Dinamo, aproape să-l piardă și pe Ahmed Bani. Cluburile din Liga 1 care l-au ofertat pe mijlocașul de 19 ani

Răzvan STÎNGĂ 18 Jun. 2022, 16:29 Liga 2
Dinamo, aproape să-l piardă și pe Ahmed Bani. Cluburile din Liga 1 care l-au ofertat pe mijlocașul de 19 ani

Ahmed Bani poate părăsi și el Dinamo în această vară, după ce echipa a retrogradat în Liga 2. Tânărul de 19 ani este dorit de mai multe formații, atât din România cât și din afară, dar o decizie o va lua în câteva zile. Nici rămânerea la Dinamo nu e exclusă.

Ahmed Bani poate pleca și el de la Dinamo. Mijlocașul, în atenția mai multor cluburi din Liga 1

Tatăl și impresarul lui Ahmed Bani a recunoscut faptul că fiul său prezintă interes pentru câteva echipe importante din Liga 1, care tind la play-off, FC Botoșani și Campionii FC Argeș, dar și pentru o formație abia promovată din Liga 2, FC Hermannstadt. Pe lângă aceste propuneri, Bani este dorit și în afara României.

Mijlocașul este de interes pentru un club din prima ligă cipriotă, dar sunt șanse să prindă experiență chiar și la Dinamo, pentru care să evolueze și în Liga 2.

Eu am patru-cinci oferte în acest moment! Am foarte multe oferte și m-a contactat foarte multă lume. M-au sunat și de la Botoșani și de la FC Argeș, de la Hermannstadt. Sunt multe echipe interesate de el. Are și o ofertă din prima ligă din Cipru pe un salariu foarte bun. Dar ce să zic eu?

Să meargă unde se simte mai bine cu sufletul. Dacă mai stă încă un an la Dinamo să ajute nu ar fi o tragedie”, a declarat tatăl și impresarul lui Ahmed Bani, potrivit Fanatik.

Ahmed Bani nu ar fi primul sau ultimul jucător care pleacă de la Dinamo după retrogradare, din contră

Ahmed Bani a fost apreciat de fani pentru faptul că a jucat destul de bine la Dinamo într-un sezon trecut foarte trist. A evoluat în total în 28 de partide, adunând 1.255 de minute. Mijlocașul este un produs al centrului de copii și juniori al bucureștenilor.

În același timp, Dinamo se poate mulțumi cu faptul că a mai convins un fotbalist cu experiență să continue un an cel puțin. Fundașul Răzvan Patriche, în vârstă de 36 de ani, și-a dat acordul pentru semnarea unui nou contract, conform sursei amintite.

Însă, să nu uităm că Dinamo deja a pierdut mai mulți jucători care ar fi avut un cuvânt important de spus în Liga 2. În primă fază a plecat Cosmin Matei, care a semnat cu Sepsi OSK, iar apoi Gabriel Torje a parafat un contract cu Farul. Zilele trecute, a fost anunțată oficial și plecarea lui Vlad Morar, care s-a înțeles tot cu Farul. În același timp, Steliano Filip nu mai rămâne nici el și are șanse să ajungă în Ungaria, după cum ProSport și Liga2.ro au anunțat în exclusivitate.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mircea-rednic-dispus-sa-revina-la-dinamo-antrenorul-a-pus-conditii-pentru-a-sasea-intoarcere-in-stefan-cel-mare-mi-s-a-propus-postul-dar-semnez-in-anumiti-termeni-19235169

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steliano-filip-aproape-de-un-transfer-in-ungaria-dupa-despartirea-de-dinamo-ce-varianta-mai-are-fundasul-exclusiv-19235137

https://liga2.prosport.ro/seria-1/conferinta-maraton-pentru-aceeasi-idee-imbatranita-new-dinamo-versiunea-fara-numar-clubul-exclama-ca-falimentul-nu-e-o-problema-dar-cere-bani-pe-unde-apuca-razvan-zavaleanu-19235109

https://liga2.prosport.ro/seria-1/reunirea-se-apropie-dinamo-cauta-fonduri-pentru-buget-razvan-zavaleanu-precizari-clare-avem-o-luna-si-jumatate-intarzieri-salariale-care-sunt-sansele-falimentului-19235056

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 18 Jun. 2022, 16:29 Liga 2
Pe aceeași temă