Cei 5 jucători care au inițiat greva de la Dinamo sunt dați afară, iar soarta lui Ovidiu Burcă s-a decis

Robert JUGRAVU 17 Jan. 2023, 20:59 Liga 2
Cei 5 jucători care au inițiat greva de la Dinamo sunt dați afară, iar soarta lui Ovidiu Burcă s-a decis

Ovidiu Burcă va rămâne la Dinamo, iar conducerea a hotărât să le rezilieze contractele celor cinci fotbaliști care au inițiat greva de luni.

Cei cinci jucători care au inițiat greva de la Dinamo sunt dați afară de conducere

Antrenorul principal a fost convins de conducerea clubului Dinamo să continue pe banca tehnică, dar nu mai puțin de cinci jucători vor părăsi ”haita”.

Potrivit informațiilor Pro TV și Sport.ro, aceștia sunt cei care au pus la cale greva de luni dimineață, când jucătorii au refuzat să se antreneze din cauza întârzierilor salariale.

Marius Tomozei, Alin Dudea, Ștefan Fara, Bogdan Gavrilă și Vasile Buhăescu sunt fotbaliștii care se vor despărți cu efect imediat de Dinamo. Dintre aceștia, doar ultimul dintre ei era un jucător luat în calcul de antrenor pentru primul ”11”.

În aceste condiții, cu siguranță că Ovidiu Burcă va fi nevoit să apeleze la mai mulți jucători din propria pepinieră pentru a completa lotul din punct de vedere numeric. Dinamo are mai multe litigii inițiate de foști jucători, care își cer banii restanți, astfel că FIFA a dictat interdicție la transferuri. În aceste condiții, ”roș-albii” nu pot legitima nici măcar fotbaliști liberi de contract.

 

Ovidiu Burcă nu a fost convins de discuțiile purtate în cadrul ședinței de marți dimineață

Antrenorul Ovidiu Burcă a participat, marți dimineață, la o ședință în cadrul căreia s-au discutat mai multe aspecte legate de viitorul clubului. Reprezentanții echipei nu au reușit încă să ajungă la un consens în ceea ce privește disputa legată de Planul de reorganizare modificat și nici nu s-au pus pe masă soluții care să aducă liniște în vestiar.

Astfel, antrenorul în vârstă de 42 de ani a anunțat, la ieșire, că refuză să se prezinte la antrenamentul programat seara.

”Nu am ce să discut la ora asta. Nu am ce să declar. S-au discutat niște lucruri, nu avem concluzii la momentul ăsta. (n.r. Poate că cei de la birouri au) Dacă ei au concluzii, eu nu am concluzii la ora asta”, a spus Ovidiu Burcă, după ședință. Întrebat dacă se duce la antrenament, Ovidiu Burcă a răspuns fără să stea pe gânduri: ”Nu!”

Acum, după decizia conducerii de a le rezilia contractele celor cinci fotbaliști care au inițiat greva de luni dimineață, apele par a se fi liniștit în ceea ce îl privește pe Ovidiu Burcă.

Echipa se află la două puncte de locurile de play-off, cu trei etape înainte de finalul sezonului regular al Ligii 2.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ovidiu-burca-absent-de-la-ultimele-antrenamente-ale-lui-dinamo-19258083

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gabriel-tamas-reactie-fata-de-cei-care-i-au-atras-atentia-ca-am-intors-spatele-lui-dinamo-si-explicatii-pentru-alegerea-de-a-semna-cu-concordia-19257963

https://liga2.prosport.ro/seria-1/greva-la-dinamo-19258009

Robert JUGRAVU 17 Jan. 2023, 20:59 Liga 2
Pe aceeași temă