CSM Slatina s-a întors din cantonament și se pregătește de debutul în amicale. Programul testelor a suferit modificări

Andrei PASCU 08 Jul. 2023, 19:29 Liga 2

CSM Slatina a finalizat cantonamentul de vară, premergător reluării Ligii 2, organizat la Cheile Grădiştei – Fundata. Oltenii au revenit acasă, unde vor continua perioada de pregătire, fiind în fața primului meci de verificare de când au reluat antrenamentele.

CSM Slatina a finalizat cantonamentul de vară

CSM Slatina s-a pregătit la munte, așa cum a făcut în mai multe rânduri, și în precedentele sezoane, iar antrenorul Daniel Oprescu s-a declarat mulțumit de cum au reacționat jucătorii. A fost o perioadă de acumulare, iar stagiul a fost încheiat fără accidentări.

Acum, pentru gruparea olteană va urma o perioadă în care se va pune accentul pe ideile tehnico-tactice, iar de la 11 iulie vor începe jocurile de verificare, șapte la număr.

A fost totul bine, toată lumea a reuşit să termine pregătirea fără nicio accidentare. Am trecut de o primă etapă, în care am acumulat foarte mult din punct de vedere fizic, urmează a doua etapă, în care vom lucra foarte mult tehnico-tactic.

Avem şapte jocuri de pregătire perfectate, prima partidă este programată pe 11 iulie, cu Universitatea Craiova”, a spus Daniel Oprescu, conform CSM Slatina.

CSM Slatina a ”umblat” la programul amicalelor, va disputa șapte

Universitatea Craiova va fi primul adversar din perioada de pregătire pentru CSM Slatina, la 11 iulie, iar ulterior le va mai întâlni pe CS Mioveni (12 iulie), Viitorul Dăești (15 iulie), Viitorul Pandurii (19 iulie), Campionii FC Argeș (22 iulie), Concordia Chiajna (26 iulie) și Steaua (28 iulie).

Cantonament reuşit pentru divizionara secundă CSM Slatina

Echipa noastră revine din stagiul pregătirii centralizate de 10 zile, de la Fundata, Complex Sportiv Cheile Grădiştei.

Componenţii grupării slătinene vor avea două zile libere, după cantonamentul montan, pregătirea pe plan local urmând a fi reluată luni.  Sunt perfectate, de asemenea, şapte jocuri de pregătire până la startul noului sezon al Ligii a II-a.

Prima partidă de pregătire a verii este programată pe data de 11 iulie, în deplasare, în compania formaţiei din Liga I, CS Universitatea Craiova. La o zi, pe 12 iulie, gruparea slătineană va întâlni, pe unul dintre terenurile din cadrul Complexului Sportiv „1 Mai”, CS Mioveni.

Program amicale:

11 iulie cu CS Universitatea Craiova, în deplasare
12 iulie cu CS Mioveni, acasă
15 iulie cu Viitorul Dăeşti
19 iulie cu Viitorul Pandurii
22 iulie cu FC Argeş
26 iulie cu Concordia Chiajna
28 iulie cu CSA Steaua”, a anunțat CSM Slatina.

CSM Slatina, achiziții importante

Achiziții numeroase a făcut și CSM Slatina în această vară, la fel ca alte formații din Liga 2. Sub comanda lui Daniel Oprescu au ajuns Mircea Donca, John Mondragon, Raphael Stănescu (toți trei de la Minaur Baia Mare), Florin Răsdan (ex Viitorul Pandurii), acontat încă din iarnăAlin Țegle (ex Viitorul Pandurii), Claudiu Dragu (ex Viitorul Pandurii), Silvian Matei (ex Progresul Spartac), David Dincă (ex Steaua), Alexandru Marin (ex Sporting București), Valentin Alexandru (ex Gloria Buzău) și Călin Toma (ex CSC Dumbrăvița).

Foto: CSM Slatina

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-ceahlaul-a-pierdut-amicalul-cu-cfr-cluj-19276998

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-dandea-s-a-inteles-cu-fc-brasov-19276995

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-targovivte-si-unirea-slobozia-s-au-intalnit-in-amical-19276990

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-victorie-la-scor-cu-minaur-baia-mare-19276976

https://liga2.prosport.ro/seria-1/retrospectiva-cifrica-a-sezonului-de-liga-2-19276973

https://liga2.prosport.ro/liga-3/gabriel-matei-la-reunirea-echipei-acs-muscelul-campulung-elite-19276965

 

 

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 08 Jul. 2023, 19:29 Liga 2
Pe aceeași temă