CFC Argeș și AFC Câmpulung Muscel, egale în primul lor amical din această vară. Nicolae Dică vrea concentrare ”mai mare la finalizare” și așteaptă noi achiziții

Marius ANGHEL 30 Jun. 2024, 13:11 Liga 2

Colege în viitoarea ediție a Ligii 2, argeșenele Campionii FC Argeș și AFC Câmpulung Muscel s-au întâlnit sâmbătă, 29 iunie 2024, în primul lor amical disputat în această perioadă de pregătire de vară.

Partida desfășurată la Albota, la baza de pregătire temporară a alb-violeților, s-a încheiat cu scor egal, 1-1.

CFC Argeș și AFC Câmpulung Muscel, remiză în primul lor amical al verii

Cei care au marcat primii au fost jucătorii lui Nicolae Dică, prin Vlad Morar, care a transformat un penalty în minutul 11. Băieții lui Costin Lazăr au reușit egalarea prin Luca Stancu, în finalul primei reprize, în minutul 39.

Iată un rezumat al jocului făcut de CFC Argeș:

”Alb-violeții au început bine meciul și puteau deschide repede scorul prin Vlad Morar, însă atacantul piteștean, rămas singur cu portarul muscelenilor, a tras pe lângă poartă!. Piteștenii au marcat dintr-un penalty transformat de Vlad Morar, acordat de centralul Robert Avram în urma unui fault în careu asupra lui Dima. După primirea golului, trupa lui Costin Lazăr a forțat egalarea, Ciaccio punându-l la încercare pe Oncescu cu un șut din interiorul careului, reținut de portarul nostru în doi timpi. Cu un sfert de oră înainte de finalul primului mitan, Argeșul își putea dubla avantajul pe tabelă, însă Zaharia a trimis în bara laterală de la aproximativ 18 m. Muscelul a restabilit egalitatea pe finalul primei reprize, Stancu învingându-l pe Oncescu cu un șut din interiorul careului. După pauză, echipa noastră și-a trecut în cont trei mari ocazii de gol. Prima i-a aparținut lui Marco Dică, care rămas singur cu Bălănică, a trimis peste poartă! Următoarele două au fost semnate de Patrick Dulcea și Yanis Pîrvu, care rămași singuri cu goalkeeperul muscelenilor, l-au luat la țintă pe acesta! Și Muscelul Câmpulung putea da lovitura pe finalul partidei, Longher șutând în bara laterală.”

Nicolae Dică vrea concentrare ”mai mare la finalizare” și alți ”câțiva jucători cu experiență” ca achiziții

După jocul cu nou-promovata în Liga 2, cu care a remizat, antrenorul Nicolae Dică a apreciat meciul drept un antrenament bun. A remarcat că echipa sa trebuie să se concentreze mai mult la finalizare, aspect la care a suferit CFC Argeș în sezonul trecut, scos mereu în evidență de fostul său ”principal” Eugen Neagoe.

”Un antrenament bun, un antrenament unde am făcut multe lucruri bune. Am reușit să ne creăm multe ocazii de a marca, dar, din păcate, nu am marcat mai multe goluri din cele șapte-opt ocazii avute. Trebuie concentrare mai mare la finalizare. Defensiv am stat bine, nu le-am dat multe ocazii celor de la Câmpulung, dar, per total, este un antenament bun. Am rulat aproape toți jucătorii, fără doi copii. În mare au fost multe lucruri bune. Am avut și mulți copii pe teren. În aceste două reprize au jucat în jur de nouă-zece juniori. Am vrut să-i văd. Am făcut două echipe echilibrate și, după cum am spus, a fost un antrenament bun”, a spus Dică.

Acesta a mai spus că mai are nevoie de câțiva jucători cu experiență: ”Este clar că mai avem nevoie de câțiva jucători cu experiență, lucrăm la lucrul acesta împreună cu Dani și cu cei din staff. Vom încerca să mai aducem. Nu este ușor să aducem jucători la Liga a 2-a, dar avem încredere că vom putea să-i aducem.”

Declarația lui Nicolae Dică după amicalul Campionii FC Argeș – AFC Câmpulung Muscel:

https://www.youtube.com/watch?v=wnzHPGAbSiM

Argeșul joacă cu LPS HD Clinceni, iar Muscelul întâlnește FK Miercurea Ciuc

Pentru CFC Argeș, următorul amical este programat vineri, de la ora 11:00, tot la Albota, cu LPS HD Clinceni (Liga 3).

În schimb, AFC Câmpulung Muscel are următorul test contra FK Miercurea Ciuc, marți, de la ora 11:00, pe stadionul Tineretului din Brașov.

CFC Argeș, prima repriză: Oncescu – Borța, M. Tudose (cpt.), Ghiocel, Rădescu – Dinoci, P. Petrescu, Zaharia, Andr. Dima – Mitoi, Morar. Pe parcurs a mai intrat Ailenei.
FC Argeș, a doua repriză: Straton – Tofan, Pătrășcoiu, Esteban Orozco, Briceag – M. Dică, Doukoure, Andr. Șerban, Dulcea – Y. Pîrvu, Buhăcianu. Rezerve: R. Ciuciulete, Stoica, Oprescu
Antrenor: Nicolae Dică

AFC Câmpulung Muscel, prima repriză: M. Voicu – Andr. Stelea, Gîsă, Sanda, Cacior – Jenaru, Ntamack, Ciaccio, Șt. Ghiță – L. Stancu, Fourrier
AFC Câmpulung Muscel, a două repriză: Bălănică – Bădulescu, D. Popovici, Șt. Coman, Simon – M. Ion, Alima, Longher, Rob. Dumitrescu – Brumă, D. Ciurea. Rezerve: Ant. Niță, Rob. Ene
Antrenor: Costin Lazăr

Înregistrarea meciului Campionii FC Argeș – AFC Câmpulung Muscel:

https://www.youtube.com/watch?v=ptvfsas8DCo

Foto și video: Campionii FC Argeș

Marius ANGHEL 30 Jun. 2024, 13:11 Liga 2
Pe aceeași temă