Mirko Ivanovski, prezentat la Petrolul! Atacantul a lăsat Dinamo la greu și continuă în Liga 1. Durata contractuală

Andrei PASCU 20 Jun. 2022, 13:05 Liga 2
Mirko Ivanovski, prezentat la Petrolul! Atacantul a lăsat Dinamo la greu și continuă în Liga 1. Durata contractuală

Mirko Ivanovski (32 de ani) a semnat în cele din urmă cu Petrolul, acord care era dezvăluit încă de zilele trecute, de către agentul atacantului care s-a despărțit acum de Dinamo. Vârful va continua în Liga 1, deși existau șanse și să rămână în ”Ștefan cel Mare” și în Liga 2.

Ivanovski a parafat un acord pe doi ani cu Petrolul și a ajuns la a patra experiență din fotbalul românesc. Atacantul a mai evoluat pentru CFR Cluj și Astra. Printre cele trei trofee cucerite de-a lungul carierei, Mirko Ivanovski are și o Cupă a României, în 2014, cu formația din Giurgiu.

Mirko Ivanovski plecat de la Dinamo și a semnat cu Petrolul!

Sezonul trecut de Liga 1, la Dinamo, Mirko Ivanovski a marcat de patru ori în 27 de partide, dar a ieșit în evidență și prin modul în care a arătat evoluția sa din teren, nu numai din perspectiva statisticilor și cifrelor.

Clubul nostru a ajuns la un acord cu atacantul nord-macedonean Mirko Ivanovski, acesta semnând, cu FC Petrolul Ploiești, un contract valabil pentru următoarele două sezoane.

În vârstă de 32 de ani, Mirko Ivanovski are o experiență bogată la nivel înalt. Fost internațional nord-macedonean, cu 27 de prezențe și un gol marcat în prima reprezentativă a țării sale, Ivanovski este și un bun cunoscător al fotbalului românesc, activând, de-a lungul carierei, pentru trei formații din Liga 1: Astra Giurgiu, în perioada 2012-2014 (59 partide/13 goluri marcate), CFR Cluj, între 2014 și 2015 (18 partide/3 goluri marcate), și Dinamo București, în stagiunea 2021-2022 (27 partide/4 goluri marcate).

Bun venit, Mirko Ivanovski!”, a anunțat Petrolul venirea lui Mirko Ivanovski.

Potrivit informațiilor apărute zilele trecute în spațiul public, fotbalistul din Macedonia de Nord va avea un salariu consistent la Petrolul, urmând să încaseze 6.000 de euro pentru fiecare lună.

Dinamo rămâne fără jucătorii cu experiență. Anunțurile plecărilor nu se mai oprește

Multe plecări importante au avut loc de la Dinamo în această vară. Cosmin Matei a semnat cu Sepsi OSK, iar apoi Gabriel Torje a parafat un contract cu Farul. A urmat plecarea lui Vlad Morar, care s-a înțeles tot cu Farul, dar, în același timp, Steliano Filip nu mai rămâne nici el și are șanse să ajungă în Ungaria. Cu semnul întrebării e Ahmed Bani, dorit de mai multe cluburi din Liga 1, printre care și FC Botoșani.

În același timp, Dinamo se poate mulțumi cu faptul că a mai convins un fotbalist cu experiență să continue un an cel puțin. Fundașul Răzvan Patriche, în vârstă de 36 de ani, și-a dat acordul pentru semnarea unui nou contract, conform sursei amintite.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și Petrolul

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-suna-adunarea-pentru-liga-2-gica-mihali-a-stabilit-jucatorii-pe-care-ii-va-avea-la-reunire-19235250

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-aproape-sa-l-piarda-si-pe-ahmed-bani-cluburile-din-liga-1-care-l-au-ofertat-pe-mijlocasul-de-19-ani-19235222

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mircea-rednic-dispus-sa-revina-la-dinamo-antrenorul-a-pus-conditii-pentru-a-sasea-intoarcere-in-stefan-cel-mare-mi-s-a-propus-postul-dar-semnez-in-anumiti-termeni-19235169

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steliano-filip-aproape-de-un-transfer-in-ungaria-dupa-despartirea-de-dinamo-ce-varianta-mai-are-fundasul-exclusiv-19235137

 

 

 

Andrei PASCU 20 Jun. 2022, 13:05 Liga 2
Pe aceeași temă