Debut cu dreptul pentru CFC Argeș în cantonamentul din Slovenia. Robert Moldoveanu a fost omul testului cu ND Ilirija

Andrei PASCU 11 Jul. 2024, 16:45 Liga 2
Debut cu dreptul pentru CFC Argeș în cantonamentul din Slovenia. Robert Moldoveanu a fost omul testului cu ND Ilirija

Ajunsă în cantonamentul din Slovenia, echipa Campionii FC Argeș a câștigat primul amical, după ce în cele disputate pe plan intern a înregistrat un egal, 1-1 cu AFC Câmpulung Muscel, și o victorie, 5-1 cu LPS HD Clinceni.

Robert Moldoveanu a fost echipei lui Nicolae Dică, el marcând o dublă și bifând singurele reușite ale testului cu ND Ilirija 1911 (liga a doua din Slovenia). Atacantul a punctat de două ori în 10 minute!

Debut cu dreptul pentru CFC Argeș în cantonamentul din Slovenia

În acest moment, piteștenii se află în al doilea stagiu din această vară, după cel de la Albota. Nicolae Dică își va vedea jucătorii la treabă, după cum a anunțat, în patru amicale, iar stagiul de pregătire din afara României are loc în perioada 7 iulie – 19 iulie.

A început cu dreptul CFC Argeș perioada de pregătire din afara României, învingând cu 2-0 formația ND Ilirija 1911. Robert Moldoveanu a marcat în prima repriză și a rezolvat întâlnirea în minutul 11, cu ”o scăriță de efect” și în minutul 21, cu ”un șut imparabil din afara careului, la colțul lung”, după cum a transmis clubul din Pitești pe Facebook.

Mă bucur că am putut să îmi ajut echipa să câștige. Am marcat două goluri frumoase și sper să o fac și în campionat la fel de bine.

Suntem obosiți momentan, e o perioadă de acumulare, dar trebuie să ne încărcăm bateriile pentru startul de campionat.

(N.r. – Despre cum s-a acomodat la echipă) Cu majoritatea jucătorilor mă știam, m-au primit foarte bine și mă bucur că am ales să vin aici. Rog toți suporterii să vină și să ne susțină la fiecare meci”, a spus Robert Moldoveanu după partida amicală din Slovenia.

Reacția lui Robert Moldoveanu, după CFC Argeș – ND Ilirija 1911:

  • CFC Argeș: Straton – Tofan (cpt.), Tudose, Obiang, Briceag, Doukoure, Nortey, Petrescu, Dulcea, Pîrvu, Moldoveanu.
  • Rezerve: Oncescu – Borța, Butnărașu, Ghiocel, Rădescu, Dică, Dinoci, Ailenei, Mitoi, Dima, Stoica

CFC Argeș, fără eșec în amicale

Partida cu ND Ilirija 1911 fusese anunțată de CFC Argeș pentru 17 iulie, ultima din stagiul de pregătire programată, dar se pare că a avut loc o schimbare în calendarul echipei. În mod normal, primul test trebuia să fie disputat în compania celor de la HNK Gorica (ocupanta locului 7 în prima ligă din Croația sezonul trecut).

Dacă programul publicat de piteșteni va fi respectat de acum înainte, pentru CFC Argeș vor urma partidele amicale cu NK Varazdin (locul 6 în prima ligă din Croația) și NK Bistrica (locul 7 în liga secundă din Slovenia), ambele pe 13 iulie. Rămâne de văzut dacă va mai avea loc și un al patrulea pe parcursul cantonamentului, dacă până la urmă va avea loc întâlnirea cu HNK Gorica sau va avea alt adversar.

Foto și video: CFC Argeș

Andrei PASCU 11 Jul. 2024, 16:45 Liga 2
Pe aceeași temă