Dinamo, la primul transfer după retrogradarea în Liga 2. Bogdan Gavrilă s-a întors în ”Ștefan cel Mare” după șase ani

Andrei PASCU 27 Jun. 2022, 16:00 Liga 2
Dinamo, la primul transfer după retrogradarea în Liga 2. Bogdan Gavrilă s-a întors în ”Ștefan cel Mare” după șase ani

Bogdan Gavrilă este primul transfer făcut de Dinamo în această vară, după retrogradarea în Liga 2. Mijlocașul de 30 de ani a fost prezentat de ”câini” luni, 27 iunie, și a revenit în ”Ștefan cel Mare” după experiența din perioada 2014-2016, timp în care a fost și împrumutat.

Acum, Bogdan Gavrilă a semnat cu Dinamo după experiența pe care a avut-o în Malta, la Sirens FC, pentru care sezonul trecut a adunat 25 de meciuri și a marcat opt goluri. În România, mijlocașul născut la Galați a mai evoluat pentru Chindia Târgoviște, Oțelul Galați, Petrolul, Poli Iași, Petrolul, SC Oțelul și SCM Gloria Buzău.

Bogdan Gavrilă a semnat cu Dinamo!

Referitor la experiențele din afara României, pe lângă cea avută la Sirens FC, Gavrilă a mai evoluat în Cipru, la Ethnikos, și tot în Malta, la Valletta, cu care a reușit să câștige titlul în sezonul 2018-2019, singurul trofeu din cariera sa.

Bogdan Gavrilă, primul transfer la Dinamo 1948

Mijlocașul ofensiv Bogdan Gavrilă a semnat astăzi un contract cu Dinamo 1948 și a efectuat primul antrenament în cantonamentul de la Săftica.

Născut pe 6 februarie 1992, Bogdan Gavrilă știe ce înseamnă Dinamo, a îmbrăcat tricoul alb-roșu între anii 2014 și 2016, 48 de meciuri, 4 goluri și 5 pase decisive în toate competițiile.

Noul jucător dinamovist a mai jucat în România pentru Chindia Târgoviște, Oțelul Galați, Petrolul Ploiești, Politehnica Iași și Gloria Buzău.

Ethnikos (Cipru), Valletta și Sirens (Malta) sunt echipele la care Bogdan Gavrilă a mai evoluat în carieră”, a anunțat Dinamo pe pagina de Facebook.

Bogdan Gavrilă: ”Am ales cu inima, mă gândesc doar la promovare ”

Prima reacție a mijlocașului după semnarea contractului cu Dinamo:

Mă bucur că îmbrac din nou tricoul lui Dinamo. Am ales cu inima, mă gândesc doar la promovare și sunt încrezător că vom reveni în Liga 1 la finalul sezonului!”.

Dinamo doar a pierdut fotbaliști până la venirea lui Bogdan Gavrilă

Multe plecări importante au avut loc de la Dinamo în această vară. Cosmin Matei a semnat cu Sepsi OSK, iar apoi Gabriel Torje a parafat un contract cu Farul. Au urmat plecările lui Vlad Morar, care s-a înțeles tot cu Farul, și Mirko Ivanovski, care a semnat cu Petrolul, dar, în același timp, Steliano Filip nu mai rămâne nici el și are șanse să ajungă în Ungaria.

Cu semnul întrebării e Ahmed Bani, dorit de mai multe cluburi din Liga 1, printre care și FC Botoșani, iar Ricardo Grigore este și el ca și plecat.

Nu accept să rămân cu nicio condiție. Îmi doresc să plec, e simplu. Sper să fiu înțeles. Nu e vorba de rea voință, am spus acest lucru din iarnă, sper să ajungem la o înțelegere”, a spus Ricardo Grigore despre situația lui de la Dinamo.

Foto: Dinamo

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-si-unirea-constanta-iau-locul-echipelor-academica-clinceni-si-gaz-metan-medias-in-noul-sezon-de-liga-2-frf-a-anuntat-cluburile-cu-certificare-pentru-editia-2022-2023-a-esalonului-secun-19235835

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-a-semnat-cu-un-mijlocas-olandez-venit-de-la-den-bosch-nicandro-breeveld-l-a-recomandat-clubului-din-copou-19235846

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-urca-la-fundata-cu-24-de-jucatori-lotul-pe-care-il-va-avea-la-dispozitie-antrenorul-claudiu-niculescu-si-ultimele-modificari-19235762

https://liga2.prosport.ro/seria-1/amical-ca-pe-maidan-pentru-poli-timisoara-cu-o-formatie-din-liga-5-timis-bogdan-andone-a-folosit-trei-echipe-diferite-19235727

 

 

Andrei PASCU 27 Jun. 2022, 16:00 Liga 2
Pe aceeași temă