O nouă victorie pentru CFC Argeș în Slovenia. Echipa lui Nicolae Dică a învins o formație din liga secundă din Croația

Andrei PASCU 17 Jul. 2024, 16:42 Liga 2
O nouă victorie pentru CFC Argeș în Slovenia. Echipa lui Nicolae Dică a învins o formație din liga secundă din Croația

O nouă victorie bifată de Campionii FC Argeș în cantonamentul din Slovenia, miercuri, 17 iulie. De această dată, formația pregătită de Nicolae Dică a trecut de NK Sesvete (liga a doua din Croația), scor 2-0.

Campionii FC Argeș a marcat câte un gol pe repriză și a mai adăugat un succes în perioada de pregătire din această vară, până acum consemnând doar un eșec, în rest victorii și egaluri.

Campionii FC Argeș, succes într-un amical cu o echipă din Croația

Conform informațiilor transmise de clubul din Liga 2, golul unu a venit în minutul 44, când a punctat Marius Briceag, ”dintr-o lovitură liberă executată de la aproximativ 20 de metri”. Până atunci, au fost contabilizate două șanse importante pentru Campionii FC Argeș, prin Patrick Dulcea, în minutul 17, care a reluat ”cu capul din aproprierea porții, dar portarul croat are un reflex incredibil și apără”, iar apoi a trecut pe lângă gol și Moldoveanu, care a ratat dintr-o poziție bună.

Robert Moldoveanu putea duce scorul la 2-0 în minutul 77, dar a ratat ținta, pentru ca ulterior, în minutul 83, Andrei Stoica să trimită ”o torpilă din afara careului care s-a dus milimetric pe lângă vinclul porții croaților”.

În fine, golul care a stabilit scorul final a venit pe final, în minutul 87, când Mario Tudose a înscris cu capul, în urma unei lovituri de colț.

CFC Argeș a mai obținut o victorie

Doar patru schimbări a făcut Nicolae Dică în duelul cu formația din Croația, probabil încercând să contureze, deja, un prim 11 cu care va fi abordată, cel puțin, prima partidă oficială din Liga 2, din prima etapă, când piteștenii vor merge pe terenul Stelei.

  • Jucătorii utilizați de CFC Argeș: Straton – Briceag, Orozco, Tudose, Tofan (cpt), Dinoci (Nortey 75’), Doukoure, Petrescu, Dulcea (Buhăcianu 75’), Pîrvu (Stoica 79’), Moldoveanu (Ailenei 85’)

Piteștenii au aflat programul sezonului regular din Liga 2

Referitor la meciurile amicale din această vară, în prima parte a pregătirii de vară CFC Argeș a întâlnit AFC Câmpulung Muscel (scor 1-1) și LPS HD Clinceni (scor 5-1). În Slovenia au urmat teste cu ND Ilirija 1911, scor 2-0, NK Varazdin, cedat cu scorul de 0-1, și cu NK Bistrica, care a fost câștigat cu scorul de 3-0.

Dacă prima etapă din noul sezon al Ligii 2 va aduce o deplasare pentru CFC Argeș, cu Steaua, în etapa a 2-a piteștenii vor avea și primul duel acasă, contra CSM Focșani. În etapa a 3-a se vor deplasa pe terenul nou-promovatei FC Bihor Oradea, iar în următoarele două runde vor întâlni FK Miercurea Ciuc (acasă) și CSM Slatina (deplasare).

Foto: CFC Argeș

Andrei PASCU 17 Jul. 2024, 16:42 Liga 2
Pe aceeași temă