CSM Slatina, primul acord al verii la capitolul veniri. Oltenii s-au înțeles cu un mijlocaș plecat de la o retrogradată în Liga 3

Andrei PASCU 10 Jun. 2023, 16:24 Liga 2
CSM Slatina, primul acord al verii la capitolul veniri. Oltenii s-au înțeles cu un mijlocaș plecat de la o retrogradată în Liga 3

CSM Slatina va face câteva modificări importante de lot în această vară, iar un număr important de jucători este așteptat să fie anunțat de clubul oltean la capitolul veniri, lucru recunoscut și în ultima postare, când făcea publice nu mai puțin de 13 plecări. Primul jucător adus de CSM Slatina este Mircea Donca.

Mircea Donca, acord cu CSM Slatina!

Mircea Donca, mijlocaș în vârstă de 26 de ani, a evoluat ultima dată la Minaur Baia Mare, club care a retrogradat în Liga 3 la finalul stagiunii trecute de Liga 2. A bifat 18 partide, toate în sezonul regular, iar acum, conform Baia Mare Sport, a ajuns la un acord cu CSM Slatina.

Donca a fost tras pe ”linie moartă” de Minaur Baia Mare în grupa pentru evitarea retrogradării, când antrenor era Vasile Miriuță, dar iată că a reușit să își găsească, conform presei sportive din județul Maramureș, un nou acord în Liga 2. În situația sa se mai află cel puțin un jucător plecat de la Minaur Baia Mare, Sergiu Ciocan, care s-a înțeles cu Unirea Dej și a fost și prezentat.

Mircea Donca, născut la 26 septembrie 1996, a mai jucat de-a lungul carierei la Olimpia Satu Mare sau Progresul Spartac. La Minaur Baia Mare a ajuns în septembrie 2020, fiind chiar și parte din lotul care a reușit promovarea din Liga 3 în Liga 2, în sezonul 2021/2022.

CSM Slatina a anunțat oficial doar plecări

Până acum, la nivel oficial, oltenii au anunțat doar plecări. S-au despărțit de 13 jucători. La formația din Slatina nu va mai continua un număr important de fotbaliști, aproximativ jumătate din lotul alături de care s-a încheiat sezonul trecut de Liga 2.

Printre ei se numără și jucători cu experiență, dar și jucători tineri, care nu mai fac parte din planurile antrenorului Daniel Oprescu.

Oricum, conform informațiilor din interior, CSM Slatina se întărește în toate zonele terenului, iar în zilele următoare vor semna cu divizionara secundă doi fundași centrali, un mijlocaș și doi atacanți. Ei vor fi sub comanda lui Daniel Oprescu încă din primul moment al reluării pregătirilor, semn că există cel puțin un acord verbal între jucători și clubul din județul Olt.

Florin Răsdan, asigurat de CSM Slatina încă din iarnă

Iată că mijlocașul vizat este Mircea Donca, dar oltenii mai au o certitudine la nivelul noutăților pentru sezonul următor de Liga 2. Căpitanul formației Viitorul Pandurii din sezonul trecut, Florin Răsdan, a semnat cu CSM Slatina încă din iarnă, dar va ajunge acum sub comanda lui Daniel Oprescu.

Slătinenii au profitat de faptul că Răsdan se afla în ultimele șase luni de contract cu echipa gorjeană și l-au convins să accepte oferta încă din iarnă și, mai mult, au și anunțat acest lucru încă de la acel moment.

Foto: CSM Slatina și Minaur Baia Mare

https://liga2.prosport.ro/seria-1/primarul-resitei-reactie-despre-implicarea-la-echipa-nou-promovata-in-liga-2-a-fostului-partener-finantator-al-petrolului-19274759

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-risca-sa-fie-data-in-judecata-de-mai-multi-fotbalisti-19274748

https://liga2.prosport.ro/liga-3/florin-maxim-si-a-prelungit-contractul-cu-corvinul-dupa-ce-a-reusit-promovarea-in-liga-2-hunedorenii-aproape-de-prima-achizitie-un-jucator-de-la-uta-19274753

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-ceahlaul-a-stabilit-data-reunirii-si-cantonamentul-de-vara-19274741

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marius-baciu-nu-exclude-posibilitatea-sa-fi-cazut-la-mijloc-in-razboiul-dna-liviu-dragnea-atunci-cand-a-fost-ridicat-de-mascati-e-urat-sa-mi-vad-numele-19274737

Andrei PASCU 10 Jun. 2023, 16:24 Liga 2
Pe aceeași temă