Vlad Morar a spus și el ”la revedere, Dinamo!” Atacantul a fost prezentat la un club din Liga 1: ”Bun venit”

Andrei PASCU 10 Jun. 2022, 18:04 Liga 2
Vlad Morar a spus și el ”la revedere, Dinamo!” Atacantul a fost prezentat la un club din Liga 1: ”Bun venit”

Dinamo pierde jucători pe bandă rulantă, iar ultimul nume care s-a despărțit de echipă, la nivel oficial, este atacantul Vlad Morar, în vârstă de 28 de ani. Acesta va continua în Liga 1 și nu va rămâne alături de bucureșteni și după retrogradarea în Liga 2. A ajuns la un acord cu Farul.

Vlad Morar a evoluat pentru două echipe sezonul trecut, ambele care în mod normal ar trebui să evolueze în Liga 2 pentru că au retrogradat. Pe lângă Dinamo, vârful a mai fost în lotul formației Gaz Metan Mediaș, club la un pas de desființare.

Vlad Morar a plecat și el de la Dinamo! A semnat cu Farul

În ceea ce privește evoluțiile lui Morar din stagiunea trecută, a evoluat în total în 33 de partide de Liga 1 și a marcat de opt ori. 14 meciuri și cinci goluri au fost bifate de fotbalistul născut la Crişeni (Sălaj) în tricoul roș-alb.

Anunțul despărțirii a fost făcut de formația lui Gheorghe Hagi, care a anunțat și aducerea portarului Alexandru Buzbuchi (28 de ani), care e liber de contract din iarnă, după ce a rupt acordul cu Gaz Metan Mediaș.

Bun venit, Alex Buzbuchi și Vlad Morar !

Farul Constanța a încheiat astăzi contracte pentru următorii doi ani cu jucătorii Alexandru Buzbuchi și Vlad Morar.

În vârstă de 28 de ani, Alexandru Buzbuchi este născut la Constanța, este un portar format la Academia Gheorghe Hagi, iar ultima oară a evoluat pentru Gaz Metan Mediaș.

Născut la Crișeni (județul Sălaj), Vlad Morar are tot 28 de ani, este atacant central, iar în carieră a mai jucat pentru Petrolul Ploiești, Universitatea Cluj, Beitar Ietusalim (Israel), Rapid București, ASA Tg. Mureș, Viitorul Constanța, Panetolikos (Grecia), FC Voluntari, UTA  Gaz Metan Mediaș și în ultima parte a acestui sezon la Dinamo.

Ambii vor fi prezenți la primul antrenament programat la 16 iunie.

Mult succes, Alex și Vlad, în tricoul alb-albastru!”, a anunțat Farul pe site-ul oficial.

La Farul a ajuns și Gabriel Torje. Cosmin Matei a semnat cu Sepsi OSK

Este de așteptat ca și alți fotbaliști să plece de la Dinamo în zilele următoare, anunțurile să fie făcute oficial. Răzvan Grădinaru este pe picior de plecare, dar  și căpitanul Alexandru Răuță e aproape de despărțirea de formația din ”Ștefan cel Mare”.

Doar două plecări de la Dinamo au fost anunțate la nivel oficial până la Vlad Morar, dar nu de ”câini”, ci de cluburile cu care jucătorii s-au înțeles: Cosmin Matei a semnat Sepsi OSK, iar Gabriel Torje a parafat un contract cu Farul. Iată că formația lui Gheorghe Hagi a ajuns acum la a doua achiziție de la Dinamo.

Clubul din ”Ștefan cel Mare” nu a mai postat nimic pe pagina de Facebook din 30 mai, când au fost puse imagini de la returul barajului cu Universitatea Cluj, pierdut.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures și Farul

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-buna-de-plata-pentru-comportamentul-fanilor-din-barajul-cu-u-cluj-frf-a-sanctionat-clubul-pentru-returul-din-stefan-cel-mare-dar-si-pentru-partida-de-pe-c-19234744

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-a-infiintat-sfatul-batranilor-razvan-zavaleanu-a-format-o-comisie-din-legende-clubului-care-vor-lua-deciziile-sportive-19234730

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-fara-jucatori-gheorghe-mihali-noi-detalii-despre-situatia-echipei-dupa-retrogradarea-in-liga-2-sunt-foarte-putini-care-au-contracte-ce-plecari-urmeaza-si-data-reunirii-19234375

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unde-ar-putea-sa-joace-acasa-dinamo-in-liga-2-daca-arena-din-stefan-cel-mare-va-fi-demolata-varianta-surpriza-lansata-de-razvan-zavaleanu-si-celelalte-optiuni-19234116

https://liga2.prosport.ro/seria-1/razvan-gradinaru-nici-nu-se-gandeste-sa-continue-cu-dinamo-in-liga-2-si-spune-ca-clubul-nu-mai-are-bani-gica-mihali-sterge-pe-joc-cu-mijlocasul-cine-esti-ma-tu-si-pe-unde-ai-jucat-tu-sa-t-19233995

 

 

 

 

Andrei PASCU 10 Jun. 2022, 18:04 Liga 2
Pe aceeași temă