CSM Slatina și CFC Argeș, amical cu goluri. A fost ultimul test pentru olteni înaintea startului Ligii 2

Andrei PASCU 27 Jul. 2024, 16:33 Liga 2

CSM Slatina și Campionii FC Argeș s-au întâlnit într-un meci amical, sâmbătă, 27 iulie, pe stadionul formației din județul Olt, Stadionul ”1 Mai”, pe care dispută partidele oficiale din Liga 2.

Întâlnirea, ultima pentru CSM Slatina înaintea startului de Liga 2, dar nu și pentru Campionii FC Argeș, s-a terminat cu rezultat de egalitate, 1-1.

CSM Slatina și Campionii FC Argeș, amical la Slatina

La pauză, CSM Slatina conducea cu 1-0, în urma reușitei lui Cătălin Doman, care a punctat în minutul 44. Apoi, scorul final a fost stabilit de Vlăduț Morar, el reușind să puncteze în minutul 70.

CFC Argeș a transmis meciul în format live-text pe pagina de Facebook și a scos în evidență mai multe șanse ratate pentru piteșteni, iar prima ocazie notabilă a fost confirmată în minutul 28, când Petrișor Petrescu a ratat ținta dintr-o poziție bună.

După pauză, când scorul era 1-0 pentru CSM Slatina, formația pregătită de Nicolae Dică putea marca pentru 1-1 încă din minutul 47, dar lovitura de cap al lui Moldoveanu a fost parată de portar.

CFC Argeș putea întoarce rezultatul

După reușita lui Morar de la 11 metri, CFC Argeș putea marca și golul care îi putea aduce victoria. Andrei Dima a ratat ținta din șase metri, în minutul 71, iar Morar a tras puțin peste transversală în minutul 77, în urma unui șut violent.

  • Primul 11 al CFC Argeș: Oncescu – Tofan (cpt.), Orozco, Tudose, Briceag, Doukoure, Seto, Petrescu, Dulcea, Pîrvu, Moldoveanu
    Rezerve: Straton – Borța, Ghiocel, Rădescu, Dinoci, Garutti, Dică, Mitoi, Dima,  Buhăcianu, Morar, Gronner
  • CSM Slatina: Toroc – Mitran, Bărăitaru (Savu 56’), Burnea, C. Toma (Sima 65’), Traşcu (D. Toma 60’), S. Matei, Golofca (Dragu 60’), Doman (Năstăsie 60’), C-tin. Radu (Luţu 56’), Kayondo (Ţîră 60’).

CSM Slatina a încheiat meciurile amicale

Anterior, CSM Slatina a mai disputat amicale cu Steaua (scor 1-2, la București), FCU Craiova (scor 1-1, la Craiova), CS Afumați (scor 1-1, la Curtea de Argeș), Viitorul Dăești (scor 2-0, la Slatina), din nou cu FCU Craiova (scor 3-2, la Slatina) și AFC Câmpulung Muscel (scor 0-1, la Slatina).

Campionatul Ligii 2 începe la data de 3 august, iar în prima etapă CSM Slatina debutează acasă, contra FC Voluntari, o retrogradată din prima ligă.

CFC Argeș, test cu Cetatea Turnu Măgurele

Referitor la meciurile amicale din această vară ale piteștenilor, în prima parte a pregătirii de vară CFC Argeș a întâlnit AFC Câmpulung Muscel (scor 1-1) și LPS HD Clinceni (scor 5-1). În Slovenia au urmat teste cu ND Ilirija 1911, scor 2-0, NK Varazdin, cedat cu scorul de 0-1, cu NK Bistrica, care a fost câștigat cu scorul de 3-0, și cu NK Sesvete, scor 2-0.

Dacă formația din Slatina a terminat amicalele, CFC Argeș va întâlni, duminică, 28 iulie, Cetatea Turnu Măgurele (Liga 3), la Albota.

Dacă prima etapă din noul sezon al Ligii 2 va aduce o deplasare pentru CFC Argeș, cu Steaua, în etapa a 2-a piteștenii vor avea și primul duel acasă, contra CSM Focșani. În etapa a 3-a se vor deplasa pe terenul nou-promovatei FC Bihor Oradea, iar în următoarele două runde vor întâlni FK Miercurea Ciuc (acasă) și CSM Slatina (deplasare).

Foto: CSM Slatina și CFC Argeș

Andrei PASCU 27 Jul. 2024, 16:33 Liga 2
Pe aceeași temă