CSM Slatina, remiză și victorie în două amicale disputate în două zile. Țîră, Trică și Mitran au punctat pentru echipa lui Daniel Oprescu

Marius ANGHEL 19 Jul. 2024, 18:15 Liga 2

CSM Slatina a jucat două amicale în decurs de două zile.

Miercuri a remizat în fața nou-promovatei în Liga 2 CS Afumați, la Curtea de Argeș, iar vineri a câștigat testul contra echipei din Liga 3 Viitorul Dăești, la Slatina.

CSM Slatina a remizat contra CS Afumați

Trupa antrenată de Daniel Oprescu continuă pregătirea noului sezon de Liga 2, iar în această săptămână, mai exact în decurs de doar două zile, a desfășurat două jocuri amicale.

Primul a avut loc miercuri, 17 iulie 2024, la Curtea de Argeș, împotriva viitoarei adversare din campionat CS Afumați, o nou-promovată în Liga 2.

”Jocul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Atacantul echipei noastre Cătălin Ţîră a deschis scorul în minutul 30, CS Afumaţi, echipă ce a promovat în această vară, egalând până la pauză.
Antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, a trimis pe teren formule diferite de start în cele două reprize, iar jucătorii Abel Stan, Simion Velcu, David Oprescu, Marian Cristea, Atanas Trică, Mihai Constantinescu şi Dragoş Popa au efectuat antrenament separat”,
a informat CSM Slatina, spre deosebire de CS Afumați, unde domnește amatorismul. Ilfovenii nu sunt interesați să ofere informații publice despre absolut nimic, pe pagina loc de comunicare cu suporterii având un ultim anunț din 5 iunie, adică de când reușea promovarea în Liga 2.

  • Pentru CSM Slatina au jucat în prima repriză: Micu – C-tin. Radu, Bărăitaru, Burnea, Al. Sima, D. Toma, Sil. Matei, Leaţă, Doman, Golofca, Ţîră. În partea secundă au evoluat: P. Toroc – I. Mitran, Gherghe, Dav. Savu, C. Toma, Traşcu, Em. Pacionel, D. Dragu, Manuel Cristea, Năstăsie, Kayondo.

Contra Viitorul Dăeşti s-a impus cu scorul de 2-0

Ulterior, la două zile distanță, vineri, 19 iulie, trupa olteană a întâlnit Viitorul Dăești, a patra clasată în Seria a 6-a a Ligii 3 în sezonul recent încheiat. De această dată, meciul a avut loc pe unul dintre terenurile de antrenament din cadrul Complexului Sportiv ”1 Mai” din Slatina și a fost câștigat de divizionara secundă cu scorul de 2-0.

Atanas Trică a înscris în minutul 35, iar Ionuț Mitran a punctat în minutul 78.

”Antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, a efectuat o serie de schimbări începând cu minutele 60 şi 70, iar jucătorii Sebastian Micu, Cătălin Doman, Năstăsie, Golofca, Călin Toma, Burnea şi Cătălin Ţîră au efectuat antrenament separat”, a informat CSM Slatina.

  • În acest test, pentru CSM Slatina au jucat: Velcu (P. Toroc 46′), Marian Cristea (I. Mitran 70′), A. Stan (Bărăitaru 70′), Gherghe (Dav. Savu 70′), Al. Sima (C-tin. Radu 70′), Em. Pacionel (Traşcu 70′), D. Toma (Sil. Matei 70′), Manuel Cristea (Leaţă 70′), Dr. Popa, D. Dragu (Dav. Oprescu 60′), Trică (Kayondo 70′).

CSM Slatina și CS Afumați și-au aflat programul din Liga 2

Altfel, CSM Slatina a ajuns la patru amicale disputate în această perioadă de pregătire de vară.

În primele două, trupa lui Daniel Oprescu a pierdut la București jocul cu Steaua, scor 1-2, și a remizat la Craiova și retrogradata din prima ligă FCU Craiova, scor 1-1.

Oltenii mai au amicale stabilite cu AFC Câmpulung Muscel (24 iulie, pe teren propriu) și CFC Argeş (27 iulie). În programul inițial, Slatina anunțase amicalul cu FCU Craiova pentru data de 20 iulie.

De partea cealaltă, CS Afumați se află în această perioadă în cantonament la Curtea de Argeș, unde a mai disputat un amical cu nou-promovata în Liga 2 AFC Câmpulung Muscel, cedat cu scorul de 0-1. Anterior, ilfovenii au avut un amical cu o altă nou-promovată în liga secundă, Metalul Buzău, încheiat la egalitate, scor 1-1.

  • Miercuri, 17 iulie, echipele din Liga 2 și-au aflat programul din sezonul regular 2024-2025 de Liga 2, pe care îl poți vedea AICI. CSM Slatina va debuta cu un meci pe teren propriu, contra FC Voluntari, iar CS Afumați începe campionatul în deplasare, la Concordia Chiajna.

Foto: CSM Slatina

Marius ANGHEL 19 Jul. 2024, 18:15 Liga 2
Pe aceeași temă