Ricardo Grigore vrea să ”evadeze” de la Dinamo. Fundașul nu concepe să joace în Liga 2: ”Nu accept să rămân cu nicio condiție. Îmi doresc să plec, e simplu”

Andrei PASCU 22 Jun. 2022, 20:45 Liga 2
Ricardo Grigore vrea să ”evadeze” de la Dinamo. Fundașul nu concepe să joace în Liga 2: ”Nu accept să rămân cu nicio condiție. Îmi doresc să plec, e simplu”

Considerat de mulți un posibil pion important pentru Dinamo în Liga 2, Ricardo Grigore (23 de ani) nici nu vrea să audă de continuarea colaborării. Fundașul vrea să plece cu orice preț de la echipă, dorind cel puțin o nouă experiență în Liga 1. Nu va face concesii, nefiind atras nici măcar de un eventual salariu important pentru Liga 2.

Ricardo Grigore vrea să plece cu orice preț de la Dinamo

Încă din iarnă a anunțat Ricardo Grigore conducerea că vrea să plece de la Dinamo, chiar și atunci fiind probleme, iar retrogradarea în divizia a doua se contura chiar și sub forma unui baraj, așa cum s-a și întâmplat în cele din urmă. Grigore va discuta cu conducerea și e convins că va găsi calea de mijloc pentru ca acordul să se rupă cu adevărat.

Ricardo Grigore speră ca înțelegerea cu Dinamo să se întrerupă cât mai repede, pentru că anumite echipe din Liga 1 au reluat deja pregătirile. Dacă rezilierea se va produce, așa cum dorește fundașul, atunci va avea prima experiență în afara clubului. Fiind un produs al academiei ”câinilor”, Ricardo Grigore n-a jucat până acum la altă echipă, iar la prima formație a lui Dinamo a făcut trecerea în vara lui 2017.

Ricardo Grigore: ”Nu accept să rămân cu nicio condiție la Dinamo”

Stagiunea trecută, Ricardo Grigore a bifat 20 de meciuri în Liga 1. În play-out a jucat un singur minut, într-o partidă cu Chindia Târgoviște din deplasare, scor 2-0, din ianuarie.

Nu accept să rămân cu nicio condiție. Îmi doresc să plec, e simplu. Sper să fiu înțeles. Nu e vorba de rea voință, am spus acest lucru din iarnă, sper să ajungem la o înțelegere”, a spus Ricardo Grigore pentru GSP.

Dinamo, zero la comunicare după retrogradare

Chiar dacă s-a reunit la începutul săptămânii, Dinamo nu a anunțat nimic la nivel sportiv, cine vine, cine pleacă și cum va fi abordat sezonul următor de Liga 2. Nici măcar antrenor nu are, iar situația pare că e gestionată de pe o zi pe alta. O singură conferință de presă a organizat Dinamo după ce a picat în divizia secundă, dar a vorbit doar de bani, de importanța revenirii fanilor lângă echipă prin ajutor financiar, prin programul DDB.

Sunt mulți dinamoviști care ar puterea ajuta clubul să supraviețuiască fără niciun fel de probleme. Ba chiar să acceadă la performanță! Toată lumea trebuie să vină să strângă rândurile. Suporterii sunt indispensabili acestei echipe! Fără sprijinul constant al suporterilor, Dinamo n-ar fi fost azi nici măcar aici (n.r. – în Liga a 2-a). Sper că cei care au ieșit din program să revină.

Am simțit că suporterii noștri și-ar fi dorit o colaborare cu CS Dinamo. Pentru a evita situații care s-au mai întâmplat în fotbalul de la noi, ar fi bine ca întreg palmaresul să ajungă sub tutela CS Dinamo pentru a exista o continuitate.

Momentan, sunt diferențe de opinie și trebuie să avem și cu cine discuta. În acest moment, nu văd o colaborare cu CS Dinamo, poate doar pe partea de juniori. Din păcate, ne vom opri în acest punct pentru moment. Poate discuția va fi reluată când vom reuși să curățăm SC Dinamo de datorii”, spunea Răzvan Zăvăleanu în cadrul conferinței de presă.

Dinamo, plecări importante

Multe plecări importante au avut loc de la Dinamo în această vară. Cosmin Matei a semnat cu Sepsi OSK, iar apoi Gabriel Torje a parafat un contract cu Farul. Au urmat plecările lui Vlad Morar, care s-a înțeles tot cu Farul, și Mirko Ivanovski, care a semnat cu Petrolul, dar, în același timp, Steliano Filip nu mai rămâne nici el și are șanse să ajungă în Ungaria.

Cu semnul întrebării e Ahmed Bani, dorit de mai multe cluburi din Liga 1, printre care și FC Botoșani, iar Ricardo Grigore este și el ca și plecat.

Lotul prezent la reunire:

Portari: Mihai Eșanu, Ștefan Fara, Denis Oncescu;
Fundași: Costin Amzăr, Andrei Radu, Ștefan Demci, Alin Dudea, Marco Ehmann, Răzvan Patriche, Geani Crețu, David Țone ;
Mijlocași: Jonathan Rodriguez, Deniz Giafer, Antonio Bordușanu, Andrei Florescu, Bogdan Andreescu, Ahmed Bani, Claudiu Stan;
Atacanți: Cătălin Măgureanu, Daniel Dinu, Cristian Delciu, Valentin Borcea, Mario Șutru;

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 22 Jun. 2022, 20:45 Liga 2
Pe aceeași temă