Dinamo, pe punctul de a rezilia contractul cu un fotbalist semnat luna trecută. Mijlocașul era văzut variantă de bază, dar acum trebuie să aleagă. Ovidiu Burcă: ”Dacă e vreun jucător care nu poate da randament, e liber să plece”

Andrei PASCU 15 Aug. 2022, 16:41 Liga 2
Dinamo, pe punctul de a rezilia contractul cu un fotbalist semnat luna trecută. Mijlocașul era văzut variantă de bază, dar acum trebuie să aleagă. Ovidiu Burcă: ”Dacă e vreun jucător care nu poate da randament, e liber să plece”

Dinamo poate rezilia contractul cu un fotbalist venit în această vară, din cauza regulii ”under” care e impusă la Liga 2. Bogdan Gavrilă (30 de ani) este jucătorul vizat de o posibilă plecare, lucru recunoscut chiar de antrenorul Ovidiu Burcă, în cadrul conferinței de presă premergătoare jocului cu SC Oțelul.

Bogdan Gavrilă ar putea pleca prematur de la Dinamo

Deși părea că va fi un pion important în acest sezon în momentul în care a revenit la Dinamo, Bogdan Gavrilă se vede acum pus în situația în care trebuie să aleagă: fie rămâne dar joacă mai puțin, fie reziliază și își caută o altă echipă.

Mijlocașul nu a evoluat în partida din prima etapă a Ligii 2, cu Progresul Spartac, și e posibil să nu o facă nici în partida de marți, cu SC Oțelul.

Marius Tomozei va reveni cât de curând în lotul lui Dinamo

Ovidiu Burcă a dat detalii și despre situația lui Marius Tomozei (31 de ani), care a decis să rămână la Dinamo după retrogradarea din Liga 1. El se recuperează după accidentarea gravă suferită în urmă cu aproape jumătate de an, în urma căreia s-a operat la ligamente.

Încearcă să fie la un nivel bun din punct de vedere fizic cât mai repede, pentru ca apoi să intre în planurile echipei.

Cu Bogdan Gavrilă am avut o discuție, din păcate pentru el este pe o poziție în care noi folosim jucătorul U21. I-am explicat situația, nu știu dacă a înțeles-o, e un moment pe care trebuie să îl gestioneze așa cum crede. I-am spus cum stau lucrurile, depinde de el dacă o poate gestiona sau nu.

Dacă există vreun jucător care nu poate da randament în condițiile actuale, i-am spus că este liber să plece. Au plecat jucători importanți, au rămas cei care sunt motivați cu adevărat să reușească ceva important în tricoul lui Dinamo. De aici am pornit, cei care au rămas, și-au asumat starea de fapt, cu ei mergem la luptă.

Marius Tomozei are aproape cinci luni jumate de când a fost operat, a avut o ruptură de ligamente încrucișate, este una dintre cele mai complicate accidentare pe care o poate avea un sportiv. Este în plin proces de recuperare medicală, de abia după aceea va intra în program de pregătire specifică, cu preparator fizică”, a spus Ovidiu Burcă în cadrul conferinței de presă.

Bogdan Gavrilă venise în iulie la Dinamo, iar acum se vede pus într-o poziție dificilă

Bogdan Gavrilă a semnat cu Dinamo după experiența pe care a avut-o în Malta, la Sirens FC, pentru care sezonul trecut a adunat 25 de meciuri și a marcat opt goluri. În România, mijlocașul născut la Galați a mai evoluat pentru Chindia Târgoviște, Oțelul Galați, Petrolul, Poli Iași, Petrolul, SC Oțelul și SCM Gloria Buzău.

Referitor la experiențele din afara României, pe lângă cea avută la Sirens FC, Gavrilă a mai evoluat în Cipru, la Ethnikos, și tot în Malta, la Valletta, cu care a reușit să câștige titlul în sezonul 2018-2019, singurul trofeu din cariera sa.

Poate că mijlocașul se va întoarce acasă, la Galați, dacă va rezilia cu Dinamo. Poate va fi dorit la SC Oțelul, chiar următoarea adversară a ”câinilor”, de Dorinel Munteanu.

Marius Tomozei a decis să continue la Dinamo încă după retrogradare

Marius Tomozei a prelungit contractul cu Dinamo după retrogradarea în Liga 2, în ciuda faptului că fanii erau nemulțumiți total și cereau plecarea tuturor jucătorilor. Oricum, fotbalistul venit în ”Ștefan cel Mare” de la UTA, în ianuarie 2022, nu a jucat prea mult. A prins doar trei meciuri, toate în sezonul regular.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și Dinamo

 

 

Andrei PASCU 15 Aug. 2022, 16:41 Liga 2
Pe aceeași temă