Dănuț Coman, reacție despre noul antrenor al CFC Argeș! Nicolae Dică sau Bogdan Andone? Ce a răspuns când a fost întrebat despre Eugen Neagoe

Marius ANGHEL 28 May. 2024, 17:23 Liga 2

Dănuț Coman, proaspăt prezentat oficial ca președinte al Campionii FC Argeș, s-a declarat entuziasmat că la conferința de presă de numirea a sa i-a avut ca spectatori pe doi dintre cei care i-au influențat cariera și viața, Mihai Ianovschi și Vasile Stan.

Adus la club fiindcă este piteștean, s-a lansat în fotbal de la FC Argeș și este considerat de cei care l-au adus drept ”o voce puternică și respectată în fotbalul românesc”, Coman a rugat, la prezentarea sa, ca presa locală să-i fie alături pentru ca la final să se bucure împreună! O rugăminte care aduce aminte de presa controlată de cei aflați la putere din punct de vedere politic, o rugăminte la care reprezentanții presei argeșene ar trebui să se simtă jigniți!

Întrebat despre primele măsuri pe care le va lua, despre numirea noului antrenor sau dacă regretă plecarea antrenorului Eugen Neagoe, noul conducător al CFC Argeș nu a spus nimic concret!

Dănuț Coman vrea susținere totată la CFC Argeș, inclusiv de la presa locală! ”Împreună să ne bucurăm pentru succesele obținute”

După prima întrebare care i-a fost adresată din sală, Dănuț Coman a ținut să transmită că se simte entuziasmat că la conferință participă Mihai Ianovschi și Vasile Stan, dar și că toți cei prezenți sunt cu zâmbetul pe buze, încrezător după numirea sa.

Printre altele, Coman a fost preocupat să își atragă de partea sa presa locală, să-i fie alături!

”Sunt entuziasmat să-mi văd prieteni vechi în această sală. Să văd doi oameni care mie mi-au influențat cariera și viața, domnul profesor Mihai Ianovchi și domnul profesor Vasile Stan. Mă bucur să-i am aproape în această zi importantă pentru mine și le mulțumesc pe această cale. Vă mulțumesc tututor că suntem aici și sunt convins că aveți încredere în ceea ce vrem să dezvoltăm. Am nevoie de toată lumea, am nevoie de toată presa din județ, de suporteri, am nevoie să fim o adevărată familie pentru a reuși ceea ce ne-am propus.

Eu sunt foarte liniștit, deși, în același timp, responsabilitatea este mare. Sunt liniștit pentru că văd bucuria oamenilor și sunt mândru că lumea nu a uitat că sunt piteștean, că am făcut lucruri bune ca jucător, conducător de fotbal, așa că nu-mi rămâne decât să muncesc zi de zi, iar toată energia și tot ceea ce am învățat eu în acești ani le voi pune în slujba acestui club și sper ca împreună să ne bucurăm pentru succesele obținute, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Pentru că eu asta mi-am propus, să readucem acest club acolo unde îi este locul și unde ne dorim cu toții!”, a spus fostul portar și fostul conducător de la Astra și FC Hermannstadt.

Astăzi se întâlnește cu antrenorul dorit. ”Vă rog să aveți încredere în deciziile pe care le iau”

Întrebat dacă Nicolae Dică sau Bogdan Andone sunt variante pentru a prelua banca tehnică a echipei, Coman a preferat să rămână secretor și a transmis că se va întâlni în această seară cu antrenorul pe care și-l dorește, pentru o ultimă discuție.

”Am o relație bună cu majoritatea antrenorilor. În această seară mă voi întâlni cu unul din antrenorii pe care îl doresc foarte mult. Vă rog să aveți încredere în deciziile pe care le iau. Împreună vom munci și vom face tot ceea ce depinde de noi să readucem Piteștiul cât mai repede în elita fotbalului românesc”, a comentat Dănuț Coman, care a mai spus că cei care vor munci la fel de mult ca el la club vor fi siguri de locul lor: ”Nu vreau să mă gândesc decât că trebuie să evaluăm cu profesionalist tot ceea ce găsim la FC Argeș. Nu am venit aici să dau afară pe cineva. Am venit să fac o evaluare corectă, o evaluare profesionistă, iar eu îmi doresc ca toți cei din club să muncească cum o fac eu. Iar dacă o fac, și muncesc cât muncesc eu, sunt foarte mulțumit de toți.”

Dacă Dănuț Coman s-a ferit să numească antrenorul cu care se va întâlni, Nicolae Dică a și vorbit public despre întâlnirea pe care o va avea cu noul președinte al CFC Argeș. ”Din ce am discutat cu Dani, se pare că sunt lucrurile în regulă. (…) Se pare că vor un proiect pe doi ani de zile. Nu pot să spun acum. Când voi semna un contract, atunci pot să spun”, a declarat Nicolae Dică, potrivit Fanatik, cel care la ultimele trei echipe pe care le-a antrenat, CS Mioveni, în sezonul trecut, FCU Craiova și FC Voluntari, în ultimul sezon, aveau toate să retrogradeze.

Ulterior, întrebat direct dacă cel cu care se va întâlni este Nicolae Dică, Dănuț Coman a răspuns astfel: ”Eu îl cunosc foarte bine pe Nicolae Dică, cunosc foarte bine cât iubește acest club, știu că își dorește să facă performanță. Dacă el e îngrijorat că mai sunt foarte puțini jucători sub contract (n.r. – doar trei ar mai fi), eu nu sunt. Dacă ne-am asumat acest proiect, muncim zi de zi, dacă va fi nevoie, o vom face și noaptea ca să creăm o echipă competitivă, o echipă care să ne bucure cu rezultatele și mai ales cu jocul pe care-l prestează. Da, este Nicolae Dică cel cu care mă văd deseară!”

Eugen Neagoe, parte din trecut! ”Astăzi eu pun prima cărămidă pentru ceea ce îmi doresc”

La începutul săptămânii trecute, clubul s-a despărțit de antrenorul Eugen Neagoe, cel care fusese adus în toamna anului trecut pentru un proiect grandios anunțat de sponsorul Viorel Tudose, care includea inclusiv participarea în cupele europene. Neagoe mai avea contract cel puțin încă un an, după ce în sezonul recent încheiat nu i se impusese accederea în play-off și promovarea, iar despărțirea de acesta pare să nu fie străină de Dănuț Coman.

Noul președinte al CFC Argeș nu a dorit și nu dorește să vorbească despre ce a fost.

”Nici nu mai are rost să discutăm despre ce a fost. Este un nou început. Astăzi eu pun prima cărămidă pentru ceea ce îmi doresc. Din punct de vedere sportiv, domnul primar va pune pentru stadion prima cărămidă. Știu eforturile pe care le face și le-a făcut. Îmi doresc doar să nu mai discutăm despre ce a fost, să discutăm despre ce va fi, despre construcția noului stadion, despre faptul că ne dorim obiective mărețe și, până la urmă, ăsta este cel mai important lucru în viață, trebuie să ne propunem obiective mărețe, iar noi asta facem”, a spus Dănuț Coman.

Marius ANGHEL 28 May. 2024, 17:23 Liga 2
Pe aceeași temă