Se sparge ”haita” la Dinamo! Gabriel Torje a reziliat contractul și rămâne în Liga 1. Căpitanul ”câinilor”, următorul pe lista plecărilor

Răzvan STÎNGĂ 03 Jun. 2022, 13:54 Liga 2
Se sparge ”haita” la Dinamo! Gabriel Torje a reziliat contractul și rămâne în Liga 1. Căpitanul ”câinilor”, următorul pe lista plecărilor

La nivel oficial, s-a produs a doua plecare de la Dinamo. După ce Cosmin Matei s-a înțeles cu Sepsi OSK, a venit rândul lui Gabriel Torje să părăsească echipa după retrogradarea în Liga 2. Mijlocașul de 32 de ani a reziliat contractul cu bucureștenii, dar și-a găsit repede alt angajament.

Torje a fost prezentat la un nou club, la Farul. Astfel, fotbalistul va rămâne în Liga 1 și nu va ajuta Dinamo după retrogradarea în divizia a doua, deși așa părea la prima vedere, după cum au spus oamenii din conducerea formației din ”Ștefan cel Mare”.

Gabriel Torje a reziliat cu Dinamo și a semnat cu Farul pe doi ani

Conform formației antrenate de Gheorghe Hagi, Torje a semnat un contract valabil pe două sezoane, până în vara lui 2024. Cu Farul, în același timp în care a parafat înțelegerea Gabriel Torje, au mai semnat alți doi jucători, Romario Benzar (30 ani) și Kevin Doukoure (23 de ani).

Farul Constanța a obținut astăzi semnătura a trei jucători care vor evolua pentru clubul nostru din sezonul 2022-2023.

Fundașul Romario Benzar și mijlocașii Gabriel Torje și Kevin Doukoure au semnat contracte valabile pentru următorii doi ani cu formația alb-albastră !

Romario Benzar (30 ani) este un produs al Academiei Gheorghe Hagi, are 19 selecții pentru naționala României, iar în ultimul sezon a fost legitimat la formația italiană Lecce.

Gabriel Torje (32 ani) are 57 de selecții și 12 goluri pentru naționala României, iar în sezonul recent încheiat al Ligii 1 a reușit 6 goluri și 3 pase decisive.

Kevin Doukoure este un ivorian în vârstă de 23 de ani, 1,78m, evoluează ca mijlocaș central, iar în ultimii ani a jucat în Slovenia, la Tabor Sezana”, a anunțat Farul pe site-ul oficial, vineri, 3 iunie.

Revenind la Gabriel Torje, el a jucat în 24 de meciuri pentru Dinamo în Liga 1, în stagiunea recent terminată, și a reușit să marcheze șase goluri, toate în campionatul regular.

Alexandru Răuță, șanse foarte mici spre zero să rămână la Dinamo

Din informațiile Liga2.ro, și căpitanul Alexandru Răuță are șanse foarte, foarte mari să plece de la Dinamo în zilele următoare, mai ales că a fost aspru criticat de legendele ”câinilor” pentru evoluțiile pline de sincope din stagiunea în care bucureștenii au luat drumul Ligii 2.

Mijlocașul de 29 de ani a primit cuvinte dure pentru stilul rudimentar de joc, pentru excesul de cartonașe galbene. În 29 de meciuri în Liga 1 a luat 11 cartonașe galbene, iar în două rânduri a fost eliminat pentru cumulul de galbene.

Potrivit surselor Liga2.ro, Răuță nu duce lipsă de oferte iar mai multe cluburi din Liga 1 îl vor și e foarte posibil să aibă soarta lui Matei și Torje, să continue în prima divizie.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-isi-desfiinteaza-echipa-a-doua-oricum-retrogradata-si-ea-din-liga-3-razvan-zavaleanu-spune-ca-decizia-ar-fi-luat-o-mai-devreme-dar-nu-a-putut-19233919

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-a-retrogradat-cosmin-matei-continua-in-liga-1-mijlocasul-si-a-luat-bagajul-a-plecat-si-deja-a-fost-prezentat-de-nou-echipa-19233854

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sase-dintre-fotbalistii-care-au-retrogradat-dinamo-au-anuntat-ca-vor-sa-ramana-in-liga-2-cu-unul-s-a-semnat-prelungirea-iar-printre-surprize-se-numara-si-gabriel-torje-19233833

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-prunea-incepe-sa-vorbeasca-dupa-retrogradarea-lui-dinamo-in-liga-2-nereguli-la-care-au-fost-implicati-si-fanii-stateam-cu-danciulescu-nu-ne-baga-nimeni-in-seama-la-balanescu-erau-s-19233699

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dusan-uhrin-intr-un-punct-critic-dupa-ce-a-retrogradat-dinamo-in-liga-2-am-antrenat-25-de-ani-dar-niciodata-nu-a-fost-o-situatie-atat-de-grava-cehul-discurs-transanst-dupa-esecu-19233657

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 03 Jun. 2022, 13:54 Liga 2
Pe aceeași temă