FC Argeș”, a încheiat Tudose.

CFC Argeș a retrogradat vara trecută din SuperLigă, iar în Liga 2 a pornit cu gândul la revenirea imediată în prima ligă. A avut, însă, un sezon dezastruos, încheindu-l pe locul 4 din 7 în Grupa A a play-out-ului. Per total, analizând punctele acumulate de echipele din cele două grupe de play-out, CFC Argeș, cu 34 de puncte, s-a clasat în Liga 2 pe locul 12 din 20.

Daniel VLAD, Marius ANGHEL 22 May. 2024, 16:17 Liga 2
Pe aceeași temă