CSM Slatina a perfectat o nouă achiziție înainte de plecarea în cantonament. Este al treilea jucător fost la Minaur Baia Mare care a ajuns sub comanda lui Daniel Oprescu

Marius ANGHEL 28 Jun. 2023, 11:18 Liga 2
CSM Slatina a perfectat o nouă achiziție înainte de plecarea în cantonament. Este al treilea jucător fost la Minaur Baia Mare care a ajuns sub comanda lui Daniel Oprescu

În ziua în care a plecat în cantonament la Cheile Grădiştei – Fundata, CSM Slatina și-a anunțat o nouă achiziție perfectată pentru noua ediție a Ligii 2.

Trupa olteană a semnat cu Raphael Stănescu, mijlocaș central în vârstă de 30 de ani care ultima dată a evoluat pentru Minaur Baia Mare, echipă cu care a retrogradat în această primăvară în Liga 3.

Raphael Stănescu, al treilea jucător fost la Minaur Baia Mare care ajunge la CSM Slatina

Raphael Stănescu este a 11-a nouă achiziție realizată de CSM Slatina în această vară. Chiar ieri, 27 iunie, a implinit vârsta de 30 de ani. În ultimul sezon și jumătate a evoluat la Minaur Baia Mare. A promovat cu ea în Liga 2, iar în sezonul recent încheiat de ligă secundă a prins 19 jocuri din cele 25 disputate de echipă. A strâns 898 de minute pe teren și nu a înscris niciun gol.

Crescut de Dinamo, Stănescu a fost o speranță a fotbalului românesc. A jucat în prima ligă la o vârstă fragedă, când regula ”under” nu exista, însă nu a reușit să se impună. A mai evoluat pentru Corona Brașov (L1), Flota Swinoujscie (Polonia), Oțelul Galați (L2, cea falimentară), Sporting Turnu Măgurele (L3), FC Voluntari II (L2), SSC Farul Constanța (L3), Daco-Getica București (L2), CSM Reșița (L2), Axiopolis Cernavodă (L3), Dacia Unirea Brăila (L3 și L2) și Minaur Baia Mare (L3 și L2).

”Raphael Stănescu, noul jucător din lotul echipei
Raphael Stănescu, jucător ce în stagiunea precedentă a evoluat pentru Minaur Baia Mare, va îmbrăca tricoul echipei noastre.
Mijlocaşul, în vârstă de 30 de ani, a mai evoluat, în decursul carierei, pentru echipe precum Dinamo Bucureşti, Oţelul Galaţi, Farul Constanţa sau Dacia Unirea Brăila. Bun venit, Raphael Stănescu!”, a anunțat CSM Slatina.

Stănescu este al treilea jucător fost la Minaur Baia Mare care ajunge în această vară la CSM Slatina, după Mircea Donca și John Mondragon. Cu oltenii au mai semnat Florin Răsdan (ex Viitorul Pandurii), acontat încă din iarnă, Alin Țegle (ex Viitorul Pandurii), Claudiu Dragu (ex Viitorul Pandurii), Silvian Matei (ex Progresul Spartac), David Dincă (ex Steaua), Alexandru Marin (ex Sporting București), Valentin Alexandru (ex Gloria Buzău) și Călin Toma (ex CSC Dumbrăvița). La echipă a revenit și Marius Neicu, după ce împrumutul la nou-promovata în Liga 2 CSM Alexandria a expirat.

CSM Slatina începe de astăzi cantonamentul de la Fundata

Echipa antrenată de Daniel Oprescu a plecat astăzi în cantonament la Complexul Sportiv Cheile Grădiştei – Fundata, unde va sta zece zile. Lotul pe care fostul selecționer de juniori îl are la dispoziție nu a fost transmis.

CSM Slatina și-a comunicat din nou seria de cinci meciuri amicale pe care le va disputa în această vară și locația pentru trei dintre ele rămâne în continuare nestabilită.

”Cantonament montan de zece zile, la Fundata
Începând de astăzi, timp de zece zile, la Fundata, în cadrul Complexului Sportiv Cheile Grădiştei, componenţii echipei noastre vor avea parte de un program de pregătire intens, bazat pe două antrenamente, primul cu caracter tehnico-tactic, iar al doilea fizic.
După susţinerea stagiului pregătire centralizate, la revenirea în localitate, echipa pregătită de Daniel Oprescu va începe jocurile de pregătire.
Program amicale:
– 12 iulie cu CS Mioveni (locul disputării nu a fost stabilit)
– 19 iulie cu Viitorul Pandurii (locul disputării nu a fost stabilit)
– 22 iulie cu FC Argeş (la Slatina)
– 26 iulie cu Concordia Chiajna (în deplasare)
– 28 iulie cu CSA Steaua (locul nu a fost stabilit)”, a comunicat echipa olteană.

Foto: Minaur Baia Mare

https://liga2.prosport.ro/seria-1/valentin-alexandru-si-calin-toma-vor-fi-din-nou-coechipieri-in-liga-2-echipa-cu-care-au-semnat-atacantul-si-fundasul-golgheter-19276225

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-a-efectuat-vizita-medicala-si-a-programat-cinci-amicale-19275632

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-din-nou-cea-mai-grabita-echipa-din-liga-2-trupa-olteana-s-a-reunit-cu-multe-noutati-in-lot-jucatori-de-la-steaua-viitorul-pandurii-dar-si-de-la-doua-dintre-retrogradatele-in-liga-3-19275061

Marius ANGHEL 28 Jun. 2023, 11:18 Liga 2
Pe aceeași temă