Steaua – CSM Slatina, amical în Ghencea. Oltenii au condus, dar echipa lui Daniel Oprița a întors și a câștigat

Andrei PASCU 09 Jul. 2024, 16:50 Liga 2

Steaua și CSM Slatina s-au întâlnit într-un amical, marți, 9 iulie, pe terenul central al Complexului Sportiv Steaua, pe care ”miliarii” dispută și partidele din Liga 2. Pentru bucureșteni a fost al doilea test al verii, iar pentru olteni a fost primul.

S-a impus, la finalul întâlnirii, Steaua, cu scorul de 2-1, după ce la pauză rezultatul a fost egal, 1-1, iar CSM Slatina a avut avantaj pe tabelă.

Steaua, amical cu CSM Slatina. ”Militarii” s-au impus cu 2-1

Oltenii au condus în partida din Ghencea. Au deschis scorul destul de repede, după numai 14 minute de la fluierul de start, când a punctat veteranul Cătălin Doman. Puteau termina prima repriză în avantaj chiar, dar în minutul 45 Steaua a egalat.

A restabilit egalitatea spaniolul Ignacio Heras Garcia, iar la scurt timp după startul părții secunde trupa lui Daniel Oprița a reușit să își adjudece victoria. A marcat Adrian Popa, în minutul 48, iar astfel a trecut prima victorie în dreptul Stelei, care în primul amical al verii a pierdut la scor în duelul cu Farul, 0-3.

Steaua are următorul amical cu Gloria Buzău, în data de 13 iulie, tot pe teren propriu. De partea cealaltă, CSM Slatina s-a aflat la primul amical, iar următorul îl va avea în weekendul următor, pe 13 iulie, când va juca, în deplasare, contra FCU Craiova FC.

  • Steaua: R. Munteanu – Drăghici, Beța, Rober Sierra, Nedelea, Ad. Pop, Dav. Matei, Ad. Popa, Vîrtej, Chipirliu, Nacho Herras
    Rezerve: H. Iancu, Frănculescu – Ad. Ilie, Kereki, Enceanu, Raicu, Răsdan, Dane, Dani Iglesias, Maeschi, Păcuraru, Rz. Florea
  • CSM Slatina, în prima repriză: Toroc – A. Stan, Burnea, C. Toma, I. Mitran, Traşcu, Sil. Matei, Doman, Golofca, M. Cristea, Kayondo
  • CSM Slatina, în repriza a doua: Micu – Dav. Savu, D. Dragu, Gherghe, Al. Sima, D. Toma, Em. Pacionel, Năstăsie, Leaţă, M. Cristea, Ţîră
    Au mai intrat: D. Popa, C-tin. Radu.

Steaua a anulat cantonamentul din Bulgaria. CSM Slatina, amical și cu CFC Argeș

Referitor la perioada de pregătire a Stelei, Daniel Oprița a trasat, în primă fază, două cantonamente în această vară, în România, la Cheile Grădiștei (desfășurat în perioada 24 iunie – 5 iulie) și în Bulgaria, la Bansko (pentru perioada 10 iulie – 22 iulie). Stagiul din Bulgaria a fost în cele din urmă anulat, Steaua urmând să se pregătească doar pe plan local până la debutul Ligii 2.

Steaua a anunțat că a fixat amicale cu Chindia Târgoviște (17 iulie), CSM Focșani (20 iulie), Metaloglobus (24 iulie) și CSM Alexandria (27 iulie) până la startul Ligii 2, pe lângă duelul consumat cu CSM Slatina și duelul următor, cu Gloria Buzău.

CSM Slatina va avea următorul amical, așadar, cu FCU Craiova FC, iar printre alte teste se mai numără și unul cu CFC Argeș.

Partida amicală dintre Steaua – CSM Slatina, scor 2-1:

Foto: Steaua și CSM Slatina
Video: Steaua

Andrei PASCU 09 Jul. 2024, 16:50 Liga 2
Pe aceeași temă