Demonstrație de forță din partea CFC Argeș înainte de startul în Liga 2. A făcut spectacol cu o echipă din Liga 3

Andrei PASCU 02 Aug. 2024, 13:22 Liga 2
Demonstrație de forță din partea CFC Argeș înainte de startul în Liga 2. A făcut spectacol cu o echipă din Liga 3

O nouă victorie bifată de Campionii FC Argeș înainte de startul Ligii 2, vineri, 2 august, profitând de faptul că primul joc din noul sezon, din prima etapă, îl va avea tocmai marți, 6 august, în compania Stelei, în Ghencea.

De această dată, formația pregătită de Nicolae Dică a trecut de Unirea Bascov (Liga 3), scor 5-0. După primele 45 de minute, Campionii FC Argeș avea pe tabelă un avantaj de două goluri.

Campionii FC Argeș a învins Unirea Bascov într-un amical, scor 5-0

Conform informațiilor transmise de formația din Liga 2, prima șansă importantă a venit după primele secunde, când nu trecuse nici măcar un minut din amical, dar execuția lui Tofan s-a dus puțin pe lângă poarta celor de la Unirea Bascov. În minutul 8 a picat și primul gol, când Takayuki Seto a marcat cu capul după ce Petrișor Petrescu a executat o lovitură liberă de la aproximativ 18 metri.

Până la al doilea gol, CFC Argeș a mai trecut de două ori pe lângă desprindere. Vlăduț Morar a tras în bară, în minutul 17, iar în minutul 20 Robert Moldoveanu a trimis pe lângă cu capul, din centrarea lui Marius Briceag.

După 30 de minute de joc a picat și golul al doilea, când Robert Moldoveanu nu a mai ratat ținta, cu un șut din careu, din centrarea aceluiași Briceag.

Nicolae Dică a făcut mai multe modificări la pauză, iar Campionii FC Argeș nu a redus din turații și chiar a mai marcat de trei ori. Scorul a căpătat proporții în minutul 49, când Patrick Dulcea a apărut la finalizare, iar golurile patru și cinci au fost semnate de Valentin Buhăcianu și Emanuel Gronner, în minutul 67, respectiv minutul 90.

  • Primul 11 al Campionii FC Argeș: Oncescu – Tofan (cpt.), Orozco, Tudose, Briceag, Doukoure, Seto, Dima, Morar, Petrescu, Moldoveanu
  • La pauză au intrat Straton, Borța, Garutti, Ghiocel, Rădescu, Dică, Dinoci, Pîrvu, Dulcea, Buhăcianu, Gronner

Amicalele disputate de CFC Argeș

Referitor la meciurile amicale din această vară ale piteștenilor, în prima parte a pregătirii de vară CFC Argeș a întâlnit AFC Câmpulung Muscel (scor 1-1) și LPS HD Clinceni (scor 5-1). În Slovenia au urmat teste cu ND Ilirija 1911, scor 2-0, NK Varazdin, cedat cu scorul de 0-1, cu NK Bistrica, care a fost câștigat cu scorul de 3-0, și cu NK Sesvete, scor 2-0.

Înainte de întâlnirea cu Unirea Bascov, piteștenii le-au mai întâlnit și pe Cetatea Turnu Măgurele (scor 1-1) și CSM Slatina (scor 1-1, foto articol).

CFC Argeș începe cu Steaua noul sezon de Liga 2

Dacă prima etapă din noul sezon al Ligii 2 va aduce o deplasare pentru CFC Argeș, cu Steaua, în etapa a 2-a piteștenii vor avea și primul duel acasă, contra CSM Focșani. În etapa a 3-a se vor deplasa pe terenul nou-promovatei FC Bihor Oradea, iar în următoarele două runde vor întâlni FK Miercurea Ciuc (acasă) și CSM Slatina (deplasare).

Foto: CFC Argeș și CSM Slatina

Andrei PASCU 02 Aug. 2024, 13:22 Liga 2
Pe aceeași temă