Bogdan Gavrilă are planuri mari la început de an. Mijlocașul vrea să se întoarcă în Liga 2, dar nu de unul singur, ci cu SC Oțelul: ”Nu trebuie să ne uităm în urma noastră în clasament, important e să avem încredere”

Andrei PASCU 04 Jan. 2021, 13:48 Liga 3
Bogdan Gavrilă are planuri mari la început de an. Mijlocașul vrea să se întoarcă în Liga 2, dar nu de unul singur, ci cu SC Oțelul: ”Nu trebuie să ne uităm în urma noastră în clasament, important e să avem încredere”

Bogdan Gavrilă a venit la SC Oțelul în vară, dar nu vrea să stea mai mult de un sezon în Liga 3. Mijlocașul de 28 de ani vrea să promoveze cu echipa din Galați în Liga 2 la finalul actualui sezon și există toate premisele. SC Oțelul a strâns 22 de puncte în 10 meciuri și e pe locul 2, la egalitate cu Dacia Unirea Brăila, care are însă un golaveraj superior.

Bogdan Gavrilă: ”Important este să avem încredere” 

Gavrilă, unul dintre cele mai importante transferuri ale gălățenilor din vara trecută, speră ca echipa sa să termine pe primul loc seria, pentru a merge în barajul de promovare. Este convins că SC Otețul poate accede acolo și poate spera la promovarea în Liga 2, pentru că are un lot valoros.

”Am terminat turul pe primul loc, la egalitate cu Brăila. Suntem încrezători pentru retur. Nu cred că trebuie să ne uităm în urma noastră în clasament. Patru puncte avans sunt un avantaj destul de bun, ținând cont că mai sunt de jucat opt meciuri, dar nu cred că ar trebuie să ne uităm în spate. Noi trebuie să câștigăm seria, nu ne gândim să ocupăm locul doi pentru accederea la baraj, trebuie să câștigam seria.

Nu știu golurile, care cum am marcat. Nu are importanță, important este să avem victorii concludente, să avem un joc bun, să căpătăm respect din partea adversarilor, important este să avem încredere”, a declarat Bogdan Gavrilă, citat de Sport Galați.

În prima parte a Ligii a 3-a, înainte de pauza de iarnă, Bogdan Gavrilă a marcat șase goluri în 10 partide în care a fost utilizat. Este golgheterul echipei pregătite de Petre Grigoraș.

SC Oțelul mai pregătește câteva transferuri importante în această iarnă 

SC Oțelul mai are în componența lotului și alți fotbalitși importanți. În vară au fost aduși mai mulți jucători cu experiență, cu zeci de meciuri chiar la nivelul Ligii 1. Printre aceștia se numără și Dan Popescu, Ionuț Neagu sau Cristian Sîrghi.

Trupa din Galați nu se oprește însă aici. Au fost anunțate și alte transferuri cu nume în această pauză de iarnă.

”Trebuie să căutăm încă doi, trei jucători valoroși, care să aducă plus valoare echipei. Cu siguranță vor și pleca anumiți jucători, pentru că așa e fotbalul, așa e la toate echipele din lumea asta, pleacă și vin. Sper să îi satisfacem cerințele antrenorului Petre Grigoraș, spunea Cristian Munteanu zilele trecute.

SC Oțelul, la egalitate de puncte cu liderul Dacia Unirea Brăila 

SC Oțelul a strâns 22 de puncte în 10 meciuri, la egalitate cu Dacia Unirea Brăila, care are însă un golaveraj superior. Pe locul 3 în Seria 2 a Ligii a 3-a se clasează CSM Focșani, 18 puncte.

În prima etapă din 2021, SC Oțelul va evolua în deplasare contra locului 9, penultimul, Avântul Valea Mărului.

Foto: SC Oțelul Galați

https://liga2.prosport.ro/liga-3/sc-otelul-se-crede-superioara-adversarelor-din-seria-2-a-ligii-a-3-a-desi-termina-anul-pe-locul-2-cristian-munteanu-sunt-trei-cluburi-bune-dar-noi-suntem-cei-mai-buni-o-spun-chiar-daca-p-19163001

https://liga2.prosport.ro/liga-3/video-sc-otelul-pregateste-o-noua-campanie-importanta-de-transferuri-dupa-cea-din-vara-cristian-munteanu-sper-sa-ii-satisfacem-cerintele-antrenorului-petre-grigoras-19161887

https://liga2.prosport.ro/liga-3/gelu-velici-a-schimbat-clubul-in-seria-a-8-a-a-ligii-3-si-se-lupta-la-promovare-vin-la-echipa-de-pe-locul-1-unde-e-normal-sa-existe-pretentii-19163406

 

 

 

 

Andrei PASCU 04 Jan. 2021, 13:48 Liga 3
Pe aceeași temă