Bogdan Gavrilă a plecat de la SCM Gloria Buzău și a semnat cu SC Oțelul. Mijlocașul, mulțumit de mutare: ”Sper ca împreună cu ceilalți colegi să ducem echipa acolo unde îi e locul”

Andrei PASCU 06 Jul. 2020, 14:44 Liga 3

SC Oțelul a anunțat al doilea transfer al sezonului, după terminarea campionatului în Liga 3. Gălățenii au precizat luni, 6 iulie, pe site-ul oficial, că Bogdan Gavrilă (mijlocaș lateral, 28 de ani) a semnat contractul. Este a doua mutare bifată de SC Oțelul, după ce în urmă cu câteva zile a făcut publică venirea fundașului Dan Popescu (32 de ani). Ultima echipă pentru care a evoluat Gavrilă este SCM Gloria Buzău, din Liga 2, cu care semnase în ianuarie și pentru care a apucat să joace numai trei meciuri.

SC Oțelul Galați anunță al doilea transfer al verii prin semnarea unui contract cu Bogdan Gavrilă, fotbalist ce a evoluat ultima oară la SCM Gloria Buzău. În vârstă de 28 de ani, Gavrilă evoluează pe postul de extremă. Acesta a mai evoluat la Oțelul în sezonul 2013 – 2014.

Gălățean la origini, Bogdan Gavrilă a avut contact cu fotbalul internațional încă de la nivelul junioratului, datorită calităților sale tehnice deosebite. A fost transferat de AS Roma și împrumutat la Lecce, la nivelul echipelor de juniori. A revenit în țară la Chindia Târgoviște, iar în 2013 a revenit în orașul său natal, chiar la Oțelul, pentru care a evoluat un sezon. După evoluții apreciate avute la Oțelul, Gavrilă a ajuns la Dinamo București, pentru care a strâns peste 30 de apariții în Liga I. De la Dinamo a fost împrumutat apoi la Petrolul și, în cele din urmă, cedat la Ethnikos, în prima ligă din Cipru. Experiența europeană a fost completată de o trecere la echipa FC Valleta, în Malta. A mai jucat în Liga I la CSMS Poli Iași pentru un sezon, iar ultima sa echipă a fost SCM Gloria Buzău, în liga secundă”, se arată în comunicatul emis de SC Oțelul.

După semnarea contractului, Bogdan Gavrilă a oferit și o primă reacție. Este încrezător că SC Oțelul își poate îndeplini obiectivul în sezonul următor și este bucuros pentru faptul că a revenit în orașul natal.

Mă bucur că am revenit la Oțelul, echipa din orașul meu natal și al cărei suporter sunt dintotdeauna. Sper ca împreună cu ceilalți colegi să ducem Oțelul acolo unde îi este locul”, a declarat Bogdan Gavrilă.

CS Oțelul se reunește pe 8 iulie 

SC Oțelul, echipă care a terminat campionatul 2019/ 2020 din Seria 1 a Ligii a 3-a pe locul 6, a anunțat tot luni că se reunește, în vederea demarării antrenamentelor, pentru stagiunea următoare. Echipa din Galați a dat de știre suporterilor, pe site-ul oficial, că runirea are loc miercuri, 8 iulie, în aceeași zi în care o rivală din serie, Foresta Suceava, a anunțat și ea că revine.

În comunicatul emis de SC Oțelul, se precizează faptul că, în primă fază, stafful decisese să aducă jucătorii la stadion la începutul lunii, doar că, din cauza/ datorită măsurilor restrictive impuse de COVID-19, totul s-a amânat cu o săptămână. Acum, fotbaliștii coordonați de Alexandru Ciobanu se vor antrena în termenii impuși prin intermediul protocolului medical, în grupuri de cel mult 10.

Oțelarii vor relua antrenamentele la stadionul Oțelul începând de miercuri, 8 iulie, după ce reunirea centralizată a lotului ce ar fi trebuit să aibă loc săptămâna trecută a fost amânată având în vedere că măsurile restrictive cauzate de pandemia de COVID-19 nu au fost relaxate, așa cum se preconiza inițial. În primă fază, roș-alb-albaștrii se vor antrena, conform protocolului MTS, în grupuri de câte 10 sportivi” se arată în comunicatul emis de SC Oțelul.

Antrenorul Alexandru Ciobanu a oferit o primă reacție, după ce a decis cu conducerea că 8 iulie e data oporturnă, în care Galațiul să revină la antrenamente. Spera de mult timp ca întoarcea să se producă repede, dar se mulțumește și cu data de 8 iulie. În ceea ce privește măsurile restrictive și eventualele decizii de relaxare în lumea fotbalului, antrenorul are încredere că până la începerea următorului sezon lucrurile se vor remedia, iar suporterii vor putea să vină la stadion.

Abia așteptăm să încheiem această perioadă lungă de vacanță și să revenim pe teren. Aceasta perioadă de tranziție din punct de vedere sportiv o trecem după un program individual de pregătire, urmând ca pe data de 8 iulie să începem pregătirea colectivă în perspectiva ediției de campionat 2020/2021, una care se anunță extrem de competitivă și pentru care va trebui să ne pregătim foarte bine. Am speranța că măsurile se vor mai relaxa, astfel ca în meciurile de acasă sa fim sustinuți și de suporterii oțelari” a declarat Alexandru Ciobanu, antrenorul principal al SC Oțelul.


Foto: SC Oțelul Galați 

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dan-popescu-prima-achizitie-facuta-de-otelul-pentru-noul-sezon-galatenii-si-au-prezentat-echipamentul-editie-speciala-prin-care-celebreaza-10-ani-de-la-castigarea-titlului-foto-19137662

https://liga2.prosport.ro/special/interviu-exploziv-marius-stan-atac-devastator-la-adresa-celor-care-au-dus-otelul-galati-in-faliment-ii-blestem-si-acolo-unde-sunt-unii-in-mormant-sa-moara-ca-niste-ticalosi-c-19134221

https://liga2.prosport.ro/liga-3/sc-otelul-ar-putea-incepe-pregatirea-sezonului-urmator-din-iunie-antrenorul-aleaxandru-ciobanu-anunta-sper-ca-la-jumatatea-lunii-sa-ne-intalnim-cu-toata-echipa-ce-spune-de-19132898

https://liga2.prosport.ro/liga-3/falimentatul-otelul-vrea-bani-pe-miron-procentele-pe-care-sustine-ca-le-detinea-inaintea-cedarii-fundasului-la-fcsb-si-reactia-fc-botosani-exclusiv-19131428

 

Andrei PASCU 06 Jul. 2020, 14:44 Liga 3
Pe aceeași temă